Hey Everyone

FrAiLy PrInCeSs

New member
Hey Everyone ../images/Emo70.gif

היי ... אני מאוהבת בארצות הברית ... ומאז ומתמיד חולמת לגור שם ... ( ומתכוונת להגשים ) ! דברו איתי על מה שבא וקשור או לא קשור ...
FrAiLy PrInCeSs

FrAiLy PrInCeSs

New member
../images/Emo3.gif היי קרן !

אז ככה ... הייתי בקנדה פעמיים אבל כל פעם ארכה שעתיים +- ... אבל זה רק היה להמתנה בשדה בזמן ניקוי המטוס והחפות צוותים ... חחחח אז זה לא בדיוק נחשב אבל בכל מקרה ... את נולדת בקנדה ? או שנולדת בארץ ועברת ? .. דברי איתי ... ;-

noni2222

New member
חחחח

דווקא ארצות הברית? המדינה היחידה חוץ מישראל שיש לי דרכון שלה ואני לא רוצה לגור שם..=/ בכל אופן, אני נועה מאוסטרליה(=

FrAiLy PrInCeSs

New member
../images/Emo8.gif לנועה !

היי נועה ... לא אמרתי שאני לא אוהבת את שאר המדינות או היבשות ... פשוט ארצות הברית תמיד משכה אותי ועדיין מושכת ... ורק לשם טסתי מחו"ל ... אבל ברור לי שבשלב מסויים אני אנסה גם משהו בכיוון אירופה בשביל הכייף ... חחח אני וחברה מאוד טובה שלי כל הזמן מתכננות טיול סובב עולם ... אבל דיי נראה לי שזה לא ייצא לפועל כי זה ישרוף שנה אם לא יותר ...
נולדת באוסטרליה או שעברת עם הזמן ? ... ובאיזה מדינה את גרה ? דברי איתי ...

noni2222

New member
--->

את באמת רוצה לשמוע את המעברים שההורים עשו לי? נולדתי בישראל, עברתי לאיטליה, עברתי להולנד, עברתי לבלגיה, עברתי חזרה לישראל, ואז עברתי לאוסטרליה, ואז חזרתי לישראל, ואז בינואר 2005 חזרתי לאוסטרליה, בתקווה להישאר פה לתמיד(= אין לי משו אישי נגד ארה"ב (או שכן? נו למי יש כוח לגור איפה שגרה סבתא חורגת וסבא חורג וסבא לא חורג, ודודים מאומצים, ודודים למחצה, ובני דודים מדרגה זה וזה..) אבל תזכרי שהית רק בארה"ב וישראל. על סמך זה את לא יכולה להחליט שאת רוצה לגור בארה"ב, אני מסכיהמ שארה"ב עדיף על ישראל, אבל על ארה"ב עדיף אוסטרליה ואירופה (גם אירופה - תלוי איפה). ומה רע בלשרוף עם חברה שנה בחו"ל?(= מחכה לתשובה, נועה

FrAiLy PrInCeSs

New member
לנועה ../images/Emo70.gif

היי נועה ... אפשר להגיד שראית עולם ... חחח אז ככה ... אין רע בלשרוף שנה בחו"ל ... פשוט אני רק בשנה הבאה עולה לכיתה י' ... ועכשיו מתחילות לצוץ כל המחשבות לגביי העתיד שלך ( זה קורה לכולם כשעולים לתיכון ) ... אז ברגע שאני אסיים תיכון אני ישר אכנס לצבא ואם נרצה או לא נרצה צבא " שורף " שנתיים וקצת מההתקדמות שאישית שלנו ... אבל צבא זה חובה וצבא זה חלק מחוויה ... וזה דבר שאף אחד לא היה רוצה לפספס ואם כן זה מגעיל מצידו ... ( לדעתי ) . בכל אופן ... אני בטוחה שמתי שהוא אני ואותה חברה שלי נגשים את הקטע של הטיול הזה ... אבל אני חושבת שזה יקרה בשבלב שיהיה לי על מה להיתפס כשאני אחזור ממנו לארץ ... מבינה
?! כי זה לא העיקר לטוס ... עכשיו ... לא שללתי מדינות ויבשות אחרות ! אמרתי שגם אירופה נורא מעניינת אותי ואם הייתי יכולה הייתי מנסה גם שם תקופה ... פשוט נורא התחברתי לארצות הברית ... אבל אני לא מקובעת להחלטה שלי ... אני תמיד במחשבה פתוחה אוקיי ?! ...
מחכה לתשובה חזרה ... אמי . או אם תרצי - Amy .

noni2222

New member
אמי

היי, לדעתי צבא זה גם עניין אישי, כי אני אישית לא מרגישה כל כך שייכת לישראל ובגלל זה אני אשמח לא לשרת בצבא, אני חושבת שהכי כיף יהיה לך עם אחרי הצבא תעשי טיול עם חברה, תיראו עולם, ואז גם תוכלי להחליט איפה תרצי לגור(= וזה טוב להיות במחשבה פתוחה(=

d a p h i

New member
אני לא מסכימה...ישראל עדיף על ארה"ב

ושוב, עם לא חוית, אז אין על מה לדבר <לקרוא במצב רוח חיובי..>

noni2222

New member
חוויותי ארה"ב לכל החיים. תאמיני לי.

ה3 ביקורים שעשיתי שם כל אחד כמה חודשים הספיק לי לכל החיים, אני בחיים לא אוכל לגור בארה"ב (נו יש לי דרכון, טכנית אני יכולה, ריגשית - בחיים לא.. לא מסוגלת.)

d a p h i

New member
ושוב, אני אומרת..

קודם כל, תלוי איפה את, באיזה מדינה וכו'. ותלוי לכמה זמן. ביקור זה לא מדגם מייצג. יש לי חברה שבאה לביקור של שבועיים לפני שהם עברו- אז היא ממש אהבה את ארה"ב, עכשיו היא חזרה לארץ בלי ההורים. בכל מקום יש חיובי ושלילי, החוכמה היא למצוא את מה שעושה לך טוב! <דפנה במצברוח מוזר>

FrAiLy PrInCeSs

New member
כל אחד ומה שהוא חושב ... ושוב ...

אין לי כלום נגד ישראל ! אני מתה על המדינה הזו ! אבל אני יודעת שמתישהוא בתקופה בחיים שלי אני אגור במקום אחר ...

FrAiLy PrInCeSs

New member
לגביי הצבא ...

לא נראה לי שתבינו גם את הכוונה שלי כאן ... אבל בכל מקרה ... לדעתי כמו שיש חיילים קרביים שעושים צבא כדי לשמור עלינו ... כל יהודי שנולד בארץ וחיי כאן עד לצבא צריך לעשות צבא ... כמה שחלק זה מבאס אותם ... לדעתי ככה זה אמור להיות מן הראוי ...

noni2222

New member
אולי בשבילך זה ככה.

אבל בשביל מישהי שגרה הרבה מהחיים שלה בחו"ל אני לא מרגישה חייבת כלום למדינת ישראל.

FrAiLy PrInCeSs

New member
נועה !!!

אמרתי מי שחיי כאן את כל שמונה עשרה שנות חייו והתכווני שמספיק שייך לארץ ! תקראי בבקשה שוב את התגובה שלי ...ושוב אני מביעה את הדעות שלי ! לא מה שאני אומרת זה אומר שמה צריך לעשות ... חבל שהתחלתי לכתוב כאן ........................

למעלה