High quality tests

just4fun

New member
High quality tests ../images/Emo4.gif

אולי מישהו כאן יודע,מה ציון האיי קיו הכי נמוך,ומה הכי גבוה? מהו הממוצע?

limor 2

New member
100 זה הממוצע

נראה לי 85 זה פיגור שכלי ו 130 מחוננות - בערך...

מבחני משכל

א. עד כמה שידוע לי משכל נורמלי (ממוצע) נע בין 85-115 איי.קיו. ב.יש קטגוריות שונות למשכל נמוך או גבוה מן הממוצע, למשל; 85-70 = גבולי, 70-50 = פיגור קל, 55-35 = פיגור בינוני, 35-20 = פיגור חמור, פחות מ-20 = פיגור עמוק. ג. לא ידוע לי שהוערכה אי פעם מנת משכל העולה על 220 איי.קיו (דה-וינצ'י) אבל ייתכן שאני טועה, אני לא מומחית בתחום! ג. התרגום של איי.קיו הוא Intelligence Quotient, יעני, מנת משכל. ד.מצ"ב לינקים לאתרים המציגים את מנות המשכל של אישים מפורסמים. מתוך פורום מדע פופולרי.

just4fun

New member
תודה רבה על התגובות

אך עדיין לא מובן לי דבר אחד. נאמר לי כי רמת האיי.קיו שלי היא 128,בנוסף נאמר לי שהיא גבוהה. לפי הקישורים,מובן לי כי 200 זו הרמה הכי גבוהה,ואני רחוקה ממנה שנות אור...אז איך זה ש-128 זה גבוה? תודה לכל העונה :)

אם תסתכלי בלינקים שצירפתי

אז תראי שרוב האוכלוסיה משיגה ציונים נמוכים מהציון שלך. למעשה,רק 5% (בערך) מהאנשים הם בעלי ציונים גבוהים מ128 . מרגישה יותר טוב עכשיו?

אילילי

New member
הכי פשוט

הממוצע הוא 100 כשסטית התקן היא 15. מכאן נובע שאת כמעט שתי סטיות תקן למעלה... אכן לא רע... או עוד יותר בקיצור... הכל י ח ס י

משכל

א. עד כמה שידוע לי משכל נורמלי (ממוצע) נע בין 85-115 איי.קיו. ב.יש קטגוריות שונות למשכל נמוך או גבוה מן הממוצע, למשל; 85-70 = גבולי, 70-50 = פיגור קל, 55-35 = פיגור בינוני, 35-20 = פיגור חמור, פחות מ-20 = פיגור עמוק. ג. לא ידוע לי שהוערכה אי פעם מנת משכל העולה על 220 איי.קיו (דה-וינצ'י) אבל ייתכן שאני טועה, אני לא מומחית בתחום! ג. התרגום של איי.קיו הוא Intelligence Quotient, יעני, מנת משכל. ד.מצ"ב לינקים לאתרים המציגים את מנות המשכל של אישים מפורסמים. מתוך פורום מדע פופולרי.

עד כמה שידוע לי

80 זה הממוצע הנמוך (מתחת זה פיגור) ו120 הממוצע הגבוה (מעל זה מחוננות). יש קטגוריות גם בשתי אלה (רמת של פיגור ורמה של מחוננות) אבל עליהן אני לא סגורה במיוחד. נראה לי אבל שמעל 140 יש רק לאחוז מהאוכלוסיה או משהו כזה...

למעלה