Higher Ground - יום הזריעה הישראלי

xorenx

New member
תרשה לי לתקן

כפי שאמרנו, לא ממש קשה להשיג בארץ גראס. אני לדוגמא, הגעתי לזה בגיל די צעיר, באמת לא היה לי שיקול דעת , ואם מקצרים סיפור ארוך, לא ממש קרה לי כלום. נכון, היו כמה נפילות בדרך, אבל הן כולן באו מחוסר ידע יותר מאשר חוסר שיקול דעת. זאת אומרת, השיקול שלי היה בסדר, לא יותר ולא פחות משל כל נער בגילי, אבל לא היה לי את הידע. לא יודע אם שמת לב, אבל בסוף השבוע הזה התפרסמו כמה ידיעות )במעריב ובטיים אאוט( על היוזמה הקטנה שלנו. אני יודע בוודאות שהכתבות האלו העלו דיונים סביב ארוחות הערב בבתים מסויימים. וזהו! זה בדיוק מה שרצינו. כמו שהתגובה מלמעלה אמרה, הסיכוי שאי פעם מישהו מאיתנו יעשן את מה שזרענו הוא אפסי, וזו בשום שלב לא הייתה המטרה. אני רואה את המבצע כהצלחה ברגע שהצלחנו לעניין אנשים ולהיכנס לארוחות ערב ולסלונים של אנשים. במהלך סוף השבוע הזה נשמע בכמה וכמה בתים בארץ המשפט "אמא, גם אני מעשן" או "אבא, מה זה מריחואנה? ומה עושים איתה?" וזהו, פה זה נגמר. אם חיפשת תשובה ישירה לשאלה אם אני לוקח אחריות על מעשים של אנשים אחרים אז לא, אני ממש לא לוקח אחריות. אני לא משדל, מוכר, סוחר, דוחף או לשימוש בגראס בשום צורה. בסך הכל זרקנו כפפה, ואנחנו מחקים שמישהו סוף סוף, אחרי מליון תיקים שנפתחו, אלפי נרקומנים שנוצרו ומאות ג'ובים חדשים באגודה למלחמה בסמים, ירים אותה!

neko

New member
ומתי תכלילו את המאבק לזכויות

בני-אדם להגנה מפני השחתות איברים?

למעלה