Honey I´m home!!! ../images/Emo99.gif
אחרי חודש שלם שנשמרתי ונזהרתי כדתייה אדוקה מכל מגע עם האינטרנט המשוקץ (ושתדעו לכם שאם רציתי יכולתי לגלוש מהעבודה/ מהאינטרנט המהיר שמותקן במועדון שאני מתנדבת בו), אני חוזרת ובגדול!!! נראה לי שכבר הצלחתי להשיג את האפקט שרציתי- שהפורום לא ישתלט לי על החיים ... ישבתי פה כמה וכמה שעות טובות כדי להשלים פערים , ועכשיו , בסיום התהליך , נדבק לי חיוך דבילי לפרצוף.
כמה טוב לחזור הביתה. ולגלות שבעצם, שום דבר לא השתנה. הויכוחים הם אותם ויכוחים, ההתפלספויות והתהיות נשארו באותו שטאנץ. המשפחה גדלה קצת, וזה הזמן לומר לכל החדשים-ישנים, ברוכים הבאים! תודה לכל המעדכנים, המתקשרים, המתעניינים , המסייעים והמבקרים!
נ.ב 1- אתם מוזמנים להגיד לי מזל טוב. בשבת הייתי פעם ראשונה בבריכה מעורבת. למיכל שלום.
נ.ב 2- שאלה: האם להחליף את שמי הוירטואלי? חשבתי על כך, אבל מכיוון שזה כבר סימן ההיכר שלי... מה אתם אומרים?
אחרי חודש שלם שנשמרתי ונזהרתי כדתייה אדוקה מכל מגע עם האינטרנט המשוקץ (ושתדעו לכם שאם רציתי יכולתי לגלוש מהעבודה/ מהאינטרנט המהיר שמותקן במועדון שאני מתנדבת בו), אני חוזרת ובגדול!!! נראה לי שכבר הצלחתי להשיג את האפקט שרציתי- שהפורום לא ישתלט לי על החיים ... ישבתי פה כמה וכמה שעות טובות כדי להשלים פערים , ועכשיו , בסיום התהליך , נדבק לי חיוך דבילי לפרצוף.