HElpppppppp

LOLAAA2

New member
HElpppppppp

sorry merosh she ze be otiot kaeli ein li pashut ivrit.....ein li lemi lifnot...bevakasha taazru li. hekarnu be hul bahur israeli we garnu iahad tkufa hazarnu iahad laaretz we az kshe amda be fanai hitlabtut lishaer baaretz o linsoa lilmod be hul hu amar she kedai she asa ki haorim shelo lo muhanim lekabel oti.we hashaw ani kan rahok me haaretz lomedet safa be eropa....hu aia po lo mizman ve hipes avoda ve ze lo alah...ve shuv hazar laaretz.ahshav hatmuna shona kvar lo maanen oto she haoorim shelo lo mapsutim hu rotze she ahsor learetz ve nagur iahad....ani ithalti llmod safa be matara leikanes lelimudei refua po...im ani hozeret ani tzriha lewater al refuaa ki ein li kesef leshalem 7 shanim limudim ve gam laasot psihometri milion paamim kedei leikanes le rufa.kaiom le biduk esh li kesef le askala baaretz bihlal aval im lalehet al miktzoa aher az ulai...ani lo ahsor lifnei she esaem et limudei hasafa aval az beod 6 hodashim ie tzoreh laahlit..ani lo iodaat ma laasot! ani ohevet ota ve rotza liot ito im eni ekanes po le refua lahamshih baaretez ohal rak beeod shnataim ...kashe li laamin she anhnu natzliah od shnat aim lishov kaha kmo sha anhnu sohwim hashana ...marehet iahasim be distans .... tazru li bevakash

תרגום לעברית

מצטערת מראש שזה באנגלית, זה באותיות כאלה, אין לי עברית.... אין לי למי לפנות... בבקשה תעזרו לי. הכרתי בחול בחור ישראלי וגרנו יחד תקופה. חזרנו לארץ ואז כשעמדה בפניי התלבטות להישאר בארץ או לנסוע ללמוד בחול", הוא אמר שכדאי שאסע כי ההורים שלו לא מוכנים לקבל אותי. ועכשיו אני כאן, רחוק מהארץ לומדת שפה באירופה.... הוה היה פה לא מזמן וחיפש עבודה ולא הלך....... ושוב חזר לארץ. עכשיו התמונה שונה. כבר לא מעניין אותו שההורים שלו לא מבסוטים, הוא רוצה שאחזור לארץ ונגור יחד... אני התחלתי ללמוד שפה במטרה להיכנס ללימודי רפואה פה..... אם אני חוזרת אני צריכה לוותר על רפואה כי אין לי כסף לשלם 7 שנים לימודים וגם לעשות פסיכומטרי מיליון פעמים כדי להיכנס לרפואה. כיום לא בדיוק יש לי כסף להשכלה בארץ בכלל אבל אם אלך למקצוע אחר אז אולי...... אני לא אחזור לפני שאסיים את לימודי השפה אבל אז בעוד 6 חודשים יהיה צורך להחליט...... אני לא יודעת מה לעשות! אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו. אם אני אכנס פה לרפואה, אוכל להמשיך בארץ רק בעוד שנתיים.......... קשה לי להאמין שאנחנו נצליח עוד שנתיים לסחוב ככה כמו שאנחנו סוחבים ככה....... מערכת יחסים בדיסטנס... תעזרו לי בבקשה

חושבת שזה החלטה בין יעוד לאהבה

את צריכה להחליט מה חשוב יותר החיים עם הבחור או לימודי הרפואה אני מבינה שאם תחזרי לארץ לא תוכלי להכנס ללימודי רפואה תאמיני לי החיים של רופא לא פשוטים וקלים בכלל אם תותרי על הלימודים ותחזרי לארץ כל השנים יהיה לך ספק למה לא למדת , לא הפכת לרופאה ואם תותרי עליו ותמשיכי את הלימודים תחזרי כרופאה יהיה הספק שאת פספסת חיים עם אהבה אבל אמרת שההורים שלו לא רוצים בך , חומד שנמצאים יחד וחולקים חיים את חיה לא רק איתו אלא עם כל המשפחה ואם הם עושים קשיים עכשיו , מה יהיה שיתפתח הקשר ותדברנו על חתונה או על ילדים איך זה יתקבל אז???? אולי כדאי לך להמשיך בלימודים לסיים את התואר ולחזור לפה כרופאה בטוחה שתמצאי אהבה אחרת בדרך אבל את הגשמת היעוד שלך לפחות מימשת ואז תוכלי לחפש אהבה שתפרגן ויקבלו אותך כפי שאת , אשה משכילה רופאה ולא תהיה יעשו לך קשיים שתביני שאם בת זוג לא אהובה ע"י ההורים הוא נקרע, וזה משפיע על החיים המשותפים מקווה שעזרתי לך , אבל צריכה לחשוב מה חשוב לך יותר האהבה או הלימודי של הרפואה

למעלה