Hi from Hot Springs

Tal_Ya_Tal

New member
Hi from Hot Springs

Hi Dear everyone, I've wrote you a large Email at 'home' and wanted to copy it to here. but they don't have here the CDrom so you were saved I'm sorry that I worried everyone but we are here kind of isolated. we live in a Motel which does not have Anny telephone connection, and naturally any Internet line. this is the first time we went on a Bus and get into an Internet cafe. our cellphones aren't work here, even though they did in New Jersey. the net simply doesn't go until here. so today we've bought a cellphone to go that they have promised us works over see. so I'll try later L&L TALYA

rama69

New member
../images/Emo140.gifטליה

ומה שלומך? איך את מבלה ומה לומדת?
אני חווה דברים נפלאים עם הגרידים שאני מכינה לאנשים, התוצאוטת מדהימות ואשמח בזמן שניתן לספר לך לעומק. אני במעבר הדירה בע"ה ב2.8 אני עוברת לגור במרכז הארץ. וכתמיד עם הרבה חיוכים ואהבה
אתי דמרי

blue flower

New member
היי טליה ../images/Emo24.gif

כייף לשמוע ממך תהנו לכן שם מהבידוד, צריך גם את זה לפעמים.. לימוד נעים כתיבה מהנה ושהיה נפלא אוהבת
דגנית

blue flower

New member
היי טליה ../images/Emo24.gif

כייף לשמוע ממך תהנו לכן שם מהבידוד, צריך גם את זה לפעמים.. לימוד נעים כתיבה מהנה ושהיה נפלא אוהבת
דגנית

הי טליה!

ד"ש מרשל"צ! מקווה שאת מכייפת שם בארה"ב. שיהיה לך מעניין ומרתק וחזרי בשלום הביתה מרגלית.

טליה היי,

נשמע מאד מסקרן, אני כבר מדמיינת לי כנס מכשפות ובידוד רק מוסיף להילת המיסתוריות. מקוה שאתן משנות שם את העולם בדיוק לכיוון הנכון (קצת חשדנות עקרבית של מעניין מה הן כבר רוקחות לנו שם כל העוצמתיות האלו) סיפורים יתקבלו בברכה. מי יודע אולי את תחזרי ואני אסע כי הכל נזיל כל כך ומשתנה במהירות עצומה אבל בכל מקרה התקשורת קיימת ונפגש על הנתיב כשזה יהיה הזמן והמקום.

למעלה