HIGH MAGICK

wicca_sphere

New member
HIGH MAGICK

מישהו פה מתעסק בכישוף גבוה? או מתמחה בתחום של כישוף? כישוף גבוה זה כישוף שנעשה בלי נרות רק על אנרגיה, בעזרת כישוף גבוה אפשר להצית דברים בעזרת המחשבה ואפשר לתקשר רק בעזרת המחשבה עם ישויות וכדומה. מתמחה בתחום כישוף הכוונה ל: דרואידים נקרומנסים יסודות וכו, לא כישוף טקסי הכוונה שלי מישהו?

Justin Angel

New member
סתרת את עצמך

הסברת באופן סביר מה זה כישוף שפירטת על הדתות המשתמשות בו. אבל אתה עדיין קראת ל high magic כישוף... high magic הוא אחת ממסורות הקסם היותר ידועים ולא חלק מכישוף. וגם שנתת הסבר לכישוף טעית טעוות חמורה: "בעזרת המחשבה ואפשר לתקשר רק בעזרת המחשבה עם ישויות וכדומה" - טלפתיה מכל סוג לכל דבר עדיין נחשבת עבודה מתחום הקסם ולא מתחום הכישוף. אומנם שזאת עבודה עם התודעה גרידא , אבל זה לא מערב שימוש ישיר באנרגיות אלא שימוש עקיף ולכן נכנס לקסם. (מה שתומך במה שאמרתי קודם בקשר לשזה שHigh magic זה קסם ולא כישוף) אני לא כל כך בקיע ב High magic אבל למיטב ידיעתי אין לה שום קשר לאש (חוץ מהקשר הרגיל של כל מסורות הקסם האחרות). מושג: מסורות קסם - לקסם ישנם שתי "פלגים". הראשון הוא הפלג ה"חופשי" המכיל בתוכו סוגים מסוימים של טלפתיה , טקלקניזיס וכו... הפלג השני הוא מסורות הקסם. לכל אחת ממסורות הקסם יש יתרונות שונים וחסרונות שונים. כל מסורת של קסם נשענת בעיקר על דבר אחד עיקרי כגון: הלילה , הירח , השמש וכדומה. דוגמא למספר מסורת קסם: night magic luner magic sun magic הערה בקשר לכתיבה באנגלית: magick - הוא שם כולל לקסם , כישוף ומאגיה. magic - זה ציון נפרד של אך ורק "קסם" ושמציינים מסורת קסם מציינים לפניה אתה התואר הזה. מקווה שהודעה שלי הייתה מאירת עיינים :)

wicca_sphere

New member
לג´סטין

קודם כל, סוף סוף אני מסכים איתך
הדתות שרשמתי הן לא דתות, הן מקצועות בתחום הכישוף. עכשיו, המילה קסם, מתייחסת ללהטוטים ולא לכישוף. כלומר, קסם, זה ליאור מנור וכדומה. בשביל הוסיפו את האות k, כדי להבדיל בין ה2. שאמרתי בעזרת המחשבה התכוונתי הדמיון, לא טלפתיה. גם תקשור עם שדים לא נעזר בטלפתיה. high magick הכוונה לכישוף שלא נעזרים בו במרכיבים כמו נרות ומילים. ככה שאש, אתה יכול להצית בעזרת הדמיון והתודעה שלך, לזה הייתה כוונתי. אשמח אם תמשיך להגיב wicca sphere

Justin Angel

New member
תגובתי

תגיד לי... קראת את מה שכתבתי בכלל? הדגשתי במשך חצי עמוד שhigh magic זה קסם ולא כישוף ואתה עדיין רושם "בתחום הכישוף". את המילה קסם אפשר באמת לפרש בשתי אופנים: 1) כמו שציינת שזה להטוטים 2) עבודה עקיפה עם אנרגיות עבודה למשל בluner magic היא עקיפה בגלל שמסתמכים בעיקר על הירח כדי לנצל את האנרגיה ולא מתעסקים איתם ישירות. זה ברור מאליו אם מישהו יגיד במסיבת יום הולד "איזה קוסם מצויין!" שהוא מתכוון להגדרה הראשונה , אבל אם מישהו יגיד למשל בפורום כזה "אתמול עשיתי קסם הורדת גשם" אז ברור שהוא יתייחס להגדרה השנייה. זה תלוי איפה אתה אומר את זה. magick בk מייצג את השילוב של מאגיה , כישוף וקסם. רק להדגיש שThe craft מתייחס בתוכו גם למיסטיקה לסוגיה. או קיי , אני יודע שקיים כזה דבר high magic אבל אז מה זה low mgic? אני יודע שקיים כזה דבר... ולפי איך שאתה מתאר high magic זה רק דרך עבודה במג´יק שיכולה להווסף עליו מסורת. כלומר אתה גם יכול לעסוק בluner magic וגם בhigh magic לפי ההגדרה שלך.

למעלה