Hey :)

RhoadsDee

New member
Hey :)

היי לכם :) אני חדשה פה (זו רשמית ההודעה הראשונה שלי בפורומי תפוז מזה הרבה שנים...so please be nice) אני גיטריסטית חובבנית כבר שנתיים..ועכשיו מבלה קרוב ל-4 שעות ביום בשיפור נגינתי הצולעת. הפורום הזה נראה לי כמקום מגניב ביותר (השרשור של "הסימנים לכך שאתה מכור למוסיקה.." קרע אותי) ואשמח ליטול חלק ממנו :)) אם זה בסדר מצידכם כמובן.... ותוכלו פליזז להמליץ לי על שירים מפתחי טכניקה...כאלה שבאמת עוזרים להתקדם בנגינה ולא סתם בולשיט כמו שאני כנראה עכשיו מנגנת וניגנתי במשך שנתיים.

נiגy בwixר

New member
היי ברוכה הבאה!

אני סמוך ובטוח שתהניי פה.החבר`ה פה אחלה אחד אחד.אני מקוה שתמצאי פה בית חם בקטע של גיטרה ומוסיקה בכלל. ב.ה.צ.ל.ח.ה!

Mr MAG

New member
פיתוח טכניקה

קודם כל ולפני הכל מומלץ לפני שניגשים לעבוד על טכניקה לעשות חימום טוב ובסיסי על כמה תרגילים. הכוונה ללקחת מקבץ תרגילים שעובדים על מהירות, שליטה וגמישות, לקחת מטרונום, ולעבור עליהם כמה פעמים בקצב מתגבר. אחרי חימום יש יותר תוצאות. דבר שני לטכניקה תנקני דברים טכניים, מטאל ורוק, ג'אז, פיוז'ן, מה שאת אוהבת. גם לאלתר זה לא מזיק, שיפור של הטכניקה מובע בהתחזקות האצבעות והבגברת הדיוק שלהן, שניהם מתקבלים פשוט מנגינה מרובה. נסי לנגן סולואים שונים שהם מעבר לרמה שלך. תפרקי אותם למקטעים, תאטי את הקצב, לעבדי על כל מקטע בקצב איטי עד לשלמות, תחברי את המקטעים יחד עד שתזכרי היטב את הסולו ותוכלי לנגן אותו ברציפות ואז תתחילי להגביר את הקצב (בעזרת מטרונום או לפחות ליווי בגיטר פרו) עד שתגיעי לקצב המקורי. בקיצור הסוד זה חימום, מטרונום, התקדמות הדרגתית ושאיפה למה שמעבר ליכולת הנוכחית שלך. בהצלחה !

למעלה