hitkadmut yomit 11.9 lo yodea ani lo yahol lihtov beivrit o.O
R Robinho1 New member 11/9/07 #3 סוף סוף הסתדר אני רוצה לקנות nx אני זוכר ששאלתי כאן לפני כמה שבועות אבל לא הייתי בבית ולא מצאתי את התשובה.. בבקשה מישהו יכול להסביר לי איך שולחים את זה?
סוף סוף הסתדר אני רוצה לקנות nx אני זוכר ששאלתי כאן לפני כמה שבועות אבל לא הייתי בבית ולא מצאתי את התשובה.. בבקשה מישהו יכול להסביר לי איך שולחים את זה?
נ נושיfay New member 11/9/07 #4 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהנה..=] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1694&msgid=95001510
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהנה..=] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1694&msgid=95001510
R Robinho1 New member 12/9/07 #31 אוקיי אז התחלתי את ההרשמה אבל אבא שלי חושב שהם נוכלים בגלל שלמה הם יבקשו שקלים ישראליים אם הם בארה"ב אז הוא לא מוכן לשלם.. מישהו יכול להסביר לי למה הם מבקשים שקלים?
אוקיי אז התחלתי את ההרשמה אבל אבא שלי חושב שהם נוכלים בגלל שלמה הם יבקשו שקלים ישראליים אם הם בארה"ב אז הוא לא מוכן לשלם.. מישהו יכול להסביר לי למה הם מבקשים שקלים?
R Robinho1 New member 12/9/07 #35 רמה 18../images/Emo26.gif סיימתי את המשימה של להרוג 99, וגם 999. עליית רמה:
NIR DE LA NOCHE Member 12/9/07 #9 ../images/Emo87.gif הממ/ קוסם קרח וברקים כי זה מגניב לחסל 6 אויבים עם ברקים ולהקפיא אויבים. קלריק- כי כיף שכולם מצרפים אותך כדי שתרפא אותם. קוסם אש ורעל- כי כל EL NATH שייכת לכם. {-] אלה השיקולים שיש. תבחר מה שבא לך.
../images/Emo87.gif הממ/ קוסם קרח וברקים כי זה מגניב לחסל 6 אויבים עם ברקים ולהקפיא אויבים. קלריק- כי כיף שכולם מצרפים אותך כדי שתרפא אותם. קוסם אש ורעל- כי כל EL NATH שייכת לכם. {-] אלה השיקולים שיש. תבחר מה שבא לך.
Y You have one life New member 12/9/07 #10 אני אקח קוסם אש ורעל כי יש באל נת המון מפלצותD: וראיתי שקוסמי אש מתקיפים פי 1.5 וסוף סוף אני אגיע לשם ואני לא אמות ואני אראה למפלצות האלה מזה [מוואהאהאהא ]
אני אקח קוסם אש ורעל כי יש באל נת המון מפלצותD: וראיתי שקוסמי אש מתקיפים פי 1.5 וסוף סוף אני אגיע לשם ואני לא אמות ואני אראה למפלצות האלה מזה [מוואהאהאהא ]
NIR DE LA NOCHE Member 12/9/07 #11 חוץ מאל נאט../images/Emo87.gif אין לכם כלום. פשוט כלום. זה לא שלקוסם קרח וברקים יותר טוב. הם בכלל מחוסרי מקומות אימון שיוציאו כבר SHOWA. שם יש מפה רק לקוסמי ברק וקרח! |ניר מקטר|
חוץ מאל נאט../images/Emo87.gif אין לכם כלום. פשוט כלום. זה לא שלקוסם קרח וברקים יותר טוב. הם בכלל מחוסרי מקומות אימון שיוציאו כבר SHOWA. שם יש מפה רק לקוסמי ברק וקרח! |ניר מקטר|
NIR DE LA NOCHE Member 12/9/07 #18 לא אנסתי אותך לבחור בקוסם וברקים. ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif אתה בוחר לבד מה שבא לך.
R Robinho1 New member 12/9/07 #28 אופס זה לא שלח יש לי חבר לבל 72 מיג' אייס שהוריד מקסימום 2600 זה השיא שלו, לפי שעתי תיקח קלריק כי אתה מקבל יותר אקספי ועולה רמות מהר יותר.
אופס זה לא שלח יש לי חבר לבל 72 מיג' אייס שהוריד מקסימום 2600 זה השיא שלו, לפי שעתי תיקח קלריק כי אתה מקבל יותר אקספי ועולה רמות מהר יותר.
P P o o f i New member 12/9/07 #33 ../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif בתור אחת בעלת קוסמת אש, אמליץ לך לבחור באש. הכי מגניב ^^ אני כבר מחכה לעבודה שלישית. D:
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif בתור אחת בעלת קוסמת אש, אמליץ לך לבחור באש. הכי מגניב ^^ אני כבר מחכה לעבודה שלישית. D: