High staeksssssssss

Harleydude

New member
גם מייקל ג'ורדן הרוויח מנייקי משכורת של עונה

על פרסומת, הוא הפסיק להתאבד על כל כדור בדרך לעוד טבעת? ובהיי סטייקס פוקר מילת המפתח היא א-ג-ו. האדג'ים קטנים והסווינגים ענקיים, אבל כשיש לך רול\ביצים או שניהם ביחד ובדר''כ גם ביטחון עצמי כי הגעת למקום הזה או לחילופין אתה טחון וסתם רוצה לשחק מול הכבדים אז אתה עושה את זה לא בגלל שיש לך חולצה של פול טילט שממנת לך את המשחק (שזה גם ממשששש לא המקרה) אלא בגלל שאתה רוצה להוכיח שאתה יכול. החלק החזק של החבר'ה שם היו יכולים לשחק 25-50 ולעשות מיליון בשנה ב-ש-ק-ט ולחיות אחלה חיים עם הספונשרשיפס והכל (ד''א לקס משחק 2-4 בסטארס שלא לדבר על הדונקים של הטורנירים שמתיישבים שם לפעמים שבחיים לא ראו עשירית מזה מזומן על השולחן) ולא לדאוג לכלום בחיים אבל הם כ''כ תחרותיים שהם רוצים לנצח כ-ל א-ח-ד ולשחק על הסכומים הכי גבוהים שיש (אייבי פעם אמר שהסיבה שהוא משחק כ''כ גבוה זה מסקרנות מה זה יעשה למשחק שלו ושל אחרים לשחק על כאלה סכומים). קיצר, כמו שאמרתי, אגו. רוצים לשחק על הבמה הכי גדולה שיש, וHSP זה המשחק הכי גדול בעולם והוא גם מצולם מה שהופך אותו לעוד יותר גדול ולנצח. לעשות את זה זה ההישג הכי גדול שאפשר להשיג בפוקר נקודה.

Shaycus

New member
תסתכל על גודל הקופות

ותבין שמה שאתה אומר הוא טעות. אני מסכים איתך כמובן שמשלמים להם כסף אבל באמת נראה לך שדוואן מפסיד קופה של 300K הוא אומר לעצמו בלב "לא נורא גם ככה שילמו לי 300K להגיע לכאן הערב" ? אני חושב שאתה יכול לענות על זה לבד אולי, וזה ממש אולי, משלמים להם 10-20K על כל עונה. בנוגע לספונסרים וזה שאמרת שהם מקבלים 50K על זה שהם לובשים חולצה של FTP סתם דוגמא, אולי זה באמת נכון וזה עדיין לא רלוונטי, הכל שם אמין ואמיתי, שמישהו מפסיד קופה, גם אם זאת קופה של 10K הוא נמצא ב10K פחות בבנקרול שלו, הכסף שהם קיבלו על זה שהם באים ומתיישבים על השולחן לא קשור לזה..

המחפש3

New member
תסכים איתי שיש ערך אחר לכסף כשאתה מקבל

חלק מהבאי אין שלך או את כולו על עצם הנוכחות שלך בשולחן ? גם אם אני יושב עם 100 אלף דולר וקיבלתי רק 50 מתוכם. יש לכסף שלי ערך של חמישים אחוז פחות איך שלא מסתכלים על זה. אני לא טוען שאין משמעות בכלל לכסף, ברור שיש. זה לא פלאיי מאני. אבל זה לא אותו דבר כמו כסף חי או כמו שהם מנסים לתאר את זה

Shaycus

New member
מצטער אני פשוט לא מסכים

דבר ראשון כי זה בחיים לא יהיה 50K, אני גם לא חושב שזה 20K אבל במקרה הכי גבוה זה 20K.. דבר שני זה בגלל שיש פה כל כך הרבה על המאזניים מבחינת השחקנים האלה שהם לא מסתכלים על זה בתור כסף "ששווה פחות" אלא בתור יוקרה בעיקר, יושבים בשולחן בערך 8 מתוך 10 השחקנים הכי טובים שיש קיום (אם לא הכי טובים שיש במשחק הספציפי הזה) ואין שום סיכוי בעולם שחלק מההחלטות שהם יקבלו יהיו קשורות לזה שהם קיבלו "קצת" כסף על זה שהם באים ומושיבים את התחת שלהם (אני בכוונה רושם קצת עם מרכאות - א. הקצת הזה מסדר אותי ל3-4 שנים ב. זה קצת כי אם יש אנטי של 100 דולר אז בעצם תוך 200 ידיים הם מחזירים את הכסף הזה לשולחן) אני אסכים איתך על דלר אחד ואני לא יודע אם התכוונת אליו או לא: יש שם הבדלי רמות מבחינה כספית, בדיוק היום ראיתי פרק באגו של "פוקר אפטר דארק" שפיל אייבי נתן אול אין אחרי הריבר מול פטריק אנטוניוס כי הוא הבין שאין לו שום דרך אחרת לזכות בקופה.. 101.5K דולר בלוף.. זה בלתי נתפס, זה משהו שאני יכול לספור על יד אחת את כמות השחקנים שמסוגלים לעשות (למראה ההפתעה שלי פטריק התקפל אני בהחלט ציפיתי להשוואה) וזה בהחלט משהו שאפשר להבדיל בין פיל אייבי, פטריק אנטוניוס, טום דוואן וזהו מבחינתי (אולי אני מפספס עוד אחד או שניים) לבין כל השאר, במילים אחרות יש להם "פור" על אחרים מבחינת זה שהם יכולים לבצע מהלכים "נוספים" שאנשים אחרים לא יכולים, כמו המהלך הזה של אייבי

FrecCo

Active member
בואנה

פיל גלפונד אמור להיות שחקן טוב, לא? מה זה הקולים העלובים האלה עם K5

FrecCo

Active member
גייב קפלן הקומיקאי מס' 1 בעולם

לקראת סוף הפרק כשגייב מתחיל לספר שטום יודע בדיוק מה יש לכולם, כנראה הקטע הכי מצחיק בתולדות HSP

FrecCo

Active member
פיל גלפונד:

אחרי שקיפל פולהאוס בפעם השניה תוך 10 דקות: "אני פשוט לא אוהב לשלם עם פולהאוס..אני אוהב את הזוגות הקטנים, את הACE HIGH"
מזמן לא צחקתי כ"כ מפוקר

למעלה