hi everyone!

hi everyone!

I'm Polina and i can speak hebrew bur my computer is kinda busted so u'll have to deal with me for a little while. so yes. i believe in magic and i'm bust studying it...hey, give me time, i'm just 13. =) next week my best friend has a big horseriding show and there is a prise of 5000 bux she really needs the money to pay for her school and drum kit =P so can you please help me find a spell which could help her? by the way...i can read hebrew, just can type it for a few days...ok? thanx alot! Pols

gray peopel

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שלום שלום:) אם יש לך קצת ניסיום את יכולה לכתוב לחש משל עצמך-רק תיהי נורא ברור בכוונות שלך כי הכישוף יכול ל"התקלקל"... ואם אין לך עוד מספיק ניסיון פשוט תתני לגורל להחליט.... גם קראתי באיזשהו מקום שאם נגיד כל יום כל הזמן כותבים את הבקשה שלך 30 פעם זה בסוף מתגשם-זה כאילו עובד על כוחו של התת מודע אני לא יודע אם זה נכון נקווה........ושיהיה לה בהצלחה:)

tnx ../images/Emo13.gif

what u said about if u write it 30 times and it comes true...i wonder if thats why teachers used to tell me to write 'i will do my homework' 100 times over and over again... weird...not i'm in grade 8 and finally i decided to actually do my homework =) anyway... i forgot to say that i live in south africe...i moved here about 2 years ago from israel...nice to meet u! i'm not going anywhere...i like this forum!!! love it!! great idia... C ya

סוסים../images/Emo99.gif

הרבה בהצלחה לה..גם אם זה בווסטרן וגם אם זה באינגליש (אינגליש לשלטון
)

gray peopel

New member
לא חשבתי על זה ככה.......

אני מחר הולך לספר לכולם סוףסוף חשפנו את המוריםםםםםםםםםםםםם

buffgirl

New member
נצל"שת - ההרצאה שלי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

טוב, אז אולי אתם לא ממש זוכרים, אבל לפני כמה שבועות באתי הנה וביקשתי עזרה בנוגע להרצאה שאני מעבירה. הייתם נוראאאאא נחמדים אליי ועזרתם לי המון - תודה! איזה מאמייים אתם! בכל אופן, ההרצאה שלי כבר מוכנה ועכשיו אני חייבת לשבת כלללל הלילה ולשנן אותה אז.. וויש מי לאק ותגידו לי מה אתם חושבים, טוב?
דניאל

gray peopel

New member
ג'וד לאק..:)

מאיפה כל השטויות האלה קופצות עלי.......בהצלחה!!!!! אגב מאיפה זה קשר לשירשור הזה???:) בהצלחההההההההההה

buffgirl

New member
אין קשר, אבל ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לר רציתי לפתוח הודעה חדשה...

איזה יופי!../images/Emo2.gif

אכפת לך אם אני אגנוב את ההרצאה
לא ממש אגנוב...יש לנו פשוט בכיתת דוברי אנגלית הרצאה שצריך להרצות לפני הכיתה...זה לא יצא משם לשום מקום..אבל אפשר?? פליז?! רק להשתמש..לא אותם מילים..~מתחננת~

buffgirl

New member
אין בעיה! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אין מאגניב. אנשים משתמשים בהרצאה שלי! יט מייקס מי פיל פראוד!

buffgirl

New member
קיבלתי 99! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

קיבלתי 99 על ההרצאה שלי! והיו כמה ילדים מנייאקים שצחקו בזמן המדיטציה (ומחר אני הולכת להרביץ להם על זה! היום לא הייתי בבית ספר. לא הרגשתי טוב) אבל בסך הכל הלך פצצה! שמתי ארבעה נרות בכל אחת מפינות החדר, העפתי את כל השולחנות אחורה, שמתי את כולם על מיזרונים שיהיה להם נוח, כיסיתי את החלונות בווילונות, כיביתי את האור ו... ההרצאה שלי, כמו זהיא כתובה, היא ממש ממש ממש אבל ממש לא מה שאמרתי שם. המצאתי מילים (במקום אלה שכתבתי) כי לא זכרתי אותה בע"פ.. לפחות את הרעיונות המרכזיים זכרתי... וקיבלתי 99!
איימ סו פרואד!

dopey_wizard

New member
מזל טוב

ואני קיבלתי 100 בתנ"ך היום!!! אמ.. אבל זה לא קשור לפה.. אולי אני הלך להשוויץ בפורום דתיים..

כל הכבוד לשניכם!!!

איך אני שונאת את המורים שדוקא נותנים 99... מה זה כבר נקודה אחת?? לא יתנו 100 סתם בשביל לבאס?? לדעתי ההרצאה היתה ממש טובה!

gray peopel

New member
פששששששששש כל הכובד

למדנו היום את הפרק על בעלת האוב ונראה לי שהמורה שלי עוסקת במאגיה... היא הקריאה לנו קטע על כישוף...

itai90

New member
ברוכה הבאה

בהצלחה בפורם ובכישוף בברכת האור פם

bleeding rose

New member
ברוכה הבאה........

מיפ!!! אני יודעת שזה
לגמרי והמנהלים אסרו על זה. אבל אני חייבת לשאול (בגלל הניק ניים) מה את שומעת? מאיפה את? (פולינה מרמת גן?!)

למעלה