High staeksssssssss

וואו

הקול של דוואן לדניאל היה אחד הדברים המוזרים ביותר שראיתי אי פעם...

Shaycus

New member
תכלס

הוא הוביל בערך על יד אחת, זה לא להאמין כמה שהכסף מהווה חשיבות שנייה בעיניו בהשוואה לאיך זה יתפרש במידה וזה יהיה הקול הכי טוב בחיים שלו (שזה היה קורה פה אולי אחת ל1000) הקול של לקס לברונסון הוא מדהים בעיניי, ממש לא מתאים לדויל לבלף ככה, יופי של קריאה ואני גם מופתע נורא שאלעזרא קיפל את המלכות שלו למרות שזה היה המהלך הנכון פרק טוב, נחמד לראות איך כל מה שצריך זה להעלות את הבליינדים "בקצת" בשביל לקבל קופות מפלצתיות של 300-400 אלף דולר עם זוג נמוך על השולחן

Kgt1

New member
האמת, הקיפול של אלי באמת מדהים, כי זה הוא וזה

מול דוואן... והיד של לקס מול דויל היא מאוד מעניינת - אני באמת חושב שזה קול לא קשה במיוחד מול שחקן X, כי אם הריד שלו בטרן שה-2 שלו טוב, אז קשה לו מאוד לדמיין יד שיש בה 5 שאיתה דויל מפציץ ככה את הריבר (כי אם דויל חזק לפני הריבר הוא בצ'ק קול פה זה ברור). רק כי זה מול דויל הופך את זה לטריקי... זו דעתי כמובן. ומאוד אהבתי את הפרק הנועל הזה, אחד הטובים של העונה.

Kgt1

New member
נצל"ש אליפות ההדס אפ... למי שמתלונן או התלונן

בעבר על בד ביטים, תסתכלו על המשחק בין אנני דיוק לבין פול ואסיקה מהפרק החדש... באמת, אבל באמת, אין דברים כאלה.

Kgt1

New member
וזה בלשון המעטה. זה מרפיזם...

והיא באמת שיחקה מדהים מול אחד משחקני ההדס אפ הטובים בעולם.

Shaycus

New member
עכשיו ראיתי

וואו זה אחד הדברים היותר מגעילים שיצא לי לראות..בחיית זומזום יש יותר סיכוי שבני יהודה תיקח את הגביע היום

המחפש3

New member
האשליה של היי סטייקס פוקר

מדברים על התכנית כאילו מדובר בכסף אמיתי של האנשים אבל כל אחד מהשחקנים מקבל יותר כסף מהסכום שהוא יושב איתו על ההשתתפות בתכנית. הרי מדובר בתכנית שנמכרת לעשרות ערוצים בעולם. כך שיוצא שהם למעשה משחקים על האפשרות לצאת ברווח גדול או קטן מהתכנית. לא מדובר באמת בכסף שאם יפסידו אותו יהיה להם פחות כסף בחיים שלהם. המטרה של ההפקה היא שהמשחק יראה אמין ואמיתי כמה שיותר אבל האלמנט של רווח והפסד הוא אשליה

Harleydude

New member
לא נכון

אתה באמת חושב שGSN מסוגלים לשלם מאות אלפי דולרים לכל שחקן בשביל תוכנית פוקר? ברור שמשלמים להם והיה גם פעם מספרים ב2+2 אבל זה ממששש בקטנה לעומת מה שהם יושבים איתו, עובדה שיש שחקנים עם כיסים פחות עמוקים שמפסידים אפילו באי אין אחד וישר יוצאים.

shaywh

New member
מעבר לזה

גם מה שאתה אומר היה נכון, כשאתה יכול להרויח 200K ומרויח רק 10K כי יצאת בהפסד במשחק עצמו יש לך 190K פחות בחשבון ממה שהיה יכול להיות, זה לא קשור לכמה שלמו לך מהרשת...

המחפש3

New member
אתם לא מבינים את העסק כנראה

מדובר בתעשיה שמגלגלת מליונים. משלמים להם 50 אלף דולר רק על זה שהם יושבים עם חולצה שכתוב עליה פולטילט. המשחקים האלה נמכרים לרשתות בכל העולם ויש לזה רייטינג.

המחפש3

New member
נראה לכם ?

למה נראה לכם שהם ירצו לשבת ולשחק 12-18 שעות בתכנית שנמכרת במליונים ? כדי שהם יפסידו כסף ? מה הם ברווזים ?

shaywh

New member
לא...

הם שחקני פוקר שמנסים להרויח כל אחד את הכסף של השני, ככה המשחק הזה עובד בדרך כלל. אם יש להם הכנסות צדדיות זה לא רלוונטי לשאלה אם הם מפסידים או מרויחים במשחק עצמו, זה רק תמריץ בשבילם להשתתף במשחק ברמה די גבוהה. וזה יהיה הניסיון האחרון שלי להסביר את זה.

למעלה