hitkadmut yomit 11.9

אוקיי אני אקח אש

ואממ..מה הסקילים של קוסם אש בעבודה שלישית? משהו מיוחד? כאילו יותר חזק מהעבודות השלישיות שאחרות של הקוסמים?

One Minute

New member
כן

ענן רעל, זה ממש סוסוני, אתה מרעיל והורג מלא מפלצות, אפקט מאגניב יש את הפיצוצי אש שהם כביכול סקיל על מפלצות שחלשות לאש, אבל זה מוב יענו הורג כמה מפלצות בוות אחת יש בוסטר [כןכןןכ בוסטר אחרי 3 עבודות =\]

0xcoolmagex0

New member
זה ממש לא נכון כנס You have one life

אוקיי זה ממש שטויות cleric זה הכי שווה!!! הכי קל להיתאמן איתו והוא עולה בטלים ועבודה שנייה הוא ממש כיפי!! כל הwizard למינהם זה שטיות הם סתם כל שנייה צריכים לראפות אותם... -_- אני עם הפריסט עשיתי לmage לבל 80 השפלה!! תהפוך לפריסט תאמין לי...

tomyoyo

New member
כן אבל ברמות הגבוהות רוב המפלצות הן מלפצות אש

אז תעשו עליהם דמג' מינימאלי אני הייתי בוחר בקרח בגלל שכמו שאמרתי רמות 70+ יהיה לך מלא מלא מלא מפלצות לאימון וגם בגלל הברקים את תסיים PQS מהר

One Minute

New member
בשביל מה יש רעל?

הענן רעל מתחיל להיות יעיל ברמות גבוהות, כי המפלצות באקווה חלשות לרעל. מ-ה . . . ת - ג - י -ד . . . ע - ל . . . ז -ה ?!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif למה אתה ישר פוסל?

אם כל הכבוד, אני לא בחרתי את העבודה שלי סתם. אני יכולה לתת לך מיליון חסרונות של קוסם ברקים או קלריק, לכל עבודה יש את החיסרון ואת היתרון שלה. גם קוסם אש ברמה 70+ מאוד חזק. בחרתי בעבודה שלי כי קודם כל, בכל פינה אתה תמצא קלריק או קוסם ברקים, ולעומת זה את קוסמי האש והרעל בקושי תוכל למצוא. אתה אומר שקוסם אש-רעל לא טוב בגלל שאין לך, נכון? שיחקתי גם בקלריק וגם בקוסם ברקים ואני אומרת לך שקוסם אש הכי כיף מבין כולם. לא כל המפלצות הן מפלצות אש, ולא כל המפלצות הן מפלצות קרח. למשל באקווה יש כל מיני מפלצות שהרעל של דרגה שלישית עושה עליהם DMG טוב וגם יש את EL NATH שזאת עיר שכולה עיר עם מפלצות קרח לכל מיני רמות. לעומת זה שלקוסם קרח יש ברקים, אולי שכחת את האש ואת הרעל של עבודה שלישית של קוסם אש?

tomyoyo

New member
מאיפה לך בכלל שלא היה לי קוסם אש\רעל?

דבר ראשון למה את חושבת שרוב הקוסמים הם קלריקים וקוסמי קרח? אולי יש לכך סיבה מהמצוינות בהודעה הקודמת. דבר שני את צריכה ללמוד לקרוא אמרתי רוב המפלצות לא אמרתי כל המפלצות. דבר שלישי רוב (ובשבילך שתביני שאני אומר רוב ולא כל) רוב במפלצות הן אש והקוסמי קרח וקלריקים עולים יותר מהר מקוסמי אש.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo13.gif

לפי הצורה שאתה מדבר עליהם, זה נשמע כאילו לא היה לך אף פעם קוסם כזה. 1. אין לזה סיבה מצויינת, אם מישהו רואה קוסם ברקים ואוהב את הצורה שבה הוא הורג, הוא בוחר בו. כנ"ל לגבי קלריק. 2. תאמין לי שאני יודעת טוב מאוד לקרוא, ולא אתה או מישהו אחר יגיד לי איך לקרוא או מה לקרוא. אני יודעת טוב מאוד מה אמרת. 3. על זה אני מוכנה להתווכח. אין פה שום רוב של מפלצות. וזה בסדר, תודה על הטרחה, אתה לא חייב להדגיש בשבילי שום דבר. שמת לב שאתה יותר מידי מכליל? "והקוסמי קרח וקלריקים עולים יותר מהר מקוסמי אש". תן לי הוכחה. יש לי אלפי הוכחות כדי להראות לך שזה ממש אבל ממש לא נכון. זה לא משנה איזה קוסם, לכל אחד יש את המפלצות שהוא יותר טוב נגדם ולעומת זה יש את המפלצות שהוא פחות טוב נגדם. אתה מדבר כאילו קוסמי אש הם הכי גרועים והקוסמים האחרים הם מעולים.

tomyoyo

New member
אני מצתטער עם נשמעתי עצבני ../images/Emo13.gif

הייתי רגוע לחלוטין אין לי שום דבר נגד קוסמי אש אני אפילו אוהב אותם . הם אכן יותר חזקים מרוב הקוסמים בעבודה שנייה. אכן יש להם יתרונות באקוורוד. אבל לדוגמא קוסמי קרח יכולים להתאמן בלודי מרמה 65 במפלצות שחלשות לאש כמו האנשים עם השעונים על הגב שהם חלשים לאש. לקלריקים יש את כל Path of Time להתאמן שם מרמה 60+ וגם לוקחים אותם הרבה לפארטי הרמיטים וללוחמים וככה הם גם עולים מהר. אני בסך הכל ניסיתי להראות כם גם את החסורנות שבו ולא גם את היתרונות. ויש להם יתרונות כל EL neath שייכת להם אבל עד כמה אפשר להתאמן שם? יש להם את כל המערה הקפואה בdungeon אבל שהם מגיעים לאזור של זאקום הם פארשים ליד קוסמי הקרח שיכולים להאמן שם מרמה 75 לפחות. ששם רוב המפלצות הן מפלצות אש שחשלשות לברקים. באקווארוד יש המון מלפצות שחלשות לברקים של הI\L אבל הן חלושות גם לרעל. תני לו לעשות את ההשוואה לגבי I\L ולגבי F\P

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ההתנצלות התקבלה. ../images/Emo13.gif

וכמו ההשוואה שלך, סך הכל היתרונות והחיסרונות של הקוסמים שווים כי לכל אחת יש את השטח שהוא הכי טוב בו.

sapir aloud555

New member
או ג'י.

לחצתי אנטר בטעות. בכלאופן, באתי לכתוב שזה דיי דיון מיותר, אחרי הכל הוא עושה את ההחלטה. גם לי היו את שלושת העבודות, הכי נהנתי בF/p, אבל זו הדעה שלי. לכל סוג קוסם יש את היתרונות והחסרונות שלו, אחד יכול למצוא אותם יעילים וטובים והשני יכול למצוא אותם משעממים במיוחד. Anyway, הוא בחר בקוסם אש. מזל"ט. D:

XxTherionxX

New member
עדיין 74 -_-

אחרי שנהרגתי 3 פעמים ואיבדתי מלא EXP בגלל העקשנות המפגרת שלי להרוג JR ROG נפלתי ל 17% היום בשעתיים עליתי ל 47% והתחיל לשעמם לי אז יצאתי... מה שכן.. ראיתי שיצאה סוף סוף עבודה רביעית!!! בהצלחה לכולם.. שנה טובה והמון מייפל...!!

XxTherionxX

New member
כתוב בשורה צהובה שקופצת מידי פעם..

למטה איפה שכותבים... שעבודה רביעית מתקדמת משוחררת כרגע לרמה 120 ונדרשת עבודה שלישית...

למעלה