hi there

hebrew

New member
hi there

hi, it´s yuval (tofes ugav) my comp is dad
(yehe zixro barux) so i can´t b with u every day (s i used 2 b) i don´t have hebrew
and i hate it
i hope that in the end of the "shiv´a" it will b fixed

תותי-בת

New member
../images/Emo9.gif Hi you.... You dont know me... but I saw your name in this forum for a long time ../images/Emo9.gif R.I.P compy... I hope that you´ll have a new one realllllllly soon, coz´ we all addicted to this forum... have a great day, Liat.

and i would say - יום ירוק!../images/Emo51.gif

מ´ז´צריך להיות "אתה לא מכיר אותי" - בטח מכיר נשמה!
חוץ מ
אין מה להוסיף, כל מלה שכתבת על הפורום אמת... ראשון שלום

aviron

New member
../images/Emo47.gif נו, באמת !!

יש מישהו מכאן שלא מכיר אותך ולא
ו-
בך? שיקום !! את ה-
!!! ואני אישית: דבר ראשון שפותח את הפורום - מחפש אותך !!!! (ברצינות !!!)

תותי-בת

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif אני ה-../images/Emo47.gif?! בוא לא נגזים אבירון ../images/Emo9.gif ולמה לחפש אותי? כי ההודעות שלי מלאות תמיד ב-../images/Emo9.gif-ים?! בוקר/לילה טוב שיהיה לך ידידי, ליאת שדפקה את ה-../images/Emo73.gif שלה.

תותי-בת

New member
הג´וניור שלי.... ../images/Emo23.gif לג´וניור (../images/Emo73.gif) שלום.... קצת התעקמה הכנף השמאלית... או איך שלא קוראים לזה... והתות בסדר, לא קרה לו כלום... ../images/Emo9.gif מה שמצחיק זה ששמעתי רק *PAK!* אחד קטנצ´יק והדבר השני שקרה הוא שלא יכולתי לפתוח כ"כ את הדלת שלי... מה שכן, השומר בעזריאלי הפחיד אותי! "מה קרה הייתה תאונה?" כשיצאתי לראות מה קרה לג´וניור כמעט נתתי לו (לשומר) ../images/Emo67.gif עשה מזה סיפור, בסך הכל נתקעתי בעמוד ביציאה מהחנייה כי נמצדתי לשמאל... ../images/Emo9.gif מה לעשות שאני לא טובה בחניות? ../images/Emo9.gif נו טוב, אישה... שיהיה לך לילה/בוקר טוב, רק בריאות והמון ../images/Emo23.gif ליאת.

תותי-בת

New member
חחחחחחחח ../images/Emo9.gif אני צריכה להתאמן בחניות - אין מה לעשות ../images/Emo9.gif ולגבי השעה... אני ערה משמונה וחצי בבוקר.... ../images/Emo9.gif אז תבין לבד...

aviron

New member
בטח שאת ה ../images/Emo47.gif וגם ../images/Emo108.gif

(הכוונה למיצי, משהו חמוד כזה) כתבת בעברית אבירון ולא כמו הרוב: אוירון - וזה נכון, כי זה אביב ורון- סחתיין ! חמוד לקרוא אותך - עושה
שיהיה לך אחלה יום, אחלה שבוע, אחלה חודש, אחלה שנה, אחלה חיים !!! ושיהיה לך רק
(מה את אומרת - כדאי להצטייד ב
כשנוסעים איתך/לידך ב
?)

תותי-בת

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif מיצי... ../images/Emo108.gif ../images/Emo9.gif תאמין לי שאתה לא רוצה לדעת מה זה ../images/Emo108.gif (מיצי... חחחח ../images/Emo6.gif) וה-../images/Emo160.gif (אוירון! כשהיינו קטנים זה היה אוירון! - אבל אצלך אבירון ../images/Emo8.gif) יצא בטבעיות ../images/Emo9.gif חחחח שיהיה גם לך אחלה מן אחלה ../images/Emo98.gif שמור על עצמך, ../images/Emo23.gifליאת../images/Emo23.gif (ואם תצטייד ב-../images/Emo61.gif כשנסע בג´וניור (ה-../images/Emo73.gif שלי...) אז לא תוכל לספר לי מה אתה רואה כי טווח הראייה שלך יהיה הרבה יותר קטן... ../images/Emo9.gif ותפספס את כל ה-../images/Emo68.gif-ות וה-../images/Emo66.gif-ים!!!! עצה שלי.... נסע בנגמ"ש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif)

aviron

New member
אצלנו בתאילנד.... ../images/Emo80.gif../images/Emo61.gif

לא נוסעים בנגמשים, אך-ורק רוכבים על שוורים
ו/או על אופנועים
תבואי ותראי !!!

תותי-בת

New member
יא מצחיקול! ../images/Emo9.gif אני באה באוקטובר!!! תכין את עצמך נפשית ../images/Emo9.gif חיחיחי ../images/Emo23.gifליאת../images/Emo23.gif

עילית33

New member
hi yuval../images/Emo140.gif

i guess i missed something...but anyway it´s good to know you are still here
r u in switzerland now?? can you read hebrew?? what happened to your computer?? hope to hear from you soon cheers..

בטח פה, גם שלחתי לך ../images/Emo49.gif

אני כהרגלי בביתי שבבזל (למעט גיחות קצרות לקונצרטים) אם אתם מגיעים מערבה (5 שעות בערך באוטו/רכבת) תבואו לבקר...
ואם תודיעו מספיק זמן מראש אבשל גם ארוחה ואאפה עוגה טריה

עילית33

New member
תודה רבה!!!../images/Emo51.gif

אני כהרגלי בקודש- גרגרנית לא קטנה וההצעה הזו של ארוחה ועוגה כמעט פיתתה אותי
לרוץ מיד לתחנת הרכבת הקרובה ולקפוץ אליך!!!! אני אישית בשלנית גרועה
וכפועל יוצא אני נצמדת כמו עלוקה
או תמנון??- לאנשים שאכן יודעים לבשל...אז להבא תיזהר עם הצעות מפתות כאלה..
באותה מידה- אם אתה מגיע מהכיוון ההפוך ( כלומר באותה רכבת אבל ל-מינכן)- נא להודיע- ואני אזמין אותך לפיצה
או משהו- אבל TAKE AWAY אם לא איכפת לך..
דרך אגב- לפחות אחד מאיתנו חובב קונצרטים
- אז אם אתה באזור- נא להתריע!!! נשתמע!

למעלה