אני רואה שהבנת עניין ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif
החברים בארץ ישנים בשעה הזו .. כרגיל! גם לנו אמרו את זה בזמנו, התחלתי עם ניידים ב-97 ומאז אני לא יורדת מהם ועם השולחניים סיימתי לתמיד! (בעלי עם הצתה מאוחרת שמע לכך שהם מתקלקלים מהר וחיכה עוד 3 שנים עד שהעז לרכוש את הנייד הראשון שלו...) כבר רכשת אז תהנה לך מהניידות הנפלאה של המכשירים האלה שבלעדיהם אי אפשר, אני מטלטלת את המחשבים שלי איתי לחו"ל והיכן שאני נמצאת וההרגשה היא שחצי הבית הגיע איתי... בזה הרגע אני בחו"ל יושבת לי על הנייד שלי, מחוברת איתו לרשת (דרך שכן), את הרשת אשאיר לו... ובקשר דרך הסקייפ עם הילדים היכן שהם בדיוק, או שולחת הודעות SMS ומקבלת תשובות דרך ה-ICQ וכשמישהו נמצא על המסנג'ר אנחנו משוחחים בלי חשבון. בזכות המחשב אין צורך בקו טלפון ואני בקשר מתמיד עם כולם. (כולל המכרים המקומיים כאן בקנדה), זה לא היה אפשרי לולא המחשבים הניידים. המחשב (הנייד) היחידי שהתקלקל לי הוא אחד שרכשתי בארץ באיזה סופר גדול, פירקתי אותו לחלקים כי ממילא התיישן, ה-HD שלו איתי כאן בקנדה, אני משתמשת בו לאיחסון קבצים. (10GB) את הזיכרון שלו הצלחתי להעביר למחשב שולחני בארץ ובזה סיים את תיפקודו, את המסך לא הצלחתי להעביר לשום כלום אחר. הוא הספיק להיות איתי פעם אחת בקנדה... מחשבים שרכשתי בחו"ל כמעט ולא התקלקלו לי, חוץ מאחד שנסע איתי הלוך וחזור מספר פעמים, הצורב שלו הפסיק לצרוב אחרי 3 שנים (ולקלקל לי תקליטרים אחד אחרי השני... עד שהבנתי עניין) אז צמוד אליו צורב חיצוני וזהו, הוא עדיין טוב וחזק... אז לא יצא מכלל שימוש עדיין. ממילא המדיה הזו כ"כ מתקדמת שתוך 3-4 שנים אתה כבר נמצא מאחור וזה הזמן להשתדרג. אז תפסיק לדאוג כל כך ותקווה לטוב.