HOLA ATODOS
!!

Tsur016

New member
ואווו D: ../images/Emo168.gif

תודדה רבה פורום יקרר!
זה ממש מרגש ועושה לי הרגשה טובה לקבל את התמיכה שלכם..:) היא מאודחשובה לי
Muchisimas graciass ustedes!!

ראיתי היום בבוקר וידעתי שזה אתה

כל הכבוד לך
כתבה ממש טובה אני רוצה כבר לשמוע שירים שלך

Tsur016

New member
סבבה אז כנסו כולם! D; מחר..../images/Emo168.gif

כמו בד"כ בימיי חמישי. אני מבטיח להעלות מחר קליפ/קאבר חדש שלי!! D: מקווה שתאהבו אותו!! מחר תצפו לזה..
ושוב תודה לכוללםם!! אני מזה מעריך אתכן ושוב אומר זאת. אין מאושר ממני שחזרתי לפורום לאחר הפגרה הזו!
צור.

אורXXX

New member
ברוך שובך!!!../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

אתה לא מבין, אני מנויה לראש1, ועל הבוקר אני מתחילה לעיין בו. אני מגיעה למדור בהתרגשות רבה, כי זה כמעט מלאכים חחח, ופתאום אני רואה אותך!!!!!!
אוי אני איך התרגשתי בשבילך, שסוף סוף קיבלת הכרה על מה שאתה עושה (ומדהים!!!) ועוד בראש1, כל הכבוד!!!
דרך אגב איך הם הגיעו אלייך בכלל? ת'אמת שגם אני לא הייתי פה כל החודש וחזרתי ב1 לספטמבר ככה, אמרתי זה זמן טוב לחזור.. אז קיצר התגעגענו אלייך, ולביצועים ולשירים.. שתמשיך לעמול על המוזיקה ונזכה לשמוע עוד ועוד ביצועים..

Tsur016

New member
ואוו אורר אינלי מילים פשוט :p הפירוט:../images/Emo168.gif

קודם כל אני שמח שהפתעתי!
תודה רבה רבה רבה על כל הפירגון והאיחולים זה מאוד מאוד התרגשתי כשקראתי את זה..:) איך אני הגעתי ל"ראש1"? אפשר לאמר ש"ראש1" הגיע אליי D: חח אני נמצא גם בפורום אנחלס. ולפני כמה שבועות העלתי ביצוע ל- "MIEDO APERDERTE" עכשיו. קיבלתי קודם כל המווןן תגובות מדהימות ומרגשות! ופתאום הופתעתי לגלות שנתנאל מור (התותח) בכבודו ובעצמו הגיב לי על הקליפ חח ואוווו אמרתי לעצמי..
ובאותו יום שהוא הגיב. ראיתי שקיבלתי ממנו גם בקשת חברות בפייס. אז הוספתי אותו ושלחתי לו קאבר חדש שעשיתי לכאסי :"UN PASO" ולאחר מכן הוא מדבר איתי ומציע לי להתראיין לעיתון "ראש1" עכשיוו, הייתי פשוט בששוווקק!! חח וכמובן שהסכמתי :D וזהו. נתנאל באמת היה מדהים והיה MUY כיף הראיון..
וזה הסיפור בגדול. ותודה, גם אני התגעגעתי מאוודד! וביצועים חדשים אתם עוד תשמעו! ישנם גם שירים שכבר שמעתם, רק שעשיתי להם גירסה מחודשת ויותר מאגניבה. הקיצר יהיה מגניבב :p והחל ממחר אני אפרסם כאן קאבר ראשון מזה הרבה זמן. אז אל תפספסו
רב תודות אור~! D:

Tsur016

New member
Nueva cancion- AVER SI PUEDEN ../images/Emo240.gif../images/Emo168.gif

hola atodoss! :D כמו שהבטחתי. הנה אני מעלה לכם קאבר חדש שלי
הנה הלינק- http://www.youtube.com/watch?v=O-SHGuRuvxY מקווה שאתהבו! שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה! וצום קל. צור-
.

didalf

Well-known member
יאא סופסוף../images/Emo109.gif

איזה מגניב ערכת את זה כזה שרואים אותך יחד עם הקליפ! וביצוע יפה!:)

Tsur016

New member
תודדה רבה עדי! אני תמיד שמח..

שאת אוהבת את הביצועים שלי . Y Bueno muchas gracias! :) כיףף לחזור לפה ולפינה שלי בפורום

MTS17

New member
צצור חזרת ../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif

איך התגעגתי לשירים השבועיים שלך
איזה קליפ מושקע
ממש אהבתי

Tsur016

New member
אביב לאן נעלמת כשניסיתי לדבר איתך!? ../images/Emo168.gif

את לא עונה בפייס לא זמינה. חחח אף לא מצליח לתפוס אותך XD ותודדה רבה! לקחתי פסק זמן וחזרתי עם אנרגיות חדשות, קליפים חדשים וביצועים חדשים
אני הכי שמח לחזור. ובחיי שהתרגשתי להעלות לפה את הקאבר אחרי כמה זמן.. תודדה שמח שאהבת. ומי שמעניין אותה. פתחתי עמוד אמן בפייסבוק. שמה אני מעדכן את כל הקאברים שלי וכל הקשור למוזיקה שלי. זה הקישור של העמוד אם בא לכן להצטרף
- http://www.facebook.com/#!/pages/Musicion/102064486517200

למעלה