HONDA EX 300

fourtact

New member
HONDA EX 300

חבר'ה, חבר שלי קנה הונדה איקס 300 והוא רוצה לדעת באיזה סוג שמן צריך להישתמש? איזה חברה? מינרלי {רגיל} או חצי סינטתי? 10 40 או 15 40? עם תכתבו בידיוק את שם השמן שבוא אתם משתמשים זה יעזור יותר. וכמובן איזה טיפולים ביתיים עד כמה שניתן לעשות ב"מוסך הביתי" המקצועי שלנו....? בתודה רון מכפר ורבורג

DAN TAL

New member
המלצתי היא שמן 20W50 מינרלי

מסנן שמן מקורי,כדי להבטיח אספקת שמן מספקת לראש המנוע. לגבי טיפולים, השאלה כמה מיקצועי כהגדרתך הידע שלך. בכל מקרה אל תעשה דברים שאינך בטוח בהם ללא הדרכה.

fourtact

New member
מקצועי מקצועי....כנס לפירוט........

דן, כל עמק יזרעאל והצפון מחזיק ממך בתור אחד שיודע לטפל מצויין ומכיר כל בורג ובורג מאופנועי השטח והטרקטורונים של הונדה ורק שתיי שורות כתבתה לי בנושא!?!? עם אתה יודע....ואתה יודע....אז תעזור בבקשה. חבר שלי נוסע כשעה עד שעתיים על הטרקטורון ביום ולפעמים עושה טיול של כשעה שכלולה בזמן הזה {כיאילו שעה של טיול ללא כיבוי המנוע} ולכן לו כדאי שמן חצי סינטתי?!?! ויש לנו את הכלים והידע שמספיקים לטיפולים רציניים ולכן ברצוני שתרשום לי את כל ה"טיפוליים הביתיים" שאפשר לבצע במוסך שלנו....? וגם מה שנראה לך קצת מסובך ללוקח הבייתי....אל תדאג....נסתדר!

את האמת דן טל במקומך לאחר הודעה

כזו לא הייתי מגיב לאותו כותב - שיסתדר לבד ואללה גם לוקח לו את הפרנסה וגם עוד בא בטענות שלא מסביר לו איך שועים לבד ?

fourtact

New member
סליחה? דן טל מבין ואני צריך עזרה...

מאנשים כמוהוא וזה מצווא בשבילו ובשביל כל בעל ידע לעזור לי! בשביל זה הפורומים למינייהם-בשביל לעזור אחד לשני!!!

fourtact

New member
בשמע אני בסך הכל עושה טובה לחבר...

הוא ביקש שאני יברר ואני יודע שדן טל יכול לעזור לי...

mottacycle

New member
דני חד משמעי אני עם קולרגול

אל תוסיף מילה מאלה אכלנו כבר עשב אספסת קש וספחת שילך לטיפול בדיבור אחר כך שיבוא לדרוש עזרה ומתוק שלי שם עם הטרקטורון, מוזר אפילו מפתיע אבל דן לא חייב לך יריקה בשיט אז שטוף ת'פה בסבון היטב ואז תבוא ותנסה שוב, הפעם כמו שצריך

D u k a s

New member
fourtac אתה חצוף...

לי יש הרגשה שזה איזה משהו שסתם רוצה לסגור חשבון עם דן טל. בגלל אנשים כמוך שחשבים שמגיע להם הכל המדינה נראית ככה. אז להבא גם אם אתה חושב שמגיע לך לפחות אל תגיד את זה.

giladz

New member
יותר מדי קולורגול צודק בזמן האחרון

אל תהפוך את זה להרגל. יש כללי התנהגות פה בפורום והם שונים מהרחוב (למזלנו). וככה האנשים שפה קבוע בפורום רוצים. אין סיבה להעלב אלה לשמור על הכללים. גלעד

nickname500

New member
"ברצוני שתרשום לי..."

תגיד לי, נפלת על הראש? אולי גם שיבוא לטפל בטרקטורון אצלך בבית? וגם ישטוף אותו בסוף? הוא עשה לך טובה ונתן לך טיפ או שניים. תגיד תודה יפה. דן כותב הודעות מפורטות בדרך-כלל ואם הוא לא עשה זאת, כנראה שהוא לא מצא לנכון. או שהוא עסוק או שהוא לא רוצה להתחיל לפרט ואחר-כך תבואו אליו בטענות..

יאללה, רדו ממנו...

הבנאדם קצת מתקשה עם כתיבה "עדינה" ואולי לא מכיר את רוח הפורום... אבל לא מגיעה לו שטיפה כזו... מספיק עם ה"חינוך מחדש". ועכשיו ההסבר: אנשים מגיבים בפורום בזמנם החפשי ועל פי בחירתם, אם יהיה למישהו עניין להוסיף עצה או שתיים הוא יוסיף, מה שבטוח שאין בכוונתם של משתתפים לשפוך לכאן ספרי טיפולים שלמים. שאל שאלה ספציפית ותקבל תשובה ספציפית בד"כ. סלאמאת

DAN TAL

New member
פורטאקט,בוקר טוב.

כששאלת שאלה ספציפית לגבי סוג שמן,עניתי לך על פי נסיוני,מה גם שהנסיון למשוך לקוחות דרך החלפת שמנים וטיפולים בסיסיים,לא יצלח,אפילו יגרום לחיכוכים מיותרים.הלקוח ,במקרה זה אתה ,צריך לרצות להגיע.לכן לא אלחץ בכיוון הזה,מה גם שסטיבנס קורא... ולעניננו,על פי ספרי העבודה המקוריים,שלדעתי הם מקור האינפורמציה הנכון,יש להשתמש בשמן מינרלי העומד במפרט המצוין בספר. בנושא המפרט,תפנה לאון בר כח,לו יש את הסבלנות והזמן להסביר.אני עובד כ14 שנים עם "סונול סופר XL" ,שהוכיח את עצמו היטב.המכלולים מתוכננים לכך ונסיוני הכללי והספציפי בטרקטרוני הונדה מלמד ,כי שמן סינטטי לא ישנה דבר ולכן חבל על הכסף.החלפת שמן בתדירות גבוהה היא המפתח לחיי מנוע ארוכים. לגבי טיפולים והמלצות,תרכוש ספר מכונאים ותבצע את הטיפולים על פי הספר.רק אל תתפלא אם המכונאים שתתיעץ איתם,יהיו קצרי רוח.סך הכל זה מקצועם,הם מחייבים על פי זמן וזמן לא מחויב, מראה בסוף היום הפסד. בכל מקרה ,אל תחשוש להתקשר,כאחשוב שהשאלות לא ראויות,אידע אותך.

fourtact

New member
לדן טל ולשאר חברי הפורום!!!

דן טל,תודה רבה על העצות שנתת לי ושהיה לך את הסבלנות בשבילי(למיקרוב כמוני. כמו שאון אומר)אז תודה!!! לשאר חברי הפורום רציתי להגיד שאני מצטער על השאלות החצופות, לא ידעתי איך הפורום הזה מתנהל... עד עכשיו הייתי בפורום אחר(פחות רציני מזה)וחשבתי שזה אותו הדבר...

למעלה