hold you downnnnnnnnnnnnnnnnn

Lopezit

New member
hold you downnnnnnnnnnnnnnnnn

להורדההההההההההההההההההההההההההההההההה פה יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה שיררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עכשיו אני בבית שומעת ואתם לאאאאאאאאאא וואיייייייייייייייייייייי

Seniorita

New member
יש מצב שמישהו שולח לי את זה

באייסי? אני לא מצליחה להוריד!

Crunk Boy

New member
נחמד...

אבל לא משהו... לפחות יותר טוב מגט חרא.... זהו, סופית אני לא קונה את האלבום. וסוני הדליפו את זה בגלל הכשלון של גט חרא, הם רוצים שזה יעזור לאלבום. החלטתי סופית לא לקנות את האלבום.

Crunk Boy

New member
אוקיי, שמעתי וההחלטה הסופית:

חרא, זבל, חיקוי עלוב של all I have חבל שככה היא בוחרת לסיים את הקריריה:-\ סוני לא מבינים שאותו דבר לא עובד פעמיים? זה ש all i have הצליח לא אומר שהם צריכים לשחזר. זה פשוט אלבום משוחזר, אני לא שומע שום דבר חדש. אני עכשיו באינטרנט והתגובות איומות. לסיכום, חבל שהאלבום הזה יוצא בכלל, הייתי מעדיף שג'ניפר תפרוש בכבוד אחרי ההצלחה הענקית. בקיצור, הקריריה שלה נגמרה, וככה גם סיפור הערצה שלי אליה:-\

Lydias767

New member
אני לא מבינה מה קרה לך?

כאילו יום אחד אתה אומר שג'ניפר טובה והיא תצליח ויום שני אתה לא רוצה לשמוע ממנה... זה מעציב אותי שדווקא ברגעים כאלה אנחנו המעריצים צריכים לתמוך בה ולעזור לה כמו שניסית לעזור עם הורדת השירים... חבל שאתה זורך ככה הכל לפח. כי למרות שאולי השירים שלה לא כל כך מצליחים לדעתי יש לה שירים יפים והשיר החדש מאוד השפיע עליי, הוא יפה כזה. יש לו קסם, שיר יפה מאוד ואני בטוחה שיהיה עוד איזשהו רימיקס יפה. ובקיצור חבל!!!! כי ג'ניפר זקוקה לנו, ואתה הולך לבשר החיי והחדש כמו ביונסה (שהיא גם לא משהו!!!!) ועוד...חבל כי לדעתי כולם מנסים לחקות את ג'ניפר!!!! כי היא אישה מושלמת, אולי לא ממש אבל לדעתי היא ממש מושלמת ואולי אעשה עליה עבודה באנגלית (אני עדיין מתלבטת, אני רוצה לעשות גם על מרטין לותר קינג...הוא שינה את ההיסטוריה...אבל ג'ניפר גם חשובה!!!! היא עוזרת לכולם...)ובכלל ג'ניפר היא אישה מעל כולם!!! אז מה שהדיסקים שלה "נכשלים" והיא מתחתנת כמה פעמים,אבל היא עדיין בן אדם והיא דיי מצליחה והיא מופרסמת ובקיצור אני מעריצה שלה למרות הכל ואקנה את הדיסק!!!!!! כי JENNIFER LOPEZ IS THE BESTTTTTTT אין עליה!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל אני רוצה שתחשבו למה אתם בכלל אוהבים אותה...זה באמת בגלל ההצלחה או שזה בגלל מי שהיא? כי תשובה יש רק אחת בגלל מי שהיא!!!!!!! והשירים באים אחר כך!!!! ועובדה שיש לה מלא שירים שהצליחו בעד היום משמיעים אותםםםם כי הם טובים!!!!!!

את כ"כ צודקת!

איתי זה שאתה אומר עכשיו שאתה מפסיק להעריץ אותה בגלל 2 שירים שלא אהבת זה מראה שאהבת אותה רק בגלל ההצלחה/מוזיקה שלה ולא בגלל מי שהיא באמת. אני מעריץ אותה בגלל שאני כ"כ מעריך אותה על מה שהיא עשתה, ואיך ממשפחה ענייה שגרה בברונקס, ושלא היה לה כלום בתור ילדה, היא הלכה בעקבות החלום שלה ועכשיו תראו מה יצא ממנה! בעיקר בגלל זה אני מעריץ אותה, וכמו שלידיה אמרה, אח"כ באים השירים/הסרטים וכל אלה...

Lydias767

New member
צודק שוב!!!!!

אין ג'ניפר ממש מלכההההה בגלל מי שהיא!!!! אא ובעלה מארק שנים שאני מעריצה אותו גם...אין איזה שילובבבב

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאיתי באמת...

מה קרה לך פתאום?! שיר אחד של ג'ניפר לא הצליח ואתה החלטת שזהו,אתה מוותר על דבר שהיה חלק כ"כ חשוב ומרכזי בחיים שלך למען איזה זמר אחר חדש..? אני לא מבינה למה בנאדם צריך לוותר על דבר כזה בגלל שיר לא מצליח,הרי היו כבר לג'ניפר שירים שלא הצליחו..ועצם העובדה שבנאדם נשאר להעריץ אותה למרות הכשלונות זה רק הופך אותו למעריץ אמיתי!! לא אכפת לי שג'ניפר תעשה חרא מוזיקה...באמת שלא אכפת לי..וגם הצלחה זה לא דבר כזה מרכזי בחיים,כי היא כבר הגיעה לשיא של ההצלחה..והיא עכשיו מנסה לשחזר אותו..ולפי דעתי צריך רק לתמוך בה על זה!! ועוד משהו..אז מה אם היא לא מצליחה,ג'ניפר היא בנאדם נפלא!!היא מושלמת בזכות מי שהיא ולא בזכות המוזיקה הטובה שלה..המוזיקה שלה זה רק נותן עוד איזה אפקט לאהבה שלי אליה!!אני אוהבת את ג'ניפר קודם כל בתור בנאדם!!אני מעריצה את ג'ניפר על הדרך שהיא עשתה כדי להגשים את החלום שלה ולממש אותו,על מי שהיא,על זה שהיא עוזרת לנזקקים,שהיא מתחברת לילדות שלה ולא שוכחת מאיפה היא באה,שגם אם היא לא הכי מצליחה..היא עדיין מנסה וכל פעם מפתיעה מחדש,על האישיות המושלמת שלה ועל הבנאדם שהיא..לא על המוזיקה שלה..כי היא פשוט מלאך!!וגם אם היא לא הכי מצליחה..זה לא הכי משנה..כל עוד היא נשארת מי שהיא!והיא מושלמת!אז אולי איתי החלטת שאתה מפסיק להעריץ אותה בגלל המוזיקה..אולי לא היית מעריץ אמיתי..לא יודעת..כי לפי דעתי לפחות..מעריץ אמיתי זה אחד שאוהב מישהו בגלל מי שהוא ולא רק בגלל המוזיקה שלו. אוףף תמיד יוצא לי מגילות=(

Lopezit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ולמה את חושבת שהיא לא מצליחה?? אנשים ג'ניפר הגיעה עם גט רייט למקום 13 תוך 4 שבועות!!!!!! השיר של אשר הגיע למקום 11 תוך 10 שבועות!!!!!!!!

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifבואו נגיד..

שזה לא הדבר שהכי מעניין אותי בה..אני לא בדיוק מתעניינת בהצלחה שלה..אני סתם מצביעה לדברים וכל השטויות..

Lopezit

New member
זה הדבר שהכי פחות מעניין אותי

הכי מעניין אותי עכשיו זאת ההופעה שלה עם מארק בגראמייייייייייי חיחי אני כל כך רוצה לראות אותם שרים ביחד!!!!!!!

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifנו אבל למה דווקא ליי

זה אף פעם לא עובדדדדדדדדדדדדדדדדד=((((((((((((((((((((((((((((

Crunk Boy

New member
את לא מפסידה כלום:-\

כבר גט רייט זהב ליד זה..... זה פשוט ז-ב-ל זה נשמע כאילו זה שיר של דיסני שמנסה ליהיות היפ הופ וזה זוועה
זה מאוד מזכיר את "boy" של מראיה קארי שאפילו לא נכנס לטופ 100 וקיבל רק 8 מיליון חשיפות... תזכרו מה אמרתי לכם, הכשלון של גט רייט זה כלום לעומת הזוועה הזאת
שלא נדבר על האלבום שהולך להכשל בטירוף

אמממ

זה שיר חביב, כאילו, הוא באמת דומה ל ALL I HAVE, אבל הוא פחות טוב ממנו... אני שומע את השיר והוא באמת חמוד, אבל זה לא שיר שאני אשמע אותו ואגיד- וואו! אני עדיין אקנה את האלבום ברור, גם בגלל שזאת ג'ניפר, וגם בגלל שיכול להיות שיש שירים אחרים טובים באלבום! אה ואני בטוח שלאט לאט אני יותר אוהב את השיר, תמיד לוקח לי זמן לאהוב את השיר, כמו עם גט רייט (שעכשיו אני כבר באמת נהנה לשמוע אותו)...

למעלה