HI

yamato ishida

New member
HI

הי.... אני ימאטו... אני חדשה בפורום. אני בעיניין הדוליז כבר כמה זמן... אני מקווה שאני אשתלב כאן מהר, ושתוכלו לעזור לי כי אני זוועה בזה... הנה כמה שעשיתי

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני מיכל אל תפתחי יותר מידי הודעות חדשות, תסגדי לי. ואת יכולה למצוא כאן, טיפים ועצות ומה שבא לך.

yamato ishida

New member
תודה...

אבל זה לא עובד... יש שם שביתה או משהו.. ומה את אומרת על הדוליז?

הדולי הראשונה שלי בפוטושופ...

חברה שלי באה ולימדה אות יוהיא הראשונה בפוטושופ אז אני מבקשת לא לקטול... הכפלים לא יצאו לי משהו.... אני לא יודעת לעשות טוב אני עוד צריכה להתאמן....

tiptip4u

New member
מתי התחלת לעשות דוליז?

אין לך בכלל הצללה, כן, את צריכה להתאמן, בצייר! זאת חרא חרא חרא של דולי ולא כ´פת לי שאמרתי את זה בצורה מגעילה.

הדולי השניה שלי בפוטושופ ../images/Emo58.gif

הנה הדולי השניה שלי וחוץ מזה לזאת שהגיבה לי על הראשונה... יש בה הצללה ועוד איך ואני כבר עשיתי מלא בצייר!!!! ועוד משהו ני קודם עושה בצייר ואז אני מעבינרה לפוטושופ ומתחילה לעשות אפקטים!

tiptip4u

New member
אז כדי שתחזרי לצייר

אני לא מבינה למה למר. כשאומרם לך שיש לך דוליז יפות, ואת רואה את זה, והן מושקעות וראלסטיות, אז הולכים ומתחילים לעבוד על תוכנה גרפית. בקשר ל:ועוד משהו ני קודם עושה בצייר ואז אני מעבינרה לפוטושופ ומתחילה לעשות אפקטים! אז את לא עובדת מספיק על הצייר. דול- לא משנה שהיא בתוכנה או לא, היא לא רק אפקט. כדי שתהיה דולי יפה צריך להשיקע, וזה מתחיל מחשיבה על רעיון מקורי, לסירטוט מקדים, ואז רק לעבור ולהתחיל להכין אותה. ולהצליל. חשוב מאוד מאוד להצליל. חלק מהקטע של הדוליז זה ההצללה, וזה קטע חשוב. כמו שבמתמטיקה אסור לפספס חומר כי הכול בנוי בצורת ´בניין´ קומה על קומה שלב על שלב, ככה זה כאן. אי אפשר להתחיל ישר ולצור מושלמות. צריך לעבוד, ללמוד, להשקיע. אחרת זה שווה לתחת. זה נראה כול כך מפתה- כפלים יפים, אפקטים, מבריק, זוהר לא משנה מה. וכול זה.... בתוכנות מתקדמות! אבל מי שעובר ישר (וגם אם זה אחרי שנה) לפני שהוא עוד למד להכין דול טובה, לא יצא לו. וזה יהיה חבל סתם ביזבוז זמן. צריך לדעת את הבסיס, שלב אחרי שלב. עוד לא ראיתי איזה ילד בכיתה ג´ ישר רץ ולומד אלגברה וגאומטריה, ועושה בגרות. ולמה? כי הוא צריך ללמוד. וזה נכון שם- בבית הספר וזה נכון פה- בבית. דוליז זה כיף, והכי כיף לטעמי- שיגידו לך כמה שהיא יפה, נכונה, מהממת, שכיף להסתכל, ששיאלו אותך ´איך?´ זה הכיף. למבחן מתקוננים כי רוצים להצליח, ולדוליז? מתקוננים בצורה אחרת לגמרי- אין מבחן, מבדק, עבודה. אין בוחֶן שישב ויבדוק. אתה בוחֶן את עצמך, ולא האחרים. אתה עושה ואתה לומד מרצון, וזה יכול להצליח. וזה יכול להיכשל- וזאת היא אחת הסיבות של הכשל, שכולנו שונאים. כי מי אוהב להיכשל? לשמוע שזה חרא? לא טוב? אף אחד שפגשתי ובטח גם אתם. (אני חושבת להפוך את זה למאמר. ´תוכנות גרפיות מתקדמות- הטוב, הרע והמכוער)

מנגות? ../images/Emo57.gif

בקשר לחתימה: אם את מדברת על קומיקסים יפניים אז, אה, ובכן *אלו* מנגות אבל אם את אוהבת דיג´ימון, ושאר דברים שמסתיימים ב"מון" את צריכה לדעת שלסדרות קוראים אנימה (לא אנימה כמו מה? אלא כמו מהההההה של כבשה). אנימה רולז ^_^ (לא, לא אלו שמשדרים בערוץ שש
).

MaMi liraz

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifחדשה שלי../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

דולי חדשה שלי :)

Shusho

New member
חשבתי שתתקני את מה שאמרתי../images/Emo185.gif

לך... חבל
רק תזכירי לי לא להגיב לדוליז שלך יותר.

MaMi liraz

New member
מיכל...

רציתי לתקן אבל אני לא מצליחה... ורציתי גם עוד תגובות... בגלל זה שמתי אותה... אני רוצה לקבל כמה תגובות ואז לשנות

למעלה