HELP!

MicMik

New member
יש הבדל בין לימודי מורשת, לבין

הטקסים שמשרישים פה באמריקאים מגיל אפס. נראה לי מזעזע לעמוד כל בוקר מול הדגל עם יד על הלב ולשיר את ההמנון, זה חינוך לרובוטיות, ולצייתנות עיוורת. מזעזע כמו לאמר איזשהי תפילה כל בוקר במוסדות דתיים. יצא לי להשתתף בתחרות ספורטיבית לא מזמן, ובפתיחה נגנו את ההמנון האמריקאי, והרבה מהאנשים שמו אוטומטית את היד על הלב, ונראו נרגשים מאוד מלשיר את ההמנון. מה ההבדל בדיוק בין הצדעה כזאת להצדעה בסגנון נאצי? האנשים כבר שם, חדורים פטריוטיות עיוורת, עכשיו חסר המנהיג המטורף שינהיג אותם לכבוש את העולם או לעשות מעשים מזעזעים אחרים. ולמה להניח שבארה"ב זה לא יכול לקרות? טוב שיהיו סמלים, צריך אותם בשביל הרגשת השייכות, אני לא יכול להגיד שדגל ישראל מתנוסס בארה"ב לא עושה לי כלום, אבל צריך להשתמש במידה כדי לא לאבד את הערך או להפך- להעמיד את הסמלים מעל הכל.

Michal7

New member
מי אמר שהמנהיג המטורף איננו בוש?

"Bush's command to start the Iraqi war: I asked God for blessing on him and the troops. He saluted, I saluted back." ברי כי הברנש סובל מהזיות לכל הפחות... מיכל פניקס, אריזונה

וזה מזכיר לי.

את הסרט" הנחשול?" בקולג מסויים אחד המורים בחור מאוד כריזמט ערך ניסוי איך תלמידים נסחפים ומגיעים למצב שהגיעו הגרמנים בלאומניות שלהם. שווה לראות.!!

*נושא ההודעה*-יהודי הולנד?

אז אני מניחה שאין כאן יהודים מהולנד...
טוב, תודה רבה בכל מקרה...

MicMik

New member
טוב שלא נתת לנו לבלבל אותך ../images/Emo8.gif

ודבקות במטרה היא תכונה טובה

למעלה