HEX-פרק 15

snirf

Active member
HEX-פרק 15

היה פרק די טוב ומעניין... שמתם לב שהסיפור מתחיל די לחזור על עצמו? קאסי התפתתה ושכבה עם עזאזל,וגם איכשהו התאהבה בו ועכשיו הסיפור עם אלה...שהיא בעצם התאהבה בבן של עזאזל,במלאכי לא ציינתי את זה כמגרעה לסדרה או משהו...רק ציינתי זאת לתשומת לב
בכל מקרה,היה פרק טוב!
אלה ומלאכי נענשו על אהבתם. אלה התמלאה בפצעים ומלאכי נעשה עיוור. הפצעים נראו די משכנעים,מגעיל
וכמובן הסוף שהיה מצויין שתפו פעולה והַגיבו על הפרק

קפיטו

New member
אהבתי את הפרק

העונה הזאת פחות חזקה מהראשונה אבל עדיין מרתק חשבתי שאלה אמורה להיות עם ליאון אחרי כל מה שהוא עשה בשבילה בכל אופן נהיה מעניין

Rose of blood

New member
בהחלט פרק מעולה

אחד הפרקים האהובים עלי בעונה הנוכחית, ובעיניין ההתאהבות של אלה במלאכי וההתאבות של קאסי בעזאזל אני חושב שזה בסדר שזה חוזר על עצמו. זה תמיד מענין כאשר הבחורה שאמורה להיות טובה נמשכת לבחור האפל שמייצג את הניגוד לה. אני חושב שאלה וליאון היו חמודים ביחד, אבל הם לא יכולים להיות ביחד כמו שליאון אמר הם שונים מדי וליאון די לא קשור לעולם שלה ושל מלאכי. כל הסיפור של העונשים על החטאי התאווה שלהם לדעתי היה נהדר, זה באמת חשף את האהבה של שניהם במיוחד הנאום של מלאכי בסוף כשמצא את אלה, זה הראה שהוא באמת אוהב אותה לא רק רוצה לשכב איתה. גם המלאכים החדשים שהצטרפו לאחר שעזאזל עזב הוסיפו לסידרה לדעתי...רפאל הופך להיות אחת הדמויות המועדפות עלי חח בנוגע לפרק הבא לפי הקדימון, נראה שהפרק שהבא הולך להיות פרק מאוד מעניין ויפה ומלא באקשן(ליאון רץ בתעלה ואחד הנפילים יופיע שם
) ונ.ב: נהדר שיש שירשור על פרקי הקס

snirf

Active member
לגבי הערה על השרשור../images/Emo26.gif

עוד מתחילת הסדרה חיפשתי פורום לHEX כדי לפתוח שרשורים על הפרקים ולהגיב
בכל מיני אתרים,לאו דווקא בתפוז. ומצאתי איזה אחד בMSN בסוף העונה הראשונה, אבל הוא ממש שומם רק אני הגבתי שםXD
ואז גיליתי את הפורום הזה,לא ידעתי שקיים פורום לערוץ AXN
שמח שמשתפים פעולה ומגיבים לפרק,מקווה שיצטרפו עוד ועוד צופים להגיב בשרשורים

Rose of blood

New member
חחח לא ידעתי על הפורום של msn

אבל אם אתה מחפש אתרים מחו"ל הינה כמה כתובות: http://www.skyone.co.uk/skyoneforum/ShowForum.aspx?ForumID=20 http://www.tv.com/hex/show/30450/forums.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;forum

snirf

Active member
תודה! אבל

אני יודע שיש שלל אתרים ופורומים מחו"ל של הסדרה. אני חיפשתי פורום כמו זה,לפתוח שרשורים על הפרקים...ולהגיב

גופפי

New member
פרק 15 הוא האחרון כן?

אני די נמאס לי כבר מפרק 10 והתחלתי לראות את הקס בעין אחת.. זה די מטומטם שקאסי מתה ואז אלה הפכה לשחקנית הראשית.. לא יודע.. לא מתאים שהורגים את השחקנית הראשית ולא מחזירים אותה.

snirf

Active member
נראה לי שנותרו עוד 4 פרקים

העריכה בישראל היא שונה. נגיד לעונה הראשונה היו אמורים להיות 5 פרקים,והיו 6 פה בישראל. כנראה חילקו את הפרק הראשון(הפיילוט) ל-2 פרקים...זו השערה.

למעלה