hi everybody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hi everybody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה מצבינו? שלומי טוב, תודה... היום יש לנו מסיבה בבצפר שהמועצה אירגנה...(ז'תומרת.. אני... כי אני במועצה) אז עוד מעט אני צריכה ללכת לעזור לארגן...זתומרת..עוד שעה... ממש אין לי כח ללכת אבל אין ברירה... כי אני עזרתי לארגן.. זה לא יהייה טוב אם אני לא יבוא.... מה תוכניותכם להיות? מה תוכניותכם לחופש? אני יודעת שאין לי אפילו יום אחד של חופש אמיתי בחופש הזה... יום ראשון הכנה של פעולת הכרות ... יום שני פעולת ההכרות עצמה (כמובן שאני המדריכה!!) שלישי,רביעי חמישי יש לי טיול לערד...של המדצים... ושישי שבת חשבתי שיהייה לי חופש אבל יש מרתון של המועצה... זה אומרת שכל יום שישי עד מאוחר בלילה עובדים ואז יום שבת בבוקר חוזרים וממשיכים... ב-א-ס-ה... אבל נאי אוהבת את זה... אז.. שיהייה לכם אחלה חנוכה
וMarry Christmas כי אני חוגגת גם את זה...
ב-
סיון.........

sh53

New member
להיות עסוקים זה תמיד טוב ../images/Emo13.gif

שמחה שיש לך המון פעילות ואת תמיד עסוקה, ככה זה הכי כיף ותמיד מומלץ

PEACE FOR ALL

New member
אוהו.. אני רואה שאת עסוקה.

בערך כמוני. :) יום ראשון אני בתל אביב עם ידיד, יום שני צריך לדאוג למסיבת הפתעה לחברה וגם לעשות את כללל העבודות של החופש (ויש הרבה), שלישי - שישי טיול של המדצי"ם לאילת, יום שבת יומולדת לסבתא. החופש השנה נראה קצר משום מה.
טוב.. תהני יקירתי.

כל שנה הוא נעשה יותר קצר...

ותודה רבה לכולם... להיות עסוקה זה אכן טוב, אבל כדאי גם קצת חופש לפעמים, לא?

לכולם יש טיול מהמדצים??

לי היה שנה שעברה והשנה אין משום מה
אצלי דווקא לא כל כך עמוס ראשון בצפר כנראה... המורה שלי "קבעה" איתנו אני לומדת תנ"ך
יום שני אני נוסעת לחדרה עם חברות שלי אני חייבת לעשות לעצמי שרשרת עם השם שלי זה פשוט דבר יפההה!! ואחורי זה יש לי איזה מסיבה מהמדצים (נו...) יום שלישי יש לי רופא שיניים שאמא שלי קבעה לפני איזה אלף שנה רביעי כלום כנראה חמישי יום הנוערררררר נדפקתי השנה בקטע הזה אני ספרנית פשוט כי לא הלכתי לעשות ראיון (אין לי זמן לזה) שישי המסיבה ושבת כלום אולי אני אביא את דודים שלי נזמין איזה סרט נראה כבר מה יהיה

למעלה