hey frineds...once again i need u..

az ma

New member
אחלה תשובה...הרשמת אותי עם ה"לוגיקה

שלך"... "3 אין לי מצב להעביר אותה את הפרוצדורה כי היא עלתה למשרד שלי קרוב ל8 אלפ דולר..." זה ה"טיעון" שהצגת... לא טענת שחברתך לא עונה על הקריטריונים לויזה הזו אלא שזו בעיה של $8K שעלה לחברה שלך... נוכח הגיון צרוף כזה אני חסר מילים... מעניין מי החברה שמעסיקה אותך ומשלמת לך את הים של כסף...

שאייאן

New member
נעים מאוד קוראים לי שאייאן..

כדאי מאוד שתשאל כמה מהאולד סקול של תפוז לפני שאתה מנסה להכניס לי סטירות על לוגיקה ועל שנינות... אני חופשי לא בקטע של לפרק לך את התת מודע מול הפרצוף ולשלוח אותך ליום של תהייה על מהות ה"מי אני ומה אני " שלך ...למרות שאני חייב לציין שזה נראה פשוט ביותר מכאן ...את ההתנצחויות והשטויות האחרות אני משאיר לפורומים אחרים שבהם וואלה אני מככב כבר דיהרבה זמן...מכם אני צריך עזרה ואולי ידידות... אבל אחי תעשה לעצמך טובה...אל תנסה לנתח או לפצח או לתמרן דברים יותר גדולים ממך ואל תזרוק אבנים במיוחד אם אתה חי בבית של זכוכית... ובאמת...תשתדל לא להגיב להודעה הזו כי אני זז הביתה ואין לי זין להתחיל איתך מלחמה או משהו כזה... ולגבי החברה שמעסיקה אותי... וואלה אחי...נכון שזה נשמע מופרך..אבל יש דברים כאלו...ושוב פעם...זה שאני צעיר מצליח ומלא תקווה ואמון באנושות או לפחות בחלקים האחרונים שנשארו אנושיים באנושות לא צריך לדגדג לאנשים כמוך בבטן ולגרום להם לענות ולהתנצח כמו ילדים מפגרים על גוגואים... אז עשה טובה. רד לי מהזנב.

zoti

New member
קנטרנות ומרירות לא הייתה בתשובה שלי

סקפטיות, כן. עכשיו כשאנחנו יודעים איזה סוג ויזה יש לך אז אני יכול לנסות לעזור לך. יש לך ויזה מסוג L1. זו ויזה מצויינת כי היא מאפשרת לבן זוג נשוי לעבוד גם כן. לכן, לדעתי, האופציה הטובה ביותר מבחינתך היא להתחתן בחתונה אזרחית בארה"ב. זה קל, פשוט ולוקח זמן מאד קצר. זו גם תהיה האופציה הזולה ביותר מבחינתך. אח"כ אתה צריך להגיש בקשה לשינוי סטטוס בשביל החברה שלך (כי היא הרי תיכנס לארה"ב כתיירת) וכשהיא תקבל את הויזה שלה היא תוכל להגיש בקשה לאישור עבודה. לגבי שהיה בתור סטודנטית למיטב ידיעתי היא צריכה לעשות את זה דרך האוניברסיטה בה היא רוצה ללמוד. אבל אל תשכח שזה כבר יעלה הרבה כסף. אני יכול להמליץ לך לבקר בפורום "אשרות לארה"ב" שנמצא בYNET (טפו ! טפו !). יש שם עו"ד שעונה על שאלות של אנשים.

az ma

New member
ולגבי ויזת לימודים...

"אם היא מוציאה ויזת סטודנט...(ואיך בדיוק מוציאים ויזה כזו?) היא מחוייבת ללמוד או שהיא יכולה סתם להיות פה..." אחרי ספטמבר 11, היא אכן חייבת ללמוד... האוניברסיטה חייבת לדווח (למשרד ההגירה) על מס' הנקודות שהיא לוקחת בכל סמסטר... יעלה הרבה יותר מ$8K שעלה לחברה שלך...

dikiss

New member
אני לא יודעת אם זה תקף גם בUSA אבל

אבל בקנדה יש אפשרות להגיש בקשה כCOMMON-LOW. צריך להוכיח שאתם נמצאים ביחד יותר משנה וזה תקף כמו נישואין... רק שחובת ההוכחה היא עליכם כמובן. אני יודעת שפה, המון אנשים עושים את זה במקום להתחתן. בכל מקרה, חתונה אזרחית תהייה הפתרון הכי פשוט, זול ומהיר בשבילכם. ואם אתם יחד כי אתם אוהבים אחד את השני, אז מה הבעיה... תראו את זה כפרוצדורה. כהשקעה לטווח רחוק.. בהצלחה

the cherry girl

New member
הי שאייאן

יש בפורום עוברים לארה"ב עורך דין שעוזר ונותן עצות בפורום לאנשים (הוא אפילו נתן email ו ICQ #) בהצלחה!

Ayelet CA

New member
אני חייבת להבין משהו

האיש רצה עזרה, שאל שאלה וחלק מהאנשים שענו לו התרכז בטפל וממש לא בעיקר. אני חייבת להבין למה אנשים מתקנים אחד לשני שגיאות בשפה? מה יוצא מזה? זה גורם לכם הנאה? הרגשת עליונות? הרגשה פדגוגית? אני שואלת ברצינות, גם אני רואה שגיאות שונות אצל אנשים בכל מיני פורומים אבל מעולם לא חשתי צורך להעיר על כך. אולי אני מפסידה משהו?

שאייאן

New member
בבסיס שלהם ישראלים זה זהב גולמי..

וואלה ואני שמח שלא התייאשתי והמשכתי לשאול אתכם...סחתיין על העצות ועל הסגנון החדש שנקטתם האמת היא שזה יותר ברור לי עכשיו... והאוניברסיטה תעלה ים של כסף אה...כן די הגיוני כשאני חושב על זה... אפילו אם זה יהיה במלגה? ולגבי חתונה אזרחית מה הפרוצדורה...? ותאמת עכשיו....נכון שבאמת חשבתם שאני טרול? חחח אניוואי...מקווה שתענו לי שוב... ואיזה אהבל הורי... חחח יאללה תודה..

az ma

New member
את לא "מפסידה" כלום, את פשוט מושלמת

"...גם אני רואה שגיאות שונות אצל אנשים בכל מיני פורומים אבל מעולם לא חשתי צורך להעיר על כך. אולי אני מפסידה משהו?"

שאייאן

New member
איזה קטע את נחוש בדעתך לזיין במוח..

אני לא מבין... זה לא אמור להיות פורום של עזרה וכאלו? מה אתה מאגודת המתנצחים הנצחיים או משהו... אחי שחרר תחרטא תהיה אמיתי... גם לך יש סיכוי.

שאייאן

New member
נעים מאוד כבר אמרתי ..?

ואני חולה על לדחוף תאפ שלי...במיוחד כשאני רואה אנשים מבוגרים מתנהגים מתוך האמוציות והשריטות והחסביכים שלהם...כמוך ידידי... אז נעים מאוד...בוא נקווה שלא נתקל הרבה אה? וקח את ה"ת'ה דוחף ת'אף " ואת כל הפסיקים של הישראלי וואנאבי שאתה מת להיות ושחרר לי תצוואר בלאט...

zoti

New member
אני יסביר לך מה הבעיה בשגיאות

כשבא מישהו וכותב באנגלית רצוצה לחלוטין (בלי להעליב את שאייאן) או גרוע מזה בעיברית מלאת שגיאות הוא לא יכול לבקש מאיתנו לקחת אותו ברצינות. בטח כשזו לו הפעם הראשונה בפורום. אנשים שרוצים שיקחו אותם ברצינות צריכים לדייק בעובדות ולרחם עלינו ע"י כך שהם יעבירו את ההודעה שלהם בדיקת איות. קורה שמישהו טועה במילה פה מילה שם אבל זה לא נראה רציני אם כל ההודעה מלאה שגיאות. ושוב, זה לא כדי להעליב את שאייאן שאני מאמין שבאמת מחפש עזרהץ

שאייאן

New member
אתה צודק אבל לפעמים תקרא בין השורות

זה יעזור לך הרבה...נסה לראות מול מי או מה אתה עומד אתה מספיק נבון בשביל להבחין בין ילד לבוגר לבין סגנון של טרול... ואם אתה לא ...אז אני מקווה שהפעם הזו עזרה לך בשיקול דעת לפעמים הבאות...

Ayelet CA

New member
עובדות ושגיאות הן דברים שונים

כל עוד ההודעה מובנת, מה אכפת לך אם היא כתובה בשגיאות? מה, זה מבחן איות בבי"ס? לא הבנת את ההודעה בגלל השגיאות? לך הלאה, אל תענה לה ובוודאי אל תתחיל לחנך את זה שכותב - זה לא יפה, לא מכובד ובאמת חסר טעם. נ.ב. תודה לליאת נ.ב. 2 אם אתה מתכוון להסביר לי מה הבעיה בשגיאות רצוי שתכתוב בעברית נכונה, כלומר: "אני אסביר" ולא "אני יסביר", אחרת אני לא בטוחה שאוכל לקחת אותך ברצינות.

zoti

New member
קורה שטועים

וטעיתי כמובן כשכתבתי "יסביר". אני מציע לך לנסות לקרוא את ההודעה שלו שוב ותראי אם את יכולה להבין אותה.

למעלה