hey frineds...once again i need u..

שאייאן

New member
hey frineds...once again i need u..

soo im an israely leaves in u.s im working here in a well established office earning somthing like 70000 a year i got work visa(b1) thets the highest rank in visa... im here for the past 3 months and plnning to stay here permanntly/ the problem is. i gota grilfriend in israel. we love and inlove and not wiling to leave our life sepratley. she a student just finished her 1st degree and well i wanted to ask you all. from what u know... how can i make her legit here... how can i bring her in and we could start leaving our life beside getting maried.. is ther an option.. does the ins got solutionsa to things like thet... maybe thrue scolership...she got great grades... anyway thenks for helping ill be wayting for ur answres.

שתי שאלות:

"i got work visa(b1) thets the highest rank in visa..." ויזה B זו ויזת תייר (או מישהו שבא לעשות עסקים באופן זמני) זו לא ויזת עבודה, אין SSN, אין רשיון נהיגה ואסור לקבל משכורת אמריקאית. אתה רוצה להסביר שוב את המעמד שלך כאן ? שאלה שנייה, מי משלם לך בארה"ב (ועל מה???) 70K בשנה עם כל כך הרבה שגיאות אנגלית ??? ואם להיות ענייני, או שחברה שלך תמצא עבודה שתסדר לה ויזה, או שתתחתנו.

ליאתA2

New member
שאיין - Living Not Leaving

הבדל של שתי אותיות והבדל כל כך גדול במשמעות...

az ma

New member
יכול להיות שהמעסיק משלם פר שגיאה...

"מי משלם לך בארה"ב (ועל מה???) 70K בשנה עם כל כך הרבה שגיאות אנגלית ???"

zoti

New member
היא יכולה לבוא לעבוד איתך בקניון

ואז שניכם תהיו לא חוקיים. יתפסו אתכם יחד. תשבו במעצר ביחד ויגרשו אתכם ביחד. ככה שוב תהיו יחד בישראל. בדיוק מה שרצית.

שאייאן

New member
how come ur soo sercastic?

is it beacuse of what i said aboyut my payment? man...must of u live in u.s and speak the lenguage but ur still israelis tehts wired i only wanted help nothing more nothing less maybe i gave way too much info about me. anyway. whatever thenks...and next time ill use the speling thing or write from another pc soo i could go hebrew... thets way or another thenks for nothing.

zoti

New member
Maybe because everything you wrote

is BS ? חשבת על זה ? ויזת B1 היא לא ויזת עבודה אלא ויזת תיירים / אנשי עסקים. אם מישהו אמר לך שזו ויזת עבודה אז הוא מכר לך סיפורים. אם היית קורא את שאר התגובות שלי היית מבין שאני בנאדם סקפטי (עוד מאירופה) ואני לא קונה בקלות דברים שנשמע שהם TOO GOOD TO BE TRUE. עכשיו, אם תשאל שאלה בצורה רצינית ובלי קישקושים. תקבל תשובה רצינית.

שאייאן

New member
o.k...ill answer u.,.but

im gonna switch pc first its way to hard for me in english... and about the viza ill check too. its coast the parent company way too much money to b b.s my friend but it makes sense i would react to b.s in the same way. problem is thets its soo truth thet im starting to miss sleep at night cuz of thinking of sulutions... ill come back with info in hebrew soon. promise. meanwhile thenks.

az ma

New member
יש לך מקלדת וירטואלית בשבילי

שקוראת מחשבות???

az ma

New member
יו, מקלדת הי-טק... יש אפילו ניקוד..

ד"א, ת'ה מעדיף לקרוא בולשיט בעברית

zoti

New member
אני נוטה להאמין שהוא אחד מהשניים

1. מישהו מסכן שעבדו עליו עם הויזה. 2. מישהו שממש לא מבין את התהליכים והמשמעות של כלסוג של ויזה ופשוט טעה בשם שלה. תראה. לרוב אני נהנה להתכסח עם טרולים אבל אני נותן לו עוד צ'אנס. בכל מקרה, נראה לי שעדי כבר ענתה לו על כל השאלות.

אולי התכוונת ל-H1B

כיוון שויזת B1 היא ויזת תייר, שניתנת לאנשים שמוציאים אותה למטרת ביקור עסקי קצר, אבל בכל זאת ויזת תייר שאי אפשר לעבוד איתה. במידה וכך הדבר, לחברתך יש שלוש אופציות: 1. להנשא לך ולקבל ויזת H4 שלא תאפשר לה לעבוד 2. לנסות להתקבל למוסד אקדמי ולהגיע על ויזת סטודנט 3. לנסות למצוא מעסיק שישמש ספונסר לויזה עבורה - ויזת H1 או ויזה אחרת, למשל J1 למורים. מלבד האופציות האלה, אין שום פתרון למצב שבו אינכם נשואים. בהצלחה.

naomi23

New member
למה שלא...

תבקש מהמעסיק שלך שיעשה אותו הדבר בשביל החברה שלך.?

שאייאן

New member
לידידי השוהים בחול הבהרה קטנה..

אז אני במחשב השני עכשיו...הרבה יותר נוח לי להתבטא כרגע... נתחיל בזה שלא ציפיתי לתגובות כאלו אבל נוכח חוסר הדיוק בפרטים + השגיאות שלי זה די מקובל שתהיו סקפטיים איתי... אדון זותי...גם אני שונא טרולים..אני אוהב לאכול אותם...אבל לא יכולתי להימנע מלשמוע שמצ של קנטרנות ומרירות בהודעות שלך...אבל אתה די שנון או לפחות משתדל ואתה נראה גם עקבי בשהות שלך פה מה שהופך אותך ליקיר הפורום וזה גם די מובן...שוב אני חוזר ואומר אין לי כוונה לשפוט או משהו ... אני באמת ובתמים שואל...כי וואלה אני זקוק לעצה הזו... בכל אופן טו מייק א לונג סטורי שורט... 1 חברה שלי בשנתיים האחרונות נמצאת בארץ סיימה תואר ראשון...ציונים יפים 2 אני פה עובד עבור חברה גדולה ומבוססת ומחזיק בויזה שראיתם בתמונה..(מצטער שפספסתי זה לא היה בכוונה!) 3 אין לי מצב להעביר אותה את הפרוצדורה כי היא עלתה למשרד שלי קרוב ל8 אלפ דולר... 4 אני פה היא שם ואין מצב שהיא תכנס ותצא כל חצי שנה כי הם יעלו על זה ולא יתנו לה וגם עקב זה שהיא רוצה ללמוד... מה שאני שואל זה... אילו אופציות פתוחות בפני...? מה התהליך של קבלת מלגה בחול(בשבילה?) מלבד חתונה מה עוד ניתן לעשות...? אם היא מוציאה ויזת סטודנט...(ואיך בדיוק מוציאים ויזה כזו?) היא מחוייבת ללמוד או שהיא יכולה סתם להיות פה... אין לי בעיות כספיות ואני יכול להחזיק את שנינו ככה שהיא לא ממש צריכה לעבוד פה( למרות שהיא בוודאי תרצה ללמוד או להעסיק את עצמה) אז סוציאל סקיוריטי בשבילה זה לא הכי הכרחי... בכל אופן מקווה שקצת ניקיתי תאווירה...אני לא טרול אלא סתם אזרח ישראלי שחי בחול ולא מוצא את הידים והרגלים שלו... למי שבא להתחיל ולהיכנס בי בתואנות שווא שאני טרול...עשו לי ג'סטה קפצו להודעה הבאה אין לי זין להתחיל להתכסח איתכם... לאלו מכם שלא מרירים ובאמת רוצים או יכולים לעוץ לי... בבקשה הבמה שלכם... ותודה לעדי על זה שלא מחקה תהודעה. ביי

az ma

New member
ה"טריק" נקרא עו"ד...לך לאחד, תשלם

כמה סנטים וסביר שתקבל ת'עיצה הטובה ביותר... "3 אין לי מצב להעביר אותה את הפרוצדורה כי היא עלתה למשרד שלי קרוב ל8 אלפ דולר..." אם יש לך כסף, כמו שאתה מתאר, אז למה לא "להעביר אותה את הפרוצדורה" ותפצה את החברה ב$8K... נשמע לי פשוט...

שאייאן

New member
AZ MA יש ליתשובה בשבילך...

אם היית טיפה מבין לגבי הויזות הנל היית יודע שאתה צריך להראות 12 חודשי עבודה בחברה...ומעבר לזה בשביל לקבל את הויזה אתה חייב להראות סימוכין(למעשה מין דיאלוג של עורכי דין רק דרך התכתבות וזה לוקח לפחות עוד 4 חודשים וגם אז הסיכוי שתעבור מינימלי רצח) מעבר לזה אתה אמור לקבל את הויזה רק אם אתה או מומחה בתחום מסויים או שאתה מנהל בחברה(שרק מישהו עם ותק של 4 שנים ומעלה נחשב מועמד לדברים כאלו מבחינתם ומבחינת הגיון בריא גרידא) ומעבר לכל זה יש את האלמנט של הכסף...אולי זו הייתה טעות להעלות את שכר העבודה שלי כאן...אבל וואלה אתה האחרון שתיכנס לי לכיס ידידי... אז עשה טובה... קרא קצת את ההודעות לפני שאתה עונה עליהן ומעבר לזה תתחיל להפעיל את החלק שאחראי על לוגיקה אצלך במוח לפני שאתה כותב.. אה ותחייך...זה לא עולה כסף.... מקווה שזה עונה לך?

למעלה