help!

אליבבה

New member
help!

היי. פעם התחלתי לעשוק במאגיה ואולי אתם אפילו זוכרים אותי.. כתבתי פה פעם... אדון האבדון (אני חושב שככה קראתי לעצמי) בקיצר - הפסקתי אם כל זה. לפני כמה זמן התחלתי שוב. לפני שהתחלתי שוב ועד עכשיו אני רואה כאילו כל מיני דברים קורים אבל שאני הולך לבדוק מה קרה אז כאילו רק דמיינתי את זה.. נגיד.. דוגמא: בבית שילי יש 2 קומות ויש מקומה השנייה מין מרססת כזאת ואפשר לראות מה קורה בסלון. יום אחד ראיתי טלוויזיה ופתאום ראיתי מין כדור שחור נופל בהקומה השנייה לתוך קופסא שהייתה למטה, אבל שהלכתי להיסטקל בתוך הקופסא לא היה שם כלום. טוב, אז אולי תגידו שאני מדמיין אבל זה היה כל כך אמיתי... הכדור ניראה כמו כדור גומי שחור קטן.. אני בטוח שלא דימיינתי את זה. מה זה? יש לזה קשר למאגיה? האם אני סתם משוגע?

Crystal Water

New member
אני מבין שזה בצחוק, אבל

מה הטעם בתגובה שכזאת?

Crystal Water

New member
בוודאי שאי אפשר להיות רציניים..

ואפילו רצוי לזרוק מדי פעם תגובות לא רציניות למיניהן, אבל שיהיה בטיב טעם..

grizelda

New member
תבדוק

אני לא יודעת אם אתה מדמיין או שמופיעים לפניך תמונות מסויימות. אין לי דרך לבדוק את זה ואם הייתה אני לא בטוחה שהיתי יודעת איך להשתמש בה. רק אתה יכול להבין ממה זה נובע. בכל מקרה, אם זה מהתת מודע שלך או לא, אלו "סרטים" שמעידים על משהו. אומרים משהו מסויים. כמו חלום, אל תיבהל ואל תתעלם. ץנסה להבין מה הפירוש שלהם. אם התחלת לעסוק במאגיה אני מקווה שלמדת מזה משהו, שתפסת את ההבנה העמוקה שנדרשת לעיסוק רציני ונכון בתחום. אם לא, אז אני משערת שתמשיך לשבור את הראש מה קורה לך. אני מקווה שזה לא המצב ווכל להפיק מה"בעיה" משלך תועלת.

אליבבה

New member
תודה...|שלדג|

יכול להיות שאלו חזיונות? קרה לי פעם אחד לפני כמה חודשים שחשבתי שעומד לקרות משו נורא בקרוב ויום אחרי זה היה פיגוע מאוד גדול.. אני לא זוכר איזה בדיוק.. צריך לחכות לפעם הבאה שזה יקרה... נחקור... תודה בכל מקרה!

לא פיה

New member
בנוגע לחזיונות של פיגועים

אני באמת לא חושבת שזו אינדיקציה עקב העובדה שבכל שבוע ישנו לפחות פיגוע אחד...

אסלן

New member
סביר להניח שזה היה

כלום. תמיד קורה שמזווית העין רואים דברים.

B a n j o

New member
אולי

אם זה היה כדור כפי שאמרת והוא נזרק מלמעלה אולי הוא קפץ מחוץ לקופסא ?

אליבבה

New member
לאא...

דבר1: זה לא יכול להיות שזה באמת כדור כי יש מין מעקה מוגבה שלא הגיוני שכדור יפול מעצמו אלא אם כן מישו זרק אותו אבל הייתי לבד בבית. דבר2: בדקתי מסביב.. בכל מקום אפשרי וזה לא היה שם... גם אין לי כדור כזה בבית.. עוד משו: קורה לי לפעמים שאני הולך בכל מיני מקומות ורואה דברים ואני בטוח שראיתי אותם איפשהו בעבר... נגיד: שהייתי בארצות הברית בדיסני וורלד, יצאתי ממתקן מסויים וראיתי איזשהו תור.. או מין מבוך כזה והייתי בטוח שראיתי את זה כבר.. ניסיתי להיזזכר איפה אבל לא הצלחתי... גם בדקתי בהיסטוריה של המחשב או אפילו לאתרים שלא הכרתי בכלל כדי לבדוק אם אולי ראיתי איזה תמונה של אותו מקום או משו אבל כלום... היה לי גם היום משהו כזה: ראיתי ילד אוכל סנדוויץ´ כזה ואז הוא נפל לו אבל הייתי בטח שראיתי את זה כבר.. עברה בי מין תחושה מוזרה כזאת... אוף.. אני זקוק לטיפול פסיכולוגי?

B a n j o

New member
אני יודע

שזה קורה להרבה אנשים. גם לי יש כמעט כל יום מין תחושה של דז´ה וו. בד"כ זה סתם שטויות ובעבר אפילו זה נפסק לי לזמן מה אבל בזמן האחרון זה חזר והתחושה נמשכת כרגע יותר זמן כשהיא מגיעה ואני זוכר את הרעשים מסביב, את מה שראיתי (אורות של מכונית אפילו), את הריח באויר, את הדיבורים סביבי... בקיצור כל פרט קטן שיש

למעלה