Hey Everyone

noni2222

New member
למה חבל?

כל אחד וההרגשה שלו, אנחנו לא יכולות להחליט אחת בשביל השניה(=

B a Z u K a

New member
יש הבדל בין לא לאהוב כמה מדינות

מארצות הברית לבין לא לא לאהוב את כל ארצות הברית כי אין מצב שאת לא אוהבת את דאלאס או פלורידה או לוס אנג'לס או עוד מיליון ואחד מדינות פה.. וכן, אני מודה שניו יורק ממש ממש מגעילה בחורף (ומי כמוני יודע..אני סבלתי פה את כולו) ושכל הזמן יורד שלג ושהטמפרטורות מגיעות ל-20 אבל בקיץ ניו יורק נחשבת לבין המדינות הכי יפות בעולם בקיץ ובלי לדבר על זה שפלורידה המדינה הכי יפה שראיתי בכל השנה רק שהקיץ שם קצת קשה אבל אין על אמריקה לדעתי...

Emc2

New member
...

א) פעם אחרונה שבדקתי את הפרטים שלי הייתי זכר ב) כי אמריקה (אם כל הכבוד לאנשים פה שגרים שם) זה לא מקום כל כך מדהים כמו שזה נראה מרחוק... אבל היי... אם החלום שלך הוא לגור בארץ אוכלת יושבייה ואוכלת המבורגרים, מי אני שאתערב :)

FrAiLy PrInCeSs

New member
ל - Emc2 ../images/Emo70.gif

חחחח דבר ראשון אני ממש ממש מצטערת ... פשוט לא נכנסתי לכרטיס שלך ... ולגביי ארצות הברית ... זה לא נראה רחוק ... הייתי שם ונורא אהבתי ! וזה שאני מעוניינת לנסות שם לא אומר שזה מה שאני אעשה ...... בכל אופן מצטערת שוב ...

Emc2

New member
...

ילדתי, אין לך מה להצטער.... :) חשדתי פשוט שהתאהבת במדינה מקומדיות נעורים לעוסות. באמת, זאת אחלה מדינה (בתנאי שאתה זכר, לבן, ושם המשפחה שלך נגמר בבוש), אם החלום שלך זה לגור שם מתישהו לכי על זה

FrAiLy PrInCeSs

New member
שוב ל - Emc2 ../images/Emo70.gif

היי ... לגביי התאהבות בקומדיות לעוסות ... ממש לא ... ואני שמחה שרק חדשת חחח ... אבל כעיקרון אני הרבה יותר מסתם פאקצה שכל היום מדברת על אמריקה וחושבת שהחיים שם מושלמים ... ואני לא חושבת שאתה צריך להיות חלק ממשפחה נכבדת ומקובלת בשביל להנות מהחיים שלך בכל מדינה שזה לא יהיה ... כי אם אתה מתאהב במקום ... ואתה מאושר ... שום דבר לא ישנה את זה ... ! מסכים איתי ?! ... ושוב ... לא שללתי מדינות ויבשות אחרות ... חשוב לזכור
מחכה לתגובה חזרה ...

d a p h i

New member
שלום לך...

גם אני פעם חשבתי שאמריקה מושלמת...עד יומיים לפני שעליתי על המטוס. אז אני בת כמעט 16, ואמא שלי טוענת שההתמרדות עושה את שלה, אבל הגירה מארץ לארץ זה אף פעם לא קל, בייחוד אם את מצפה לחיות את החלום שיש לך על אמריקה. ואני כבר מודיעה לך- שאם אף פעם לא חיית פה, את ממש לא יודעת על מה את מדברת.

AnnabeI Lee

New member
אני מסכימה בערך

יש דברים שארצות הברית היא הרבה יותר קלה בהם. לימודים הם יותר מסודרים ודברים כאלה, אבל היא גם מדינה מאוד מסובבת כשזה מגיע לדברים שהם מעריכים פחות, כמו השכלה. בשביל ללכת לקולג', כדי להתחיל עסק, כדי להתעסק בפוליטיקה, כאן צריך או להיות עשיר או לדעת להתחנף כמו שצריך. ואם אתה שחור/ היספני ואתה לא מתכנן על קריירה בספורט או בבידור, אז די חבל... כל מדינה שאף פעם לא חיית בה היא קשה, אבל מהבחינה הזו. ארצות הברית (בערים הגדולות מחוץ לטקסס) היא הרבה יותר קלה ממדינות אחרות.

FrAiLy PrInCeSs

New member
לדפני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ולכל השאר ...

היי ... תקשיבי לי ותקשיבו לי כל המגיבים להודעה שלי ! זכותי לחלום לרצות לחיות בארצות הברית ... וגם לקיים את זה ! זה שלחלק ממכם או לרובכם לא הלך שם זה לא אומר שלי לא ילך ! אמרתי כבר ... אני לא אמרתי שהכל מושלם שם ... עם כל הכבוד יש לי קצת הרבה יותר שכל ממה שאתם חושבים שאני ... אבל כנראה שלא הבנתם את הכוונה שלי אז עזבו ... פשוט רדו מזה ... כי איך הוא אמר ?! וויכוח מטומטם ... וגם ככה לא תבינו את הכוונות שלי ... ולדפני ... אני מודעת להגירה ... יש לי משפחה גדולה בארה"ב ואני מודעת להכל אני לא מתבססת אל סטיגמה שארצות הברית מושלמת ! אני יודעת מה אני אומרת ... ואני לא מצפה לחיות שום חלום אמריקאי ... אני אמרתי שזה חלום שלי לגור שם תקופה כשאני אגדל ! כי אני פשוט אוהבת את ארצות הברית ואת האנשים שם ! וכן חייתי בארצות הברית! אמנם משהו קרוב לחודשיים ... וראיתי מספיק ... בבקשה אל תהפכו אותי למה שאני לא ותנסו לחשוב עליי דברים לא נכונים ... יש שאלות !? תשאלו אני אענה לכם ... ( חבל שבכלל אתחלתי את ההצטרפות שלי בהודעה ההיא )

Emc2

New member
רק להבהיר נקודה קטנה

א) במקום לנסות ולקדם את נקודת המבט שלך בדיון הזה, תקשיבי לאחרים. להבדיל ממך, להם היה נסיון בלגור מחוץ לישראל. את צריכה להבין שיש הבדל בין לבוא לחופשה במדינה, לראות את כל מה שיש למדינה להציע ולהתלהב, לבין לגור במדינה על בסיס יומיומי. ב) זה לא ש"לא הלך", הרבה אנשים פשוט חווים התפכחות כלשהיא, הבנה שהחיים לא כל כך מושלים כמו שהם נראים מרחוק. בסופו של דבר גם באמריקה, גם בישראל וגם באירופה תתקלי באותם קשיים בחיי היום יום רק על גבי רקע גיאוגרפי אחר. ג) להתווכח איזו מדינה יותר טובה זה רעיון טיפשי משהו מהיסוד. אי אפשר להוכיח או להפריך דעות. מה שאת חושבת שהוא נכון כאשר את מבססת את הקביעה של על רגשות גרידא ולא על נתונים מוצקים תקף בדיוק כמו הדעה של כל בן אחר. אבל שוב, זאת רק דעה ולא עובדה מוכחת. ד) אל תתרגשי יותר מדי ממה שאנשים אומרים. אם החלום שלך הוא לחיות בארצות הברית, בכיף. כל התגובות שקיבלת פה היו לא כדי לרדת עלייך חס וחלילה ולנפץ לך את הפנטזיה, הן היו בסך הכל נסיון של אנשים עם נסיון להזהיר אותך מראש שלא הכל ורוד כמו שזה נראה מרחוק. תקשיבי, תשקלי, ואז תחליטי הלאה.

FrAiLy PrInCeSs

New member
Emc2 ...

תקשיב ... א . לא ניסיתי לקדם את נקודת המבט שלי בדיון הזה !!! אני לא באה להשפיע על דעות של אחרים ... אני אומרת את מה שאני חושבת ... וזאת זכותי ... וחוץ מזה זה נהיה דיון בגלל שהמגיבים ניפחו את זה ... סך הכל הבעתי דעה וכתבתי את מה שאני חושבת ! והזכרתי כבר שאני מבינה ומודעת להבדל של בין חופשה למגורים ! ב . אני מוצאת את עצמי חוזרת על אותם דברים ... לדעתי זה שאנשים מסויימים חווים את ההתפכחות הזו ומתאכזבים ... לא עושה הכללות ! יש מצב שאני אתאכזב מכמה דברים כי מה לעשות החיים מלאים באכזבות ודברים דומים ... אבל אם בא לי להתנסות ואם אני רוצה לעשות את זה ... למה לא ?! ומי מבטיח שאני אכשל ?! ... ג . אני לא מתווכחת איזה מדינה טובה יותר !!!!! להיפך ! אמרתי שאני אוהבת את ישראל ושבארה"ב או במדינה אחרת אני מתכוונת לגור רק תקופה מסויימת ... וזה רק אם זה ייצא לפועל ואני אוכל לאפשר לעצמי ! ושוב אמרתי אלף פעם ... א נ י י ו ד ע ת ש א ר ה " ב ל א מ ו ש ל מ ת ! ! ! אז אולי נרד מהקטע הזה כבר ?! ד . אני לא מתרגשת ממה שאנשים אומרים ... אני את הדעה שלי לא אשנה ... וזו לא פנטזיה ! כך שאין מה לנפץ ... וגם אם זו הייתה פנטזיה ... מה שלא היו אומרים לא היו מנפצים לי אותה ... אבל זה לא ! ואנשים יכולים להזהיר ואני יכולה להקשיב ... אבל זה ארצות הברית או כל מדינה אחרת לא כזו מבאסת וגורמת לנפילות כמו שאתם אומרים ... ובכל אופן זו הדעה שלי ... התחלתי את התגובה הזו בתור משתמשת חדשה במטרה להכיר ולדבר עם אנשים על דברים כייפים ... לא התכוונתי להכנס לדיונים ו " ריבים " אז בבקשה אל תהפכו אותי למה שאני ותתחילו לשנוא אותי מעעשיו ... כי לכל בן אדם יש דעה וזכותו לחשוב מה שהוא רוצה ... אז אני מקבלת את זה שאתם מעירים לי אבל אוקיי אני מודעת לכל מה שאתם אומרים !

kit k@t

New member
חמודה....

גם אני אהבתי את ארה"ב נורא, עד גיל 14 ככה, ואז הלכתי עם הזרם ושנאתי אותה. זה הרי נורא קל לאהוב מדינה שלא הסתבכת עם בירוקרטיה שלה, או שלא הייתה צריכה לעבוד בה, ובעצם לעשות בה כלום. את ישראל לדוגמא, אני לא סובלת. אבל אני בטוחה שאם אני אהיה שם בחופש חודש, אני לחלוטין אהנה שם. כי כשאנשים בחופש הם עושים את מה שאנשים שגרים שם לא עושים... הם מטיילים, נהנים, פוגשים אנשים, ואין להם שום מחוייבויות או התחייבויות. ואני באה מהצד השני של הסקאלה, אני מאד מאד אוהבת את ארה"ב. עדיין הייתי רוצה לנסות לגור באירופה מתישהו, כדי לראות איך זה. אבל בשבילי ארה"ב היא מקום שטוב לחיות בו. ועדיין, אני לא חושבת שזה דבר רציונלי להגיד שאת אוהבת מדינה בלי לחיות בה אף פעם. אני מאד הייתי רוצה לבקר באוסטרליה, אבל להגיד שאני אוהבת אותה? זה כמו שאני אגיד שאני אוהבת מישהו שפגשתי לפני חמש דקות. זו לא אהבה, כי אני לא מכירה אותו. ואני בכנות מאחלת לך לבוא לפה ולהבין שאת אוהבת את המדינה הזו, כי אין דבר טוב יותר מזה שמחשבה שיש לך בראש תתברר כנכונה. אבל אל תבני על זה. קאט

FrAiLy PrInCeSs

New member
לקיט קאט ...

פשוט קראי את כלללל מה שכתבתי לאורך כל השרשור הזה ... בופעם האלף !!! אני יודעת מזה ארה"ב ... והייתי בארה"ב ! אמנםלתקופה קצרה יחסית אבל ... לא משנה פשוט תקראי את התגובות שלי לארוך כל השרשור הזה ! ואז תכתבי לי ...

kit k@t

New member
קראתי הכל,

אני לא נוטה להגיב בלי לקרא הכל. ואת תשבי בשקט רגע, ותקשיבי לאנשים שאשכרה יודעים על מה הם מדברים. לגור פה חודשיים בתור ילדה זה לא נחשב! זו חופשה, וזה לא פרמטר שאפשר לשפוט בעזרתו. אבל מה אכפת לי? תלכי עם הראש בקיר.... קאט

למעלה