helpless פרשנות

Donutz

New member
פששש

קודם כל מאוד אהבתי את הפרשנות של הסרבל והשיער האסוף! אף פעם לא שמתי לב לזה! יש לי גם עוד שתי דוגמאות להוסיף: ספויילר לעונה החמישית (סליחה! שכחתי את מספר הפרק... אני חושבת שזה לא יהיה עוד די הרבה זמן...) ס פ ו י י ל ר ע ו נ ה 5 כשבאפי חוזרת מהפגישה עם הקוטלת הראשונהת יש לה שיער אסוף ולבאפי בוט יש שיער פזור... אני חושבת שזה עובד על אותו עיקרון דבר שני ספויילר 6X11 ס פ ו י י ל ר ע ו נ ה 6 אחרי שספייק מחמיא לבאפי על השיער שלה היא גוזרת אותו... אני חושבת שהפעם גוס רצה שנסיק אותה מסקנה כמו שהיא עם שיער אסוף אבל שנבין שהפעם זה הרבה יותר רציני... אז זהו!

prophecy girl

New member
ספויילר 6x11

וואו זה כל כך נכון, שהיא גוזרת את השיער! ד"א מה נחת פה על כולם היום??? כולם מביאים פרשנויות מדהימות!!!

IDOffryn

New member
וואי ספוילר 6x11

הייתי בטוח שהיא השתגעה האותו הרגע.. הייתי בטוח שהיא עכשיו תתחיל להשתגע מכל הדכאון שלה אבל לבסוף היא רק נעלמה.. דרך אגב זה רק אני או כשהיא הייתה בלתי נראת אז נורא היה לה כיף..אולי זה מין דמוי לתחושות שלה או איך שהיא רוצה להרגיש??

לiלה

New member
פרשנותי הקטנה (אין לי כוח).....

לדעתי הפרק (חוץ מזה שהוא אחד הפרקים הכי טרגיים בעולם) מראה את ג´יילס מזווית שלעולם לא ראיתי אותו. אני יודעת שהוא לא רצה לפגוע בבאפי אבל הוא עשה זאת בכל זאת ועשה את בלי שהיא תדע! ג´יילס הפחיד אותי מאוד בפרק הזה... הוא היה רע! נכון שבסוף הפרק הוא שינה את ההתנהגות שלו אבל גם כמה פרקים אחר-כך הייתי בטראומה ולא יכולתי להחשוב עליו בלי לכעוס... באפי בפרק לאומת-זאת מראה לדעתי את הפעם היחידה שהיא כועשת על מישהו (עד אז) וזה בצדק... היא תמיד ברוגז עם אנשים וזה אף פעם לא מגיע להם.... עכשיו זה כן!

אכן.. ../images/Emo41.gif סוף 5

זאת הפעם הראשונה שראינו אותו כל כך מחושב וקר רוח.. וזה מתבטא עוד יותר בהריגת בן בסוף החמישית. ואל.

shokoklit

New member
../images/Emo41.gif נכון (ספוילר סוף חמישית)

הייתי בשוק כשג´יילס הרג את בן וחוץ מזה...זה עצבן אותי קצת שהוא הרג אותו...כי דווקא אז גלורי התחילה להחלש והתחיל להסתמן פתרון... לא?!

Wicked Wicca

New member
ספויילר חמישית../images/Emo41.gif

אני חושבת שהוא צדק בזה שהוא הרג את בן. הוא לא היה יכול לקחת את הסיכון שגלורי תתאושש ותחזור לצוד את באפי ואת המפתח שלה. לבאפי לא היה לב להרוג את בן, כי היא קצת נקשרה אליו ואחרי הכל הוא לא עשה שום דבר רע, אז ג´יילס היה צריך לשחק תא התפקיד של הרע ולהרוג אותו. ממש אהבתי את כל הפרשנו על האוברולים. בחיים לא הייתי שמה לב.

ANGEL N

New member
לא עשה שום דבר רע? ../images/Emo41.gif

איך אפשר להגיד שבן לא עשה שום דבר רע. הוא זה שבסופו של דבר הסגיר את דון ולא נתן לה ללכת. הוא המפלצת האמיתית בסיפור הזה (כמו שדון אמרה) ולא גלורי.

Angelus

New member
נצל"ש איך אני מוסיף תמונה כמו בסבב

הרנדומלי שיש בעמוד הראשי בפורום? אפעם לא הבנתי.. בקושי ת´יומולדת שלי הצלחתי להוסיף

אה... חחח

זה התמונה מהפרטים האישים שלך שמה אתה שם וכשאתה עולה בגורל אז רואים תמונה את השם גיל ומה שכתבת על עצמך:) שמתם לב מי היום... ???

בקשר לגיילס../images/Emo41.gif

אוקי הוא היה פעם בערך רע שכתם את איתן? הם הרי יצרו שד... הוא היה גם רע בתור נער- AKA BAND CANDY אז לא ממש היה לו בעיה להרוג את בן בשביל באפי- והוא הרג אותו כי באמת הוא יכל להחלים ואז שוב גלורי AND THAT SָָT AGAIN אז הוא הרג אותה במקומה כי לה אין לב להרוג אנשים עיין ערך פיית´ וזהו:) למרות זאת אני אוהבת את BAD גיילס... כמו בבאנד קנדי יאם...

ANGEL N

New member
" עיין ערך פיית"???????????????????

אני רק מזכיר לך שבאפי היתה בטוחה שהיא הרגה את פיית,ולא ממש היה אכפת לה, אבל זה באמת יוצא דופן!

אבל זה היה יוצא דופן...

זה כל הקטע... וספויילר ל6- זמן זמן אוקי יש פרק שה3 גורמת לה לחשוב שהיא הרגה את הנערה ואז לאיזה קטטוניה היא נכנסה !?!? זה הפואנטה... שהיא מסוגלת להרוג אבל מפחדת מזה כי פה זה להרוג איש חף מפשע שם זה להרוג משהיא רעה שניסתה להרוג אותה ושהיא הפתרון היחליד לחיו של אנג´ל

Donutz

New member
ספויילר סוף חמישית.

הדרך שבה ג´יילס הרג את בן ההיתה ממש אירונית. אחרי כל העונה הזאת שהביג באד היה כל כך חזק והיה נראה כאילו אין לבאפי דרך לנצחת ג´יילס בה והורג את בן בדרך בל-בך פשוטה. הדרך שהוא חנק אותו הייתה כל כך אופיינית לג´יילס. היה בזה משהו אסתטי? (מילה לא ממש מתאימה אבל אין לי מילה אחרת כרגע...)

B a n j o

New member
גם רואים שם ../images/Emo41.gif

איך ג´יילס לוקח את תפקיד האב או השומר. הוא מגן על באפי ועל הערכים שלה גם במיקרה הזה, שהיא לא תצטרך להרוג אדם רגיל שברור שנחות ממנה בכוחות.

Donutz

New member
ספויילר סוף עונה 5

זה קטע כל כך חזק וכל כך מלא תחושות משולבות. מצד אחד הרגשתי רע בשביל בן. מה זה אשמתו שאיזו אלה החליטה להיכנס לו לגוף. אבל מצד שני הוא גם ככה ימות והוא גם לא עזר לדון וגם זה היה ברור שגלורי תחזור עם הוא לא יהרוג את בן. הסיבה שבאפי לא הפכה לקוטלת כמו פיית´ זה כי היה לה כל כך הרבה מוסר והיא לא הייתה יכולה לגרום לכך שמישהו ימות (למשל דון) ובטח שלא להרוג מישהו (כמו בן). הייתה לי מן הרגשה כזאת כל העונה שיצליחו להפריד בין גלורי ובן ואז להרוג את גלורי כי היא תהיה חלשה ושבן ישאר בסידרה. כל הזמן חשבתי על זה שהם יכלו להשתמש במכשיר שהשתמשו לפצל את זאנדר אבל לא מתאים לגוס לשחזר דברים כאלה...

למעלה