HELP

החתולית

New member
מידות גדולות עלק...

וגם - צנוע עלק... ימבה זמן שלא ראיתי לך בהתפגשות בחנות (כנראה שאני ממש צריכה בגדים)

לא הייתי שם ימבה זמןןןןןןן

וכל עוד אין מחשוף מבחינתי זה צנוע

סקסיית

New member
טוב זה הזמן ל../images/Emo207.gif ולפרגן

ממליצה לך על אטי יעקובסון בכיף
היום קיבלתי את הדגם החדש שלי ממנה .. ומה אני אגיד לך... גרררררררררררררררררר פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! אטי

סקסיית

New member
אה ושכחתי גם להגיד....

קיבלתי מתנת יומולדת מוקדמת (מחר)... פשוט מעלף... והמחיר באמת .. שווה את זה שלי יש את הדגם היחיד בעולם כזה

סקסיית

New member
יקירתי תשובות חשובות

את הבגד בקרוב אוכל להעלות לכאן תמונות
לגבי העיצוב, כן, העיצוב שלי, אבל אטי עזרה לי עם התכנון של מה כן ניתן לעשות ומה לא ועצות רעיוניות לשיפור של הבגד. יצא מדהים.. כל פעם שמביטה בו נדהמת על הרעיון של משהו שיוצא מהנייר למציאות וקורם בד וחוטים לכדי בגד מקסים
ושוב.. אטי.. המון תודה.. קודם כל על הסבלנות, האדיבות, הבגד עצמו והמתנה המקסימה.

תודה| סקסית

|לעשות יש מאין ,לעבוד מולך או איתך זה תענוג גדול היות ואת בחורה השופעת רעיונות וברוכת כשרונות והבורא חנן אותך ביופי מיוחד ונדיב שמוסיף לבגד אלף מונים.טפו טפו טפו . לקוחה אידיאלית ליוצרת כמוני שמתה על דברים לא שיגרתיים ואוהבת אנשים הפתוחים לרעיונות . הבגד שלך התענוג היה כולו שלי. תתחדשי ותהני

Red Snake

New member
../images/Emo207.gif בקשר לFOX

טוב,אז בקרוב אני הולכת לקניות חורף חולצות ,מעילים,מכנסיים ,נעליים וכו' אז חשבתי לבקר בFOX ,אף פעם לא קניתי שם כלום וגם לא נכנסתי סתם כדי להסתכל אני מידה 46 בג'ינס ו-L או XL בחולצות ... ,חברה אמרה לי שאין שם בגדים במידה שלי ,אבל היא לא בטוחה ... מישהי אולי יודעת? כדאי לי ללכת להסתכל? אגב,זאת רק אני או שהג'קט שהיא לובשת מקסים? >>>

פוקס יש עד מידה 44, אבל...

זה תלוי בגזרה, יש כאלה שיתאימו ויש כאלה שלא, תבדקי

הג'אקט שהיא לובשת הורס! ../images/Emo99.gif

החלום שלי זה ג'אקט כזה הלוואי שהייתי מוצאת אותו במידה שלו ובמחיר צנוע...

למעלה