הקוסמת הורודה
New member
help
אדישות משתלטת עלי כל פעם עם אנשים
זה קרה לי לאחרונה עם חברה וזה ממש מעצבן ידיד הציע לי מדיטציה אספר את המקרה בקצרה
ואשמח לעיצות ואולי תכוונו אותי לאיזו סוג מדיטציה כדי לנסות ואיך המדיטציה תרמה לכם לחיים
אני זקוקה נואשות להשראה.
המקרה כזה פחות או יותר:
קשה לי להכיל הרבה דרמות אצל בני אדם או להכיל אנשים להרבה זמן.
החברה דיברה איתי הרבה במסרים טלפונים ופייסבוק על כל מיני דרמות שקשורות
לבחורים ולחייה היא גם הקשיבה לי זה היה הדדי בערך אבל עדיין גזל לי את אנרגיית החיים
ומידי פעם מילא אותי ( האמת שהאנרגיה שלי נגמרת מהר אבל זה כבר נושא אחר בפני עצמו).
בקצור היא שלחה לי מסר מקסים ובמקום להרגיש התפעלות או להעריך את המסר הייתי שיא האדישות
קרח נשב ממני. רק אחרי שהודעתי לה שאני עושה פסק זמן מחברות פתאום התחדשה לי היכולת להנות[
ולהעריך את מה שאנשים כותבים אומרים וכדומה.
התכונה הזו של להפוך אדישה לאנשים שיקרים לי מקשה על חיי
HELP
אדישות משתלטת עלי כל פעם עם אנשים
זה קרה לי לאחרונה עם חברה וזה ממש מעצבן ידיד הציע לי מדיטציה אספר את המקרה בקצרה
ואשמח לעיצות ואולי תכוונו אותי לאיזו סוג מדיטציה כדי לנסות ואיך המדיטציה תרמה לכם לחיים
אני זקוקה נואשות להשראה.
המקרה כזה פחות או יותר:
קשה לי להכיל הרבה דרמות אצל בני אדם או להכיל אנשים להרבה זמן.
החברה דיברה איתי הרבה במסרים טלפונים ופייסבוק על כל מיני דרמות שקשורות
לבחורים ולחייה היא גם הקשיבה לי זה היה הדדי בערך אבל עדיין גזל לי את אנרגיית החיים
ומידי פעם מילא אותי ( האמת שהאנרגיה שלי נגמרת מהר אבל זה כבר נושא אחר בפני עצמו).
בקצור היא שלחה לי מסר מקסים ובמקום להרגיש התפעלות או להעריך את המסר הייתי שיא האדישות
קרח נשב ממני. רק אחרי שהודעתי לה שאני עושה פסק זמן מחברות פתאום התחדשה לי היכולת להנות[
ולהעריך את מה שאנשים כותבים אומרים וכדומה.
התכונה הזו של להפוך אדישה לאנשים שיקרים לי מקשה על חיי
HELP