HELP

אסף6

New member
HELP

היי לכם , דיי הרבה זמן לא כתבתי כאן .. המצב אצלי בבית כבר נהיה בלתי נסבל .. ההורים שלי יודעים עליי למעלה מ-6 חודשים ועדיין לא מקבלים את זה .. הם מקבלים אותי באינטרנט שמא איזה סוטה ינסה לשכנע אותי להמשיך להיות הומו והם כל הזמן מוודאים שהמודם לא יהיה מחובר למעלה מהשעתיים היומיות שלי .. וכל הזמן מקפידים על זה וזה כבר ממש מטריף אותי .. לכל דבר שקורה הם מקשרים את זה .. הדוגמה הכי טובה הייתה היום : כשאבא שלי ביקש ממני לצאת להביא את אחי מהבצפר אמרתי לו שאני אלך עוד 5 דקות ואז הוא אמר לי שלא צריך שכרגיל שאני לא אעשה כלום ואז הוא צעק לי שאני לא עושה כלום ושרק צער אני מביא לבית .. כאילו .. מה נסגר עם העולם ?? זה ממש ממש פגע בי , אני כבר לא יודע מה לעשות ..

James Hammerton

New member
ניסית להפנות אותם לתהל"ה?

למען האמת, אני חושב שפתרון טוב למצב הזה הוא לערב מישהו חיצוני, כמו תהל"ה או יועצת בית הספר, אולי כדאי לך לשקול לספר לה והיא תוכל לדבר עם ההורים (או עם שלושתכם יחד), או להפנות אתכם לגורם מתאים... לדעתי אם מכניסים מישהו נייטרלי מבחוץ ההורים יוכלו להבין ולהתמודד יותר טוב.

אממ..אני לא יודע כל כך מה להגיד אבל

גם אם זה לא ניראה לך כך,הם עושים את זה מאהבה,והם רוצים לגונן עליך מ``הרע``שבחוץ.לכן הם מגבילים אותך בכל מיני דברים,שמה יקרה לך משהוא כמו שביגלל זה נהפכת להומו.וממש צריך לערב גורם חיצוני.מקווה שהכל יסתדר

BIoNdY

New member
וואי איזה מצב

פסיכולוג, תאמין לי אתה חייב לפנות לפסיכולוג.. יחד עם ההורים שלך.. אני לא יודע תבקש מהיועצת עזרה.. או מאיזה שהוא איגוד כמו שאמרו פה... אבל באמת שלא יזיק טיפול... זה עוזר.. זה מקל.. ולפעמים זה גם משנה להורים את הדעה שלהם.. אם אתה רוצה להפסיק לחיות ככה אתה חייב ללכת לדבר עם מישהו מבוגר.. ואם יש לך יועצת / מחכנת שהיא בן אדם לך אליה

למעלה