high q?

UrbanDK

New member
יש רעיון לא רע, כרגע אני מקבל עזרה

מהאלפקה במסרים (ותודתי שלוחה לה
). המיונים הם ל"לחמן", למרות שעל הכוונת דווקא "קידום". אני מקווה שזה יצא לפועל. אם לא, נצטרך להסתפק באח הקטן והמפגר...
ד"א, אהוד - אתה יכול אולי להסביר למה רשת "לחמן" שייכת גם היא ל"קידום"? כלומר - מה ההגיון העסקי פה? האם זה עניין של מיצוב ותמורה לכסף?

זה באמת קצת מבלבל

'לחמן' התחיל כעסק משפחתי. עם הזמן העסק התרחב ( נתח השוק ברוב המקומות בארץ כבר עובר את זה של אחד המכונים היותר מוכרים והמוזכר כאן לאחרונה ). כשזה קרה, מישהו שם החליט שזה קצת גדול עליו. הם היו זקוקים למישהו שיעזור להם 'להתמודד עם ההצלחה' וישתף אותם בידע שלו. כך נוצר הקשר עם 'קידום'. הקורס שלהם שונה לחלוטין, הם מגייסים ומכשירים את המדריכים באופן עצמאי ובכלל, הם פועלים בנפרד מ - 'קידום לך תצטיין'. אל תזכיר שם את 'קידום'. אנחנו לא ממש עובדים ביחד.

UrbanDK

New member
או.קיי. אני בכל מקרה אהיה בקשר עם

אודי בקרוב - לראות מה קורה עם המיונים של קידום. ואני רוצה להודות שוב מעל דפי הפורום, גם לך, גם לגבי וגם לאלפקה על העזרה שלהם. אולי יום אחד גם אני אהיה אדום... (ולא מבושה) אין כמוכם.

UrbanDK

New member
או.קיי. אני בכל מקרה אהיה בקשר עם

אודי בקרוב - לראות מה קורה עם המיונים של קידום. ואני רוצה להודות שוב מעל דפי הפורום, גם לך, גם לגבי וגם לאלפקה על העזרה שלהם. אולי יום אחד גם אני אהיה אדום... (ולא מבושה) אין כמוכם.

4תאיר

New member
אהוד ולגבי

נועה. נכון יש אחת כזאת. היא נחשבת שם לבין המורים המצויינים. אבל שוב שיטה זו שיטה ,דרך זו דרך ולא משנה כמה אחלה המורה.

wendi

New member
אין מה

אין מה להשוות את הרמה של קידום להיי קיו? זאת אומרת שאת חושבת שהם יותר טובים? גם אני עשיתי בקידום, לא הייתי מרוצה.

למעלה