זה להברון ג'יימס .. אתה מכיר את הלהב
L LeBron James New member 26/6/03 #57 אני לא מוכן שיסתכלו על התמונות שלי בשעה כזאת אלוהים, מה רז עושה? ב2 בלילה? רז משתין כברווז!
L LeB New member 26/6/03 #301 כי היא כוסית יש לי תמונות רציניות שלה, דוגמא---> ועוד תמונות פשוט יפיפיות שלה, פה עכשיו תבינו למה היא מועמדת!
כי היא כוסית יש לי תמונות רציניות שלה, דוגמא---> ועוד תמונות פשוט יפיפיות שלה, פה עכשיו תבינו למה היא מועמדת!
L LeB New member 26/6/03 #362 ../images/Emo6.gif תעודת בגרות גם חשוב! קרטריון להשתתפות בתחרות!! אז זהו, חופית, נפסלת.
H HFT New member 26/6/03 #372 יש לי הרגשה שמישהו לא רוצה אותי.... בתחרות....אמממממ.....סביר להניח שתהיה לי תעודת בגרות סוו....
H HFT New member 26/6/03 #386 נו אז תחפש בפורום של עברי בקבצים למרות ששוב...אני לא ניראת שם הכי בארץ(ואני גם לא ערומה כך ש...) אבל זה מבט כללי.....
נו אז תחפש בפורום של עברי בקבצים למרות ששוב...אני לא ניראת שם הכי בארץ(ואני גם לא ערומה כך ש...) אבל זה מבט כללי.....
H HFT New member 26/6/03 #394 עעעצצצוווווווררר../images/Emo18.gif../images/Emo93.gif לא בבקשה אל תעלה משם את התמונה היא גרועה מכפי שחשבתי...אני מעדיפה הפסד טכני....או התמודדות ללא תמונה....
עעעצצצוווווווררר../images/Emo18.gif../images/Emo93.gif לא בבקשה אל תעלה משם את התמונה היא גרועה מכפי שחשבתי...אני מעדיפה הפסד טכני....או התמודדות ללא תמונה....
L LeB New member 26/6/03 #398 אבל כבר זכית בניצחון טכני KNOCK OUT מראה מראה שעל הקיר? מי היפה בכל העיר? -"חופית, כאילו דאאאאאאאאאא!!!"
אבל כבר זכית בניצחון טכני KNOCK OUT מראה מראה שעל הקיר? מי היפה בכל העיר? -"חופית, כאילו דאאאאאאאאאא!!!"