hi there

לא נזהר ולא נעליים../images/Emo70.gif

את לא מאיימת! תרבחו וותסעדו! (רק תודיעו שאתם באים) האמת היא שעוד לא הייתי במינכן ולמרות שאשמח להגיע לשם, יש לי נטיה נוראית לנסוע למקומות ל"מטרות עבודה" (קונצרטים) וזהו (כי למי יש כסף להסתובב ככה סתם בעולם?
) וכרגע לא צפוי לי שום דבר באזורכם (אבל מי יודע...) אבל מי שמגיע - מודיע!
ימים נכונים

עילית33

New member
יש לי מלא שאלות../images/Emo35.gif

לשאול אותך עוגבי- אתה לפעמים מתחבר לצ´ט?

לעיתים רחוקות, אז או

שתשאלי כאן, או שתשלחי לי מסר, או, הכי פשוט - 77 80 681 - 0041 (בעקר בערב - עד השעות הקטנות)

עילית33

New member
יא!!!../images/Emo56.gif

אשכרה נתת לי את הטלפון שלך... תודה- אני אנצור מיד! אני אנסה את כל השלושה- אולי אפילו עוד היום!!!
נשתמע..

Gefen

New member
תופס עוגב יקר!! הגם אני..

רשאית לנסות את הטלפון..??
גמני רוצה גמני רוצה מה זה האפליות האלו פה...
אם כי זה נראה לי קצת....לפרסם פה מספר טלפון..? נו טוב שיהיה.. העיקר יש לי את הטלפון שלך עכשיו..(ולעוד שמונים ומשהו אחרים שגולשים בפורום...
) עד כאן מסע ההפחדה הקטן של גפן...
גפן

תרבחו וותסעדו../images/Emo96.gif ובמיוחד את גפן

לא ממש מבהיל אותי, גם ככה אני נוהג לפזר את כרטיסי הביקור שלי לכל דורש, ובהתחשב בעובדה ששעות השינה שלי הן דבר תמוהה למדי, אז בין כה וכה - או שמתקשרים בשעה נורמלית, או שסתם מוצאים אותי ער - אז אני מ´כפת לי אני
ו... כן גפן יקירתי, את מוזמזת להתקשר ולשמח את לבבי
ימים נכונים

Gefen

New member
תופס עוגב יקר... ../images/Emo168.gif

ראשית אני אפנה לתפוז כדי שימציאו אייקון של עוגב במיוחד בשבילך..ועד אז אתה תהיה גיטרה
שנית, מה זו התחפושת הזאת באנגלית...? בהתחלה לא קלטתי כל כך מה אתה כותב ורק המילה "שבעה" נקלטה לי... רק אחר כך כשחזרתי לבדוק מי מת ראיתי שזה המחשב.. אז אני שמחה שזה רק הוא שמת ושמחוץ מזה הכל חי ובריא אצלך... ובאמת תהיתי לאן נעלמת לאחרונה, כבר התחלתי לחשוב שמרוב צער על פרישתי מהניהול נכנסת קצת להלם..
אגב...שלא תחשוב לרגע שנפטרת ממני.... האלבום, אם לא ידעת, נשאר עדיין תחת חסותי, וחסרה שם תמונה של איזה טופס עוגב שוייצי...
נא נא נא בננה..
בהזדמנות זו שבת שלום לך יובל ולכל השאר... היום אחה"צ אנחנו יוצאים לדאון טאון לחגיגיות ה- CINCO DE MAYO (חמישה במאי)...שזה איזה סיבה למסיבה ספרדית-פורטוגזית או אנא עארף משהו בסגנון... שבת מנוחה חברים.. גפן

גפן יקירתי../images/Emo39.gif

כבר שנים שאני לא ממש מנגן
(רק כשיש אחת בסביבה וכשרוצים שאלווה שירים) כך שבאמת אשמח לאייקון של עוגב
חוצמיזה אכן נכנסתי להלם קשה עם הודעתך על פרישה מניהול
מהר התאוששתי כי חשבתי שלא יציקו לי יותר בענין התמונה
ונפלתי שדוד כשהבנתי שלא אמלט נפשי
אבל כמו שהבנת - לא לכן נעלמתי. ו... מה את לא משתמשת בכתיב קיצור (s=as u=you y=why וכו´) ובתעתיק פונטי?! מה פה קןרה פה?! ד"א - הלכת לאן ששלחתי אותך לשמוע? (היה שם אתר שאפשר לשמוע בו בלי לקנות/לשלם) ומה זה ה5 במאי? ראשון שלום

Gefen

New member
הלכתי הלכתי..ו....

לא שמעתי כלום...
כסר חשבתי שסתם עבדת עליי....ושאין שם בכלל אפשרות כזאת...

Et resurrexit tertia die, secundum

Scripturas הוא חי!
אומנם לא כעבור שלושה ימים (כמו האגדות על ישו) אבל לפני תום ה"שבעה"!!! היפ היפ! באורח מסתורי למרות האנטי וירוס המתעדכן שהיה לי, תקף אותי וירוס שמוטט לי את המחשב. לגמרי. עד כדי - אי אפשר לפתוח אפילו safe mode (למי שזה אומר לו משהו, כי לי לא אמר כלום עד לפני שבוע). אויה אויה
כל ההתכתבויות המקצועיות שלי, מסמכים חשובים, כתובות אימייל של קשרים מקצועיים (גם חברים - אבל את זה אפשר להשיג בקלות), וכל השעות שאני מבלה בתפוז... ממלכתי תמורת סוס
אני יודע שצריך לדאוג לגיבויים, אבל... אתם יודעים מזלי - אני מוקף באנשי מחשבים. (שומר פתיים אדוני - דלותי) רוב החומר ז"ל כניראה (כולל את כל השירים העבריים שהיו לי על המחשב ורוב הגשש בMP3) עוד לא ברור מה עלה בגורל כל המסמכים (כניראה ששלום להם) ולכתובות האימייל שלום. יש לו כל מיני בעיות משונות עם עברית (כי עכשיו יש לי windows מכאן ולא מהארץ) אבל לפחות הרוב בסדר ואני שוב כאן (ובעברית
)

Yaniv-DC

New member
אחחח... ההזדהות...

קרה לי לפני כמה חודשים... לא safe ולא mode. כל ה-MP3 הלך קיבינימט...
תנחומי והזדהותי, unite we stand! יניב

למעלה