help

NowImHere

New member
help

למישהו יש רעיון איך להיפרד ממישהי אבל להישאר ידידים? אני בבעיה ואני לא חושב שאני וחברה שלי מתאימים אבל אני חושב שהיא אחלה בנאדם ולפני זה היינו ידידים ממש טובים ועכשיו אני פוחד שבגלל האי-נוחות לא נישאר ידידים... ואני כן רוצה להישאר ידיד שלה... אז... סג'סט'יונז?

נינושש

New member
סורי ...

אבל אני יגיד לך ת'אמת... אני חושבת שאין דבר כזה... אף פעם אחרי שנפרדים לא נשארים ידידים.. סורי... אבל ככה אני חושבת.. אז אני גם לא יכולה לעזור לך...

enjoi butterfly

New member
../images/Emo140.gifשלום....

אז לדעתי יש כזה דבר וזה לא חלום ולא כלום.. עכשיו הכי טוב זה דבר ראשון לדבר איתה על זה כמה שיותר מהר...ואני יגיד לך גםם למה כי לא טוב לתת לאנשים לחיות באשליות...וזה יפגע יותר ויותר כמה שהזמן יעבור...כי היא תקשר אליך... אז הכי טוב להגיד את מה שמרגישים...ואת כל האמת אולי אתה תפגע אבל תגיד שאתה לא יכול לתת לה לחיות באשליות כי אתה רוצה שתהיו ידידים ואולי לא ממש תדברו בהתחלה עד שזה ירגע ואז תוכלו להיות ידידים מנסיון אני אומר לך שזה יקרה...והידידים והידידות הכי טובות נוצרות ונוצרים ככה..:) והיא תוכל למצוא לך מקום אחר בלב בתור ידיד... ושיהיה לך המון בהצלחה..

sh53

New member
../images/Emo45.gif

אכן, להגיד את האמת וכמה שיותר מהר - כך עדיף, הרי אין טעם למשוך את זה עוד ועוד, וככל שמושכים את זה יותר ויותר - זה עושה את זה יותר קשה. בקשר ללהשאר ידידים אח"כ: זה גם תלוי בה. יכול להיות שהיא תהיה עצובה ותפגע ותרצה להיות לבד, בכל זאת הלב שלה
, לכן צריך לתת לה את הזמן גם להיות לבד כי בכל זאת אני מניחה שאין פרידה שמחה.

לדעתי אין ממש סיכוי

להיפרד ממישהי וישר להיות ידידים , אבל תקופה חולפת , ואז מתגברים , במיוחד אם היא אוהבת אותך, אתה צריך להיפרד ממנה יפה, היא תהיה פגועה כמה זמן , תכעס עליך , תכחיש את הפרידה, אחרי זה תשנא אותך ואז תשנא את עצמה ואז תתגבר, לאו דווקא בסדר שאמרתי ולאו דווקא זה יקרה... רק השערה כי אני לא יודעת כמה זמן אתם יחד וכמה "רחוק" הגעתם (לא במובן הסקס אלא במובן הרגש) לדעתי אחרי שהיא תתגבר , ואולי תכיר מישהו חדש או סתם תחליט שעכשיו היא כבר מוכנה להתמודד איתך פנים אל פנים , ולא תחת הגדרת החברים , רק אז תוכלו להיות ידידים.... אבל זה מאוד סובייקטיבי לגבי הבחורה

Aussie Girl

New member
מסכימה עם הנאמר

לדעתי היא תתגבר אחרי שהיא תכיר מישהו אחר.

cami y luly

New member
אמ...

בדיוק מה שקרה לי שניפרדתי מחבר שלי... רציתי להיפרד ושנישאר ידידים אבל לאט לאט התרחקנו ואנחנו לא מדברים ועכשיו אני רוצה לחזור לדבר איתו.... אין מצב שתישארו ידידים!!! זה אף פעם לא קורה, אלא אם אתם מתחת לגיל 11 בהצלחה לך..

סושסוש

New member
אממ..

אני חושבת שיקח זמן עד שאתם תהיו ידידים. אבל ככה עדיף.. לא?!

ThE BluEyeS

New member
הייתי במצב הזה בדיוק לפני שנה..

סיפור ארוך ארוך, אבל איכשהו אני ואיזה חבר לשעבר חזרנו להיות ביחד, [ככה הוא הבין לפחות] וכל העניין הזה ממש לא היה נראה לי.. אז הלכתי אליו, דיברנו, אמרתי לו שזה לא ממש מתאים, ואני לא מוכנה לקשר.. אז הוא הבין.. אמנם לא דיברנו כמה ימים, אבל אח"כ כבר חזרנו להיות ידידים.. ואנחנו ידידים טובים עד היום.. וכמו שכמה אנשים אמרו פה, אל תיתן לה בינתיים 'לחיות באשליות', כי ככה זה יהיה הרבה יותר כואב, בשבילך ובשבילה.. בהצלחה

למעלה