high q?

wendi

New member
high q?

יש פה מישהו שעשה קורס ב HIGH Q ? מה יש לכם להגיד עליהם?

wendi

New member
באיזה סניף?

השאלה היא מבחינת מה לא הרגשת מוכנה? כי נראה לי שברוב המכונים מסיימים את החומר רק שבועיים לפני המבחן ואז יש מרתונים..... מבחינת תשובות לשאלות ודברים שלא הבנת המורים ידעו לתת תשובות?

4תאיר

New member
תראה...

בכללית לא הייתי מרוצה. לעשות מבחנים אצלם באתר זה קטסטרופה בלשון המעטה. השיטה, תיכנון צורת הלימוד....מספר התלמידים בכיתה עם רמות שונות באופן קיצוני, ההנהלה. היה לי מושג שהגעתי אליהם כי עשיתי שנה קודם קורס בקידום. היום אני עושה קורס קידום אישי ואני מאושרת שם. אין לי בנתיים (טפו טפו) מילה רעה אחת להגיד עליהם.

wendi

New member
..

תשמעי...שמעתי גם על כאלה שמרוצים...בגלל זה אני מנסה להבין איפה הבעיה

עצם זה שיש מישהו שעשו לו כזו

בעיה זו הבעיה. אני כבר שנה בעסקי הפסיכומטרי פלוס חצי שנה שביררתי לפני כן על הקורסים ככה ששנה וחצי לא שמעתי על מקרה כזה חוץ ממה שקרה לתאיר וזה בהיי קיו. למה להסתכן שזה יקרה גם לך?

wendi

New member
במקרה שלה זה גם קשור בסניף...

בגלל זה שאלתי איפה היא למדה? ואצל מי את לומדת?

4תאיר

New member
לא. זה לא קשור לסניף

שיטה זו שיטה, אתר באינטרנט זה אתר באינטרנט, תיכנון הלימוד זה תיכנון לימוד.... זה לא משנה באיזה סניף.

אני עשיתי קורס ב"קידום אישי"

כשניגשתי למועד דצמבר, מאז למדתי עם ספרים של לחמן, היי קיו, ואנקורי חוץ משל קידום, לבד.

ifat311

New member
אני עשיתי בהיי קיו ו...

הייתי כל כך מרוצה שאין לתאר-אין מספיק מילים לשבח את המורה המדהימה (בסניף ירושלים דרך אגב) ולדעתי שיטת הלימוד שלהם היא מצוינת. בבחינה הוצאתי 741 - אמנם למדתי המון אבל הרבה מזה אני זוקפת לזכות היי קיו והמורה. לא נתקלתי במקרים חריגים מבחינת יחס-הפקידות בסניף מאוד נעימות לדעתי. תשקלי ותחליטי מה שטוב לך-דרך אגב גם אני עשיתי קורס בקידום ולדעתי אין מה להשוות מבחינת הרמה, ההשקעה ועדכניות החומר

gabimaor

New member
wendi

כמו שאני כותב כל כמה שבועות,המלצות באינטרנט זה נחמד וטוב,אבל החלטה כזו דורשת קצת יותר מאמץ. עשי בדיקה בכל המכונים שיש מהקטן ביותר לגדול ביותר. תתרשמי משיטת הלימוד,חומר הלימוד ועידכונו,ניסיון המדריכים ורמת ההדרכה.אם יש אפשרות כנסי לשיעור שמועבר בסניף ושאלי תלמידים שם האם הם מרוצים.

4תאיר

New member
ואני גם עשיתי בירושלים

ויש לי *רק* דברים שליליים לומר עליהם. זה בדיוק הקטע של היי קיו , מי שיש לו את הקטע של הפסיכומטרי והוא עומד על ציון גבוה ,מצליח ומי שלא ,לא! נשאר מאחורה כי הכיתה לא הומוגנית בלשון המעטה.

שלום תאיר

אולי התבלבלתי. לגבי נעה אני בטוח - היו לי כבר כמה תלמידים שעשו שם קורס וכולם היו תלמידים שלה. הבנתי שהיא המדריכה הבכירה שם ואני גם רואה אותה בכל מועד בפורום ( מלווה את המדריכים הצעירים ). אני מבין שיש לך בטן מלאה על H.Q. ואת לא הראשונה שזה קורה לה, אבל למרות שיש לי הרבה מה לומר אני לא מתכוון לעשות זאת. אם מישהו רוצה לעשות קורס ב - H.Q., יואל גבע, אנקורי וכו', אין לי שום בעיה עם זה. לנו לא חסרים תלמידים ( האמת, יש יותר מדי. אנחנו נאלצים לדחות אנשים ). אני מאחל הצלחה לכולם. אני רגוע. דרך אגב, איך עם אודי? לא סיפרת לי כלום מאז שהתחיל הקורס. לא יפה.

4תאיר

New member
הוא מקסים מקסים מקסים

באמת. רק מילים טובות. עוד לא נתקלת במורה כזה. לא יכלתי לבקש יותר.

הוא ולא אחר

אודי מדריך נהדר. הוא החליף אותי בתפקיד האחראי על תחום "קידום אישי" ומאוד שמחתי להעביר את השרכיט למדריך ואדם כמוהו. להערכתי, אחד ממדריכי הפסיבומטרי הטובים בארץ. דרך אגב, 'ריקבון עירוני', איך מתקדמת הכנת השיעור לדוגמא? אם יש לך רעיונות, אתה יכול לכתוב לי ונעבוד על זה. המלצה: אל תיגררו להשמצות וההמצאות שמופיעות בפורום. הן באות מתלמידים שלא יודעים שהמדריכים שלהם יעופו אם לא יצליחו למכור להם את הקורס. תאיר, אני מצפה ממך להתעלות מעבר לתחושה הלא נעימה שמלווה אותך ממועד אפריל. את בידיים של אודי עכשיו. תסתכלי קדימה.

למעלה