honey! I'm back!

נימ2

New member
אני אסביר אחת ולתמיד:

בד"כ משתמשים שאינם נרשמים עושים זאת כדי לשלוח הודעות פרובוקטיביות. ראינו את זה בפורום כמה וכמה פעמים. מי שאין לו מה להסתיר וממה להתבייש - קדימה, ירשם במטוטה כמשתמש ויזכה לכל הכבוד הראוי. תהליך הרישום הוא קצר ופשוט יותר מרוב השאלות הפסיכומטריות. אני בטוח שכל חברי הפורום מסוגלים להתמודד עם אתגר אינטלקטואלי שכזה.

ginni

New member
חייבת להסכים...

עוד לא נתקלתי באורחים מציקים בפורום הזה, אבל בשוטטות שלי בפורומים אחרים אפשר לראות את זה... כאילו שזה כזה סיפור להקדיש 2 דקות מהזמן לענות על כמה שאלות...

נימ2

New member
honey! I'm back!

שלום לכולם, חזרתי מהמילואים. קראתי את מה שהלך כאן מאז סוף ספטמבר...ושוב, הדבר היחיד שלא מצא חן בעיני זה "אורחים" שלא נרשמים... בהצלחה לכל נבחני אוקטובר לקראת הציונים שיגיעו (ממתין לעדכונים!) ולכל נבחני דצמבר שהצטרפו אלינו.

000שירה000

New member
לקבלת ה"נימ" הפורום ימתח להקשב!!!

ברוך השב

000שירה000

New member
תעשה חיים! ../images/Emo160.gif../images/Emo68.gif

רק לפני שאתה הולך- לא הגיע הזמן לעדכן את : "מבחן יולי חלף לו ואיתו כל החששות והציפיות שקדמו לו ומה שנשאר עכשיו לנבחנים זה רק לחכות לציונים..." (הדף הראשי)? הכל בחברווות! שירה.

000שירה000

New member
....אוקי...גם זו דרך לעדכן ולרענן..

למחוק את המשפט על מבחן יולי ....חחחח מאוד פראקטי מצידך!!!!!!! (רציתי להוסיף פרצוף צוחק ואגודל כלפי מעלה, אבל יש לי ERROR, אז קבל את זה בכתב)

למעלה