Hey everyone=)

S H I L G I

New member
Hey everyone=)

I'm in a host family house...it's 23:25 here... tommorow in 3 pm we have to be in the airport and in 5:40 pm we'r flying back to israel...accoualy it's a flight to madrid and there we have 10 hours to be there..travel a bit...and then fly back to israel... we'll be in israel in 4:55 am in friday... today we went to horseback riding and we rode on small horses...not ponies..but small... we galloped and it was amazing...he view and the fields and..it was just a dream come true i tell you... besides my horse was just a sweetheart...he "listend" to me and he was really fun to ride with. the camp was great...i was so crying when we had to say goodbye to everyone from there... we're the last delegation that leaving ecuador [the ecuadorian doesnt count] so it's really sad..and tommorow we will have to say goodbye to the ecuadorian delegation too...i'm sure i'm going to cry... that's it...we have 19 hours of flight+10 hours in madrid...it's going to be a long day i'll write here when i'll come back to israel kisses, Neta

stary1

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo13.gif

נשמע שמישהי נהנת לה.. רק תזכרי שמתגעגעים אליך פה בישראל הקטנטנה

SNTQ

New member
נטעעעעעע..../images/Emo24.gif

מתגעגעת המון ואוהפת..
תהני עד הסוף

TauraMan

New member
נייטעעע!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חיזרי כבר
שמחה שאת נהנת כל כך
אוהבת אותךךך

MorH

New member
ניצעעעע !!! ../images/Emo174.gif

מיי לאבבב כמה זמן לא דיברנו ת'אמת שאין לי מושג מה כתבת =P
אבל בקטנה =] חח אוהבתותך ומקווה שאת נהניתתתתת!!!
=)

ניצקוש

New member
הלוואי והייתי מבינה משו..../images/Emo3.gif חח..

אני ממש מתגעגעת אליךך שילגוש!! אוהבת אותך

SNTQ

New member
ניצ קבלי תירגום עד כמה שאפשר:

היי לכולם, אני בבית ארוח.. השעה פה היא 23:25 מחר בשעה 15:00 אנחנו צריכים להיות בשדה והטיסה ממריאה 17:40 חזרה לישראל... בעיקרון זאת טיסה למדריד ויש לנו 10 שעות להיות שם,להסתובב קצת ואז יש לנו טיסה חזרה לישראל.. אנחנו נהיה בישראל ב4:55 ביום שישי. היום הלכנו לרכב על סוסים ורכבנו על סוסים קטנים.. לא פונים אבל קטנים. עשינו גלופ וזה היה מדהים... הנוף והשדות.. והכל... זה היה כמו חלום שהתגשם.. אני אומרת לכם.. חוץ מזה שהסוס שלי היה פשוט מתוק,הוא הקשיב לי והיה ממש כיף לרכב עליו! המחנה היה נהדר.. כל כך בכיתי כשהיינו צריכים להיפרד מכולם שם. אנחנו המשלחת האחרונה שעוזבת את אקוודור (האקוודורים לא נחשבים) ככה שזה באמת עזוב, ומחר נצטרך להיפרד מהמשלחת האקוודורית גם.. אני בטוחה שאני הולכת לבכות זהו זהו.. יש לנו 19 שעות טיסה + 10 שעות במדריד.. זה הולך להיות יום (ימים) ארוך(ים) אני אכתוב כשאני אחזור לישראל, נשיקות, נטע ~דרורי תודה על העזרה~

MorH

New member
חח משועממת =P ../images/Emo174.gif

תודה זה עזר גם לי ...

SNTQ

New member
ניצ עילגת אז עשיתי לה טובה ../images/Emo9.gif

ודרורי עזרה לי,אני 5 יח"ל בהמון הכחשה חח

למעלה