help

amb2

New member
לבד זה לא נורא כל כל

אני אסביר יש אנשים שבתור צעירים מרגישים לבד אני לא מבין את זה אני למשל בקטגוריה הזו של הגיל ואין לי זוגיות ...אבל אני לא מרגיש לבד יש לי ידידה מאוד קרובה שהיא בגילי ומרגישה הכי בודדה בעולם ועוד חבר גדול ממני שמרגיש הכי אומלל שהוא בודד...אני חושב שבדידות זה משהו שבא מיבפנים . לא חייבים להרגיש בודדים ועצובים אם אין בן בת זוג אפשר לעשות המון דברים נעימים בחיים יש לי שכנה שמדברת עם הכלבים שלה זה מזעזע כמה טיפש אפשר להיות וזה רק כי אין לה בעל...זה קיצוני הדוגמא הזו היא לגבול השני של הלבד...לדבר עם כלבים ממש שיחות נפש מזעזע בעיניי....חחחחח

amb2

New member
ובכלל ניזכרתי

עינבר הרי יש לך ילדים טיבעי שלא תרגישי בדידות אפילו לדקה לא?

inbardaf

New member
לא. עם ילדים לא מנהלים שיחות נפש...../images/Emo10.gif

אבל יש לזה בחלט יכולת למלא, לפחות בחלק מהזמן..

בדידות זה מכה הכי חזקה........

וזה נכון זה משהו שבא מבפנים....אפשר להרגיש לבד גם ליד אנשים......... יש אנשים שנולדים לבד וכל החיים ככה הם מרגישים כמוני, זה כמו בדידות קיומית........בלי קשר לזוגיות. האמת שזאת כן אחת הסיבות שאני רוצה להביא ילדים לעולם , כי אני מרגישה שהבדידות הזאת נובעת מאיזה חלק בחיים שחסר לי מאוד אבל אני לא מצליחה לשים את האצבע על החלק הזה..כאילו אני יודעת שמשהו חסר -לא מרגישה שלמה- כאילו אני מחולקת וחסרים לי חלקים. אני חושבת שגם המגורים בעיר מגבירים את התחושה הזאת אצל הרבה מאוד אנשים,כי בעיר אנשים הרבה יותר מנוכרים אחד לשני ובעצם זרים....שלא כמו בכפר ששם כולם מכירים....אבל גם לכפר יש את המגבלות שאין פרטיות בכלל........

amb2

New member
מאיה חמודה

בדידות היא מכה חזקה אם לא יודעים איך לאכול אותה. אפשר להיות בזוגיות ולהרגיש לבד ואפשר שיהיו ילדים ולהרגיש לבד. ולהביא ילדים לעולם רק בגלל הסיבה הזו ניראה לי לא הכי הגיוני כי ילד לא אמור לשעשע אותך. כי ילדים מביאים מסיבה אחרת של שלמות אמיתית ולא כדי לא להיות לבד. הבדידות בעיר יותר חזקה ככה אומרים. אני גר ליד חיפה ואני אף פעם לא מרגיש בדידות כי יש לי את עצמי ואני מקבל את עצמי וחבר הכי טוב של עצמי קוראים לזה להיות שלם בתור בן אדם אחד. יהיה בסדר מאיה הכל יסתדר אני בטוח שבת שלום amb2

../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

מבחינתי אני רוצה ילדים גם מהסיבה הזאת...לא של הבדידות אלא של השלמה........כאילו אני חושבת שהם יביאו לי השלמה בחיים האלה...איזשהו ייעוד , משמעות........... סופ"ש נפלא ואביבי !

queen helen

New member
גם לכן זה קורה...

שידידים מציעים להפגש על כוס קפה (או לא משנה מה) ואתן נמנעות מהפגישה שיתכן שהיא יכולה להיות ידידותית בלבד, רק כדי לא לגלות שהוזמנתן לדייט? גם אתן מרגישות שיתכן ואתן הורסות ככה קשרי ידידות נפלאים שהיו יכולים להתפתח, רק בגלל הפחד מלהגיע לסיטואציה לא רצוייה? (נכתב בכוונה בלשון נקבה כי אין לי מושג מה קורה בזירה הגברית) *אני לא מספרת על הא-מיניות לאף אחד, ולכן המצב שלי שונה מזה של רבים מחברי הפורום*

בדיוק!

כי לא משנה מה אנחנו תמיד חושבים בצורה אינטרסנטית....אנחנו מחפשים סיבתיות..למה הוא היזמין אותי לקפה? למה באמת...כי הוא רוצה משהו..מה הוא רוצה.........וקשרי ידידות שלא הרסתי -הם עדיין קיימים אבל יש צל של מתח מיני\ריגשי וכו'...

inbardaf

New member
קןרה, בטח קורה. ולא רק על כוס קפה....

אמריות, הערות, רמיזות כל מיני דברים שהייתי רוצה לפרש כתמימים וכמגיעים ממקום של ידידות, מתבררים ככאלה עם מטרה סופית.. הפכתי כבר לפרנואידית בנושא
כל פעם שגבר מציע את עזרתו, אומר מילה טובה וכו', אני ישר שואלת ומבררת למה בדיוק הוא התכוון...

inbardaf

New member
דוגמא

ידיד (נשוי
) אמר שהוא רוצה לדבר איתי. נפגשנו ביריד של בית הספר (הילדים שלנו לומדים באותו בית ספר) מצאנו פינה שקטה ודיברנו. הוא דיבר על אישתו ויחסיהם המתפרקים וביקש את 'עצתי' כגרושה.. עניתי לו מה שחשבתי לנכון. הוא הסתכל עלי כל הזמן במבט הזה שאני לא סובלת שגברים מסתכלים עלי
אני מניחה שהבנות בחבורה יכולות להבין על מה אני מדברת. קיצר, נפרדנו לשלום והמשכתי הלאה בחיי. כעבור כיומיים קיבלתי ממנו מסר לנייד שתוכנו היה שאלה האם אני רוצה לבוא איתו להופעת ג'אז. עניתי לו כתגובה: א. אני לא בצפון.. אני באירוע משפחתי. ב. לא אוהבת ג'אז. ו-ג. אם אתה מתכוון להתחיל איתי - אז לא! הוא ענה שזה מה שהוא אוהב אצלי - את הכנות...
למדתי אם השנים לשים את זה על השולחן בהתחלה. מה שנקרא - הצהרת כוונות. כשאתה אומר X למה בדיוק אתה מתכוון.

avi1283

New member
פרנואידיות בצדק

אם מישהו מציע להיפגש לקפה אז כמעט בטוח שהוא מעונין בדייט, זה טבעי, גברים פנויים מחפשים קשר.

הגבול הזה לא ברור כל כך

נניח יש לי ידיד שהוא בן 30 נשוי וברור לשנינו שזה רק ידידות. אבל הוא כל הזמן רוצה להיפגש איתי , ומציע לי סתם לשבת איתו על קפה...אז פעם שאלתי אותו מה יצא מזה? והוא אמר לי להעביר חוויות ולראות אחד את השני.....אז הסכמתי...כל השיחה ה"תמימה" שלנו סתם סיפרתי לו על החיים שלי וחפרתי כרגיל אבל הרגשתי לאורך כל השיחה את המבט הזה!! שברור לי שהוא מסתקל עלי במבט אחר....הכל על פני השטח נראה מאוד תמים אבל ברור לי שיש כאן כוונות אחרות , אני מרגישה את זה.........

למעלה