../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאיתי באמת...
מה קרה לך פתאום?! שיר אחד של ג'ניפר לא הצליח ואתה החלטת שזהו,אתה מוותר על דבר שהיה חלק כ"כ חשוב ומרכזי בחיים שלך למען איזה זמר אחר חדש..? אני לא מבינה למה בנאדם צריך לוותר על דבר כזה בגלל שיר לא מצליח,הרי היו כבר לג'ניפר שירים שלא הצליחו..ועצם העובדה שבנאדם נשאר להעריץ אותה למרות הכשלונות זה רק הופך אותו למעריץ אמיתי!! לא אכפת לי שג'ניפר תעשה חרא מוזיקה...באמת שלא אכפת לי..וגם הצלחה זה לא דבר כזה מרכזי בחיים,כי היא כבר הגיעה לשיא של ההצלחה..והיא עכשיו מנסה לשחזר אותו..ולפי דעתי צריך רק לתמוך בה על זה!! ועוד משהו..אז מה אם היא לא מצליחה,ג'ניפר היא בנאדם נפלא!!היא מושלמת בזכות מי שהיא ולא בזכות המוזיקה הטובה שלה..המוזיקה שלה זה רק נותן עוד איזה אפקט לאהבה שלי אליה!!אני אוהבת את ג'ניפר קודם כל בתור בנאדם!!אני מעריצה את ג'ניפר על הדרך שהיא עשתה כדי להגשים את החלום שלה ולממש אותו,על מי שהיא,על זה שהיא עוזרת לנזקקים,שהיא מתחברת לילדות שלה ולא שוכחת מאיפה היא באה,שגם אם היא לא הכי מצליחה..היא עדיין מנסה וכל פעם מפתיעה מחדש,על האישיות המושלמת שלה ועל הבנאדם שהיא..לא על המוזיקה שלה..כי היא פשוט מלאך!!וגם אם היא לא הכי מצליחה..זה לא הכי משנה..כל עוד היא נשארת מי שהיא!והיא מושלמת!אז אולי איתי החלטת שאתה מפסיק להעריץ אותה בגלל המוזיקה..אולי לא היית מעריץ אמיתי..לא יודעת..כי לפי דעתי לפחות..מעריץ אמיתי זה אחד שאוהב מישהו בגלל מי שהוא ולא רק בגלל המוזיקה שלו. אוףף תמיד יוצא לי מגילות=(