HOF

HOF

מצאתי לי כמה דברים נחמדים בHOF ויש לי מספר שאלות.
המשלוח- לא מצוין מחיר, זה אומר ששולחים לישראל בחינם?
מוכרים- כל מוכר שולח את הסחורה שלו או שיש שליחה כללית מהאתר? (חשוב לי לצורך חישוב סכום למכס)
החזרות- לא מצאתי התייחסות.. איך השירות שלהם? ניתן להלחליף בקלות אם המידה לא טובה/ הבגד לא יושב כמו שאני אוהבת?
ועוד שאלה אולי קצת דבילית..- מצוין שם המטבע הזה לתשלום: £. מה הערך שלו לחישוב בשקלים?

תודה!

תשובות:

1. לא. המשלוח שלהם די יקר, כ 10 פאונד לדואר רגיל.
2. אין שם מוכרים. זו חנות אחת.
3. החזרות: הם נותנים בעקרון סטור קרדיט, שזה די מבאס. לי אבדה חבילה בדרך ולא הסכימו לזכות אותי כי עבר הרבה זמן (דא, זה הלך לאיבוד בדואר...)
זו לירה סטרלינג, הוא שווה כ 5.7 ש"ח.

אפשר להציק עם עוד כמה שאלות?

אם אני עוברת את ה75$ (מה שסביר שיקרה כשהערך של הליש"ט כ"כ גבוה) מה עדיף? לפצל הזמנות ולשלם על כל משלוח בנפרד או להזמין הכל יחד ואז זה יחוייב במע"מ?

לפי החישוב שלי עדיף לשלם תוספת מע"מ, אני רק רוצה לדעת שחישבתי נכון.

יש לי שלושה פריטים. שניים של 35 ליש"ט ואחד של 30. ז"א סה"כ הזמנה ללא משלוח- 100 ליש"ט.

אם אני מזמינה הכל יחד אז יש לי: 100 ליש"ט על הבגדים + 10 משלוח + 17% מע"מ = 128 ליש"ט.
אם אני מזמינה כל בגד בנפרד- 100 על הבגדים + 30 על שלושה משלוחים= 130 ליש"ט.

אמנם רק הבדל של 10 ש"ח אבל אני רוצה לדעת שהחישוב שלי אכן נכון או שאולי עדיפה האופציה של פיצול הזמנות.

סליחה על האריכות והחפירה.. בסוף אני אבין איך הדברים הולכים..

בשביל זה אנחנו כאן

מע"מ זה 18%. צריך לעשות את החישוב ולראות מה משתלם יותר.
אממה, קחי בחשבון עוד שני עניינים:
1. זה יכול לגרום לעיכוב גדול בהגעת הפריטים (חבילות שנעצרות במכס לעתים נתקעות שם לחודש ויותר. קרה לי.)
2. HOF עלולים להחליט לצ'פר אותך עם המשלוח המהיר שלהם, ואז תשלמי לא רק מע"מ אלא גם מגוון עמלות הזויות בגובה מאות שקלים שחברות השילוח גובות על כך שהן משחררות לך את הפריטים מהמכס...
&nbsp

וואו. תודה! לא חשבתי הכיוון הזה.. אז רק כדי להיות בטוחה

ההחלטה הנכונה היא פיצול הזמנות, נכון?

טובה53

New member
לירה סטרלינג / פאונד

היום ערכו 5.75 ש"ח כלומר צריך להכפיל את המחיר ב-5.75 כדי לקבל את המחיר בשקלים.
(גגלי "לירה סטרלינג" כדי לגלות את השער המעודכן.)

תודה לשתיכן.. ועוד כמה שאלות-

איך איכות הבגדים שם?
עד איזה סכום אפשר להזמין שם בלי להתחייב במכס?
מה הכללים לפיצול הזמנה? צריך לחכות הרבה או מספיק ששילמתי בפעמיים?
תוך כמה זמן המשלוח מגיע?

איכות הבגדים משתנה, כיוון שיש שם חברות שונות

חלקן מעולות, חלקן טובות, חלקן סבירות. סחורה גרועה לא ראיתי שם
.
כל הזמנה- עומדת בפני עצמה, גם אם הזמנת דקה אחת אחרי. שימי לב שאין שום אפשרות לבטל הזמנה, אלא רק לקבל אותה ולהחזיר (גם אם התחרטת דקה אחרי שההזמנה נקלטה).
המשלוח מגיע בדואר תוך שבוע- שבועיים, ולפעמים הם מוציאים עם שליח גם בלי שביקשת, ואז תוך 3-5 ימים.
אני נתקלתי בשירות לקוחות משובח, דיברתי איתם טלפונית כמה פעמים, וגם כתבתי להם מייל, ונעניתי מהר ולעניין.
ראיתי את מה שאביגיל כתבה. לגבי החזרות - אם תחזירי מהר (תוך שבועיים) תקבלי החזר כספי, ואגב, (חשוב) כולל דמי המשלוח, בהנחה שהחזרת את כל ההזמנה. אם החזרת אחרי יותר משבועיים - תקבלי זיכוי (וואוצ'ר).

למעלה