Honey I´m home!!!

Honey I´m home!!! ../images/Emo99.gif

אחרי חודש שלם שנשמרתי ונזהרתי כדתייה אדוקה מכל מגע עם האינטרנט המשוקץ (ושתדעו לכם שאם רציתי יכולתי לגלוש מהעבודה/ מהאינטרנט המהיר שמותקן במועדון שאני מתנדבת בו), אני חוזרת ובגדול!!! נראה לי שכבר הצלחתי להשיג את האפקט שרציתי- שהפורום לא ישתלט לי על החיים ... ישבתי פה כמה וכמה שעות טובות כדי להשלים פערים , ועכשיו , בסיום התהליך , נדבק לי חיוך דבילי לפרצוף.
כמה טוב לחזור הביתה. ולגלות שבעצם, שום דבר לא השתנה. הויכוחים הם אותם ויכוחים, ההתפלספויות והתהיות נשארו באותו שטאנץ. המשפחה גדלה קצת, וזה הזמן לומר לכל החדשים-ישנים, ברוכים הבאים! תודה לכל המעדכנים, המתקשרים, המתעניינים , המסייעים והמבקרים!
נ.ב 1- אתם מוזמנים להגיד לי מזל טוב. בשבת הייתי פעם ראשונה בבריכה מעורבת. למיכל שלום.
נ.ב 2- שאלה: האם להחליף את שמי הוירטואלי? חשבתי על כך, אבל מכיוון שזה כבר סימן ההיכר שלי... מה אתם אומרים?

adam222

New member
הקץ לפטריוטיזם???

תשומת ליבכם לחתימה החדשה שלי....

adam222

New member
אוי א מיס´נגד......

אצלנו, החסידים (לשעבר) בשבת (?) לפני פורים (היינו) אומרים יוצר´עס... (יוצרות בלע"ז)

adam222

New member
יצאתי לפני יותר מידי זמן...

בשביל לזכור זאת...
מה שמוחק העט -> מוחק גם העת!!!! אכן שבת-זכור...

adam222

New member
כאשר אין מילים בפי...

אתן לחתימתי לומר את דעתה על הענין!

ווס???

פרט נמק הסבר אותו. נ.ב- מה הקשר של החתימה שלך לשרשור שלי??? בוש והיכלם! דורשת התנצלות בכתב! < מיכלי נכנסה לפרץ של אגו- מניאקיות בשל יום נפלא שהיה לה>

MAYA20

New member
איזה שילוש קדוש?

זה שאומר : ארץ ישראל
, עם ישראל
, תורת ישראל
? כי אם זה באמת מפריע לך אני אשתדל לא להגיד:ארץ ישראל
, עם ישראל
, תורת ישראל
אם כי אני לא מבינה למה מפריע לך שאני אומרת: ארץ ישראל
, עם ישראל
, תורת ישראל
אבל אני מתחשבת מאוד במי שמפריע לו שאומרים: ארץ ישראל
, עם ישראל
, תורת ישראל
תגיד, זה בסדר שאגיד :עם ישראל
,ארץ ישראל
, תורת ישראל
? או שהשילוש קומטטיבי? כי אם זה גורם לך לפחות אי נוחות, אחליף את הססמה ובמקום :ארץ ישראל
, עם ישראל
, תורת ישראל
אומר : עם ישראל
,ארץ ישראל
, תורת ישראל
? איך שנוח לך, העיקר לא להפריע.

almog4

New member
מיה - אם אני זוכר נכון אז

השילוש הקדוש הוא בכלל בסדר הזה: עם ישראל, תורת ישראל, ארץ ישראל (או ככה לפחות היו שרים...)
אלמוג
+
+
=

אני הימרתי על שבועיים ../images/Emo13.gif

אבל אני מתלבט אם הפתקים ששלחת לכאן דרך חברה שלך נחשבים לצורת ההימור שלי, אם הם נחשבים - הפסדתי בהימור כי זה היה כבר אחרי שבוע ומשהו... טוב לראות אותך.

there´s no place like home

אחות שלי! גמני הגעתי... טוב לראות אותך ואת כולם פה כמו שאמרת... בעניין הניק - אני אוהבת אותו (אם כי אני נוטה לקצר אותו ומשמיטה את ´הדרך´ לעיתים). אני, שלא כמוך, לא ממש מצליחה להשלים פערים, וזה הזמן לפנות בקריאה נרגשת לחברי הפורום - היה שירשור מדליק? תנו לינק!!!! ואלי פלס - סיכום השבוע זה כורח המציאות לאנשים כמוני.
|פרה אדומה| |המבורגר| |סטייק-עין| |צלעות| |פילה| |מרק רגל| >ספל חמאה רוצה לנסוע לקנזס |טוטו|<

חי אדר

New member
הצעת לינק למחפשת

מצד אחד הלינק שבו את משתמשת נשגר אצל חברי הפורום ברם מצד שני, לינק מבטא תחושות פנימיות של האדם. נראה לי אולי להציע לינק בשם מוצאת דרך. כך גם יש ביטוי לבשלות שאליה הגעת עתה. וגם יהיה קרוב למה שהיה קודם ללא בילבול. זה משנקרא חיישינן לכל הדעות.

בענין הניק...

יש לי הצעה תמהונית: הרי אין אדם מת וחצי תאוותו בידו, ומחפשת תישארי תמיד. אם לא דרך- משהו אחר. לכן כדי הניק גם ישקף אמת וגם לא יהיה שונה באופן קיצוני מקודמו- קחי עכשיו, למשל, "מחפשת חבר". כשתמצאי- תחשבי מה את מחפשת עכשיו, ותתקעי את אותו הדבר במקום "חבר" לניק. ובשבילנו- תישארי תמיד מיכלי-מחפשת
. לא מגניב?

למעלה