HELP!

HELP!

אני כבר עם רגל אחת בדיוטי פריג' (כמו שכינה אותה אחד מהחניכים שטסו אתי פעם) ותקפה אותי השפעת הנוראית שהתנפלה בשעתו גם על אילן שלנו. אוי כמה אני מבינה אותך עכשיו!!!!! אני חייבת להחלים מ ה ר כי יש לי קבוצה של מעל 40 תלמידים + מורות + מלווים נוספים ואני צריכה נון-סטופ לדבר ולספר = להשתמש בגרון הדואב יש לכם פתרונות קסם מהירים לדכוי השיעול הנוראי הזה וחיזוק האנרגיות?! כל הצעה תתקבל בברכה ובתודה גדולה

להוריד דברי חלב, בננות, תפוזים

קמח לבן וקפה.
הרבה לימון טרי, כמוסות שום ( הכי טוב האורגינל, אבל צריך להיות גם ידידותיים לסביבה
). שתיה חמה עם מקל קנמון ו\או ג'ינג'ר טרי. לשתוק מתי שלא חייבים לדבר. לנוח כשאפשר ולשמור את הגוף חם ( מזגן לא רצוי ). החלמה מהירה !!

ועוד ../images/Emo101.gif

למרוח על הגב\חזה באיזור הריאות שמן זית עם טיפות של רוזמרין ( ביום ) או אקליפטוס\לבנדר ( בלילה ) (בקבוקון בכלי הרחצה ). אם דרכי הנשימה סתומות- לטפטף אקליפטוס על הכר בלילה ועל הצווארון ביום.

תודה רבה יונה כחולה!

דברי חלב ממילא אינם ברפרטואר שלי כל יתר ההצעות שלך - בשימוש שוטף אני גם מוציאה מהבוידעם את המדונה שבדרך כלל אני לא משתמשת בה להגברה (אלא רק להשמעה של קטעי מוזיקה במקומות הרלוונטים) נראה לי שלפחות בימים הראשונים אזדקק לעזרתה.

הומינר

New member
לקוראת בקקאו

אני שותה קקאו בדרך כלל בבקר, אבל לענין, נתנו לך כל מיני עצות אבל לא לשיעול, והנה לך עצה , בדוק ומנוסה. אני נוהג לקחת כוסית של תה שהתורכים מחלקים בתורכיה, אבל כל כוסית תהיה טובה, שופך לתוכה חלב כדי לגימה אחת או שתים, כפית דבש, מחמם במיקרו כחצי דקה, כדי שאפשר יהיה ללגום מבלי לקבל כויה, לערבב טוב את הדבש עם החלב, וכאן בא התרגיל, הכניסי לתוך החלב המתוק שליש כפית של סודה לשתיה, ערבבי היטב, ולגמי בבת אחת , זה לא כל כך טעים, אבל אני מכיר תרופות הרבה יותר לא טעימות, וזה ממש נסבל, אולם זה מחולל פלאים, אם תלגמי זאת לפני השינה, תוכלי לישון ללא הפרעה, ואם בבקר שוב תשתעלי, חזרי על פעולה זו עוד פעם לפני היציאה לעבודה. ל ב ר י א ו ת ספרי לי אם זה הצליח לך, לי זה ממש עוזר

למעלה