hi im new here

../images/Emo168.gifעל כשרון אמיתי ../images/Emo63.gif

מירה מגן, כותבת רב המכר האיכותי "מלאכיה נרדמו כולם", תגיע הערב ב-19:40 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלות הגולשים במסגרת חודש הספר העברי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פסטיבל "התימניאדה" שיערך באילת בסוף חודש אוגוסט (28-31 לאוגוסט) מחפש לתת הזדמנות לכשרונות צעירים. רבים מכם בוודאי מחפשים הזדמנות מעין זו, ולכן- אם יש לכם את זה כדאי ללכת לאודישנים! האודישנים לפרוייקט מתקיימים ביום שלישי, 1.7.03, בבית דוהל,שכונת התקוה 76 בתל אביב , בין השעות 10:00 - 17:00. לפרטים והרשמה : אורן 'מאור הפקות' טלפון 211012 - 050. הזוכה בערב, יבצע על הבמה דואט עם זמר מוביל ובנוסף, יזכה להקליט שיר חדש ומקורי, שתפיק עבורו חברת התקליטים 'מירו את עדן הפקות'. לזוכה אף מובטחת הופעה בפסטיבל ים סוף - 'התימניאדה' בשנת 2004 . קיץ של בילויים בתפוז אנשים

SlamminDino

New member
../images/Emo104.gifתחרות מלכת פורום בייסבול!../images/Emo104.gif

השרשור הבא מיועד אך ורק למי שמעוניין לבחור ולהשתתף בבחירת מלכת הפורום!! יש כ 25 מתמודדות ראויות וההצבעה תיערך בשלב מוקדם של חמישה בתים מהם תצא מכל בית אחת. מהחמישייה האחרונה נבחר את הפינאליסטיות ומשם תצא מלכת פורום בייסבול לחודש יוני 2003!! יש לקחת בחשבון שחלק מהחומרים המובאים בקבצים אינם הולמים לגמרי כל אדם. לפני שאתם נכנסים להסתכל תחשבו טוב אם אתם מעוניינים בכך.. בברכת תחרות נעימה הנהלת הבאר..

Aurilia

New member
hi im new here

baseball is the love of my life..! been playing here fro quite a lot of years.. on the national team and the raanana senior team

lamelameuser

New member
../images/Emo58.gifמיס פורום בייסבול ../images/Emo58.gif

תחרות מיס פורום בייסבול לשנת 2003 מתחילה!
שוביניסטים שלי, הנה זה בא להלן הרשימה של המועמדות ל
הנחשק בתבל: 1 אנג'לינה ג'ולי 2 קמרון דיאז 3 כריסטינה אגילרה 4 בריטני ספירס 5 ג'ניפר לאב יואיט 6 קארמן אלקטרה 7 ג'ניפר לופז 8 פמלה אנדרסון 9 קיילי מינוג 10 אנה קורניקובה 11 ג'סיקה אלבה 12 מריה קארי 13 קייטי הולמס 14 ברוק ברק 15 קארי וורר 16 קריסטה אלן 17 אריקה אלניאק 18 לטיסיה קאסטה 19 הלי ברי 20 ג'ניפר אניסטון 21 טיפני אמבר ט'יסן 22 אליסה מילנו 23 טיירה בנקס 24 ג'רי הליוול 25 מליסה ג'ון הארט כן חברים, רק א-ח-ת תיבחר.
אז שנסו מותניים, כי הבחירה תהייה קשה. חוקים: 25 המועמדות יחולקו ל5 בתים של 5 משתתפות. כל אחד מ5 הבתים יהיה סקר, ואתם תבחרו את הכי כוסית מבינהן. אחרי שמכל בית "תעלה" אחת, יהיה סקר מסכם- והזוכה תהייה מיס פורום בייסבול. כן, אני יודע שיש עוד עשרות מועמדות, אבל השתדלתי. אפשר להוסיף עוד בית, תזרקו עוד שמות (ותמונות) ומכל 5 שתוסיפו נעשה עוד סקר!

ZVI Z

New member
מחכה כבר לבתים הקשים..

כי בבית א' לדעתי קמרון דיאז תעלה בהליכה. אנשים תצביעו! ודינו אולי כדאי להעלות את כל 5 הבתים על המפה?

lamelameuser

New member
-זה עדיין הלהב מדבר-

אני פשוט לא רוצה להרוס לעצמי את הרקורד אם יסתכלו בהיסטוריה שלי- לא יראו יותר מדי פורנו ואז הפרופיל שלי יהיה נקי!! טיירה בנקס

למעלה