help

help

הפכתי אתכם לפסיכולוגים שלי! רק אתם יכולים להבין אותי. אני בבעיה!! כל הזמן שמישהו מתחיל איתי קשר, רומז שהוא רוצה אותי "מעבר לידידות" אני מתחילה להתרחק כי אני מרגישה שאני לא רוצה יותר מידידות!! לא יודעת מאיפה זה נובע! כנראה כי אני לא באמת מרגישה משיכה!! הבעיה היא שאני מרחיקה יותר מידי אנשים ככה ואז אני מרגישה ממש רע עם זה!! לא יודעת מה לעשות עם זה.......זה מרגיש כל כך חזק ממני. הנקודה שאני לא בטוחה שהם רוצים משהו עם אופי מיני..אבל אני יותר מידי מקובעת על המחשבה שהדבר היחיד שגברים בסופו של דבר רוצים ממני זה מין!

p019

New member
תמיד טוב לדבר קודם

אולי אם במקום להשאיר את זה ברמת הרמיזות תדברו על זה בצורה ברורה ותביעי את העמדה שלך תצליחו למצוא דרך לשמור על הקשר ברמה שתתעים לשניכם לפני שזה יהפוך לא נעים ומעיק.

inbardaf

New member
אני בעד לשים הכל על השולחן

כבר בהתחלה.. לשלוח אותם לפורום אם צריך, לשמוע מה הם חושבים, ואז להחליט אם יש טעם בקשר או לא. אני שולחת כל גבר שמתחיל איתי לכאן לקרוא (קודם אני אומרת שאני א-מינית ולא מעוניינת ואח"כ כדי להרחיב הסברים אומרת להם להכנס לכאן.) התגובות שלהם למה שהם קוראים כאן, נותנות לי אינדיקציה טובה לשאלה אם יש טעם להמשיך. אם למשל, הם מגיבים ב - אני יוציא אותך מזה (על שלל צורותיו) את יכולה להבין לבד שאין טעם להמשיך... לחילופין, יכול לקרות לך מה שקרה לי עם אותו בחור א-מיני: הוא נכנס, נגנב לגמרי, ואמר שגם הוא כזה.. ולא שזה מבטיח הצלחה, אבל זה נראה כמו נקודת פתיחה טובה..

אם אני אעשה את זה...

אף אחד לא יישאר ליידי...
ונמאס לי להיות לבד. לצערי גברים יותר מידי אוהבים סקס...

inbardaf

New member
מבינה אותך

גם אני הרגשתי ככה. מצד שני, תלמדי מהנסיון שלי - הנסיון הזה להתפשר על הנושא ולרצות אותם כדי להיות בזוגיות גורם לתחושות מאוד לא טובות. לי לפחות, זה עשה ממש רע.. אם זה יהיה מישהוא עם חשק מיני נמוך - זה עוד בסדר, אבל גבר רגיל יהפוך מהר מאוד לסיוט. זה לפחות מה שלי קרה.. כל עוד חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר ושזה יכול לעבור (עם הגבר המתאים בלה בלה וכו' כל השטויות שאנשים אומרים כל הזמן..), נסיתי לדחות את הנושא ולקוות לטוב כשהוא הגיע. היום אני יודעת שזה לא עובד.. לפחות לא לי. והמצב שלך עוד טוב. יש פה בפורום כמה בנים בני גילך. אני גרושה + 2 בת 33. מה הסיכוי שלי? ומבחינתי היום אני מעדיפה להיות לבד, רק לא בקשר כזה. לכן אני מעדיפה לשים הכל על השולחן מההתחלה. לפני שנקשרים וכו'..

לפחות מבינים אותי ../images/Emo140.gif

כבר חצי נחמה........בדרך כלל אף אחד לא מבין בעולם המאוד מיני הזה...כולם אומרים לי את תימצאי את הגבר הנכון....או מסתקלים עלי בעיניים כאילו מפחדים ממני, או שאומרים לי שאפשר ללמוד להנות מסקס...וכו'............ היתרון שלך הוא שאת יודעת בדיוק מה את רוצה...ואני עדיין בשלב ההתלבטות..של אולי בכל זאת לתת סיכוי ולנסות כן להתפשר..אולי אני כן אלמד לאהוב את זה...........

אופליה7

New member
מאיה תסמכי על עצמך. את לא טועה

כשבחור אומר שהוא רוצה יותר מידידות הוא מתכוון רק לדבר אחד. מבחינת רוב האנשים (גם גברים וגם נשים) ההבדל בין ידידות לחברות הוא הסקס. דברי בפתיחות עם אותו בחור. תגרמי לו להגיד במפורש מה כוונתו כשהוא אומר "יותר מידידות". לפעמים הוא יכול לרצות פשוט להוסיף סקס אבל אין לו שום רצון להתחייב לקשר רציני. גם כזה דבר יש. בכל אופן בקשר ל "אולי אלמד לאהוב את זה".....אם את נמצאת עם בחור ומרגישה באמת משיכה וצורך בזה אז למה באמת שלא תנסי. אבל, וזה אבל חשוב, אם אינך מרגישה משיכה אז בכלל אין מה לדבר על לנסות את זה. נראה לי ברור לא? יכול להיות שיצא לך לפגוש מישהו שתימשכי אליו. זה יכול לקרות. במצב כזה את לא חייבת להישאר מקובעת בתוך הגדרות מגבילות כמו מיני או אמיני. אבל כל עוד אין משיכה אז מה הרעיון??? זה עלול אפילו להזיק לך. לא טוב לעשות דברים נגד הרצון. במיוחד יחסי מין. ומשהו חשוב: אם בחור מתרחק ממך רק בגלל שלא הסכמת לסקס זה אומר שהידידות שלו איתך לא ממש חשובה לו. אז לא הפסדת כלום.

אני לאו דווקא מסכימה -

יש א-מיניים שכן מסוגלים ליהנות ברמה זו או אחרת, או לפחות לא לסבול מסקס. [למה? שלל סיבות. בנפרד, או שילוב שלהן - משיכה מינית מועטה אך קיימת, היכולת לחוש התעוררות מינית, משיכה פיזית (בשונה ממשיכה מינית) ועוד הסברים שאני לא יכולה לחשוב עליהם כרגע.] ולפעמים אלה שלא-סובלים מסקס יהיו מוכנים להתפשר ולקיים יחסי מין על מנת שקשר יעבוד. אבל היכולת ליהנות / לא לסבול מסקס היא לא משהו שנמדד במשיכה המינית [אם כי, כמובן, מושפע ממנה]. גם הא-מיניים המדוברים, שאין להם בעיה לקיים יחסי מין, הם עדיין א-מיניים. כלומר - הם עדיין לא חשים משיכה מינית. כך שסביר שהרצון או הצורך לסקס לא היה להם קודם, ואולי גם הם חשבו שאין שום טעם לנסות. ואז הם ניסו והבינו שאולי זו לא כוס התה שלהם, אבל זה מספיק בסדר עבורם כדי להתפשר על כך בקשר. המסר שלי פה הוא לא: נסו סקס, אתם לא יודעים מה אתם מפסידים. ~ממש~ לא. [כמישהי שבעצמה לא מתכננת לשכב עם אף אחד בחייה...] המסר שלי הוא אחר: אני אישית חושבת שכן חשוב להתנסות באקטים מיניים כלשהם, לאורך הסקאלה. בין אם מדובר בהחזקת ידיים או חיבוק, שיכולים להיות מיניים / רומנטיים. ועד לנשיקות / סקס וכו', אם הא-מיני מרגיש בנוח בכל עת להמשיך. אבל אני מאמינה שאף פעם אין לכפות משהו רק בעקבות המחשבה שיש לנסות אותו. ההתנסות לדעתי כן חשובה, כי היא ורק היא מעידה על מה א-מיני יכול או לא יכול לקיים בקשר, ולא המחסור במשיכה המינית - שברור שכשאני מדברת על א-מיניים, זה משותף לכולם מלכתחילה. הכוונה שלי היא שבמקרה ויש פרטנר מבין, שמאפשר לך לקחת דברים לגמרי בקצב שלך, כן כדאי להתנסות - כל הזמן עם היד על הדופק. עם היכולת לפתיחות וכנות לומר - זה כבר לא מתאים לי, אבל זה אולי כן. אם באמת אפשר להגיע למצב של התנסות כנה זו, לדעתי היא מאוד חשובה. כמובן שיכול להיות, ואפילו סביר במקרה של א-מיני, שהמסקנה שייצא איתה היא - טוב, זה לא בשבילי ולכן אני לא עומד להתנסות מעבר לזה, כי ברור שלא אהנה ממשהו יותר מיני. אבל אני מאמינה שבשביל אלה שיופתעו ויגלו שאין להם בעיה עם הרבה דברים, זה רק יקל עליהם מציאת בן-זוג בהמשך החיים. לדוגמא: אני הייתי ידועה כבחורה של התכרבלויות, וחשבתי שבאמת עד לשם אני יכולה ולא יותר. גיליתי שנשיקות הן משהו שאני בהחלט יכולה להתפשר עליו בקשר. אני לא נהנית מזה, אבל אם זה מה שצריך כדי שאהיה עם מישהו שאני רוצה... זה שווה את זה, בד"כ. וזה משהו שכן חשוב לדעת, למשל. [שלא לדבר על מה שהפתיע אותי ממש, שגיליתי בקשר היחידי שהיה לי, שאני נהנית מנשיקות בצוואר. מה שהוכיח לי שאני עוד יכולה להיות מופתעת בנושא. כאמור, תמיד עם היד על הדופק. לעצור כשדברים לא בנוח. אבל לפעמים חשוב לנסות. וכשאני מדברת על אקטים מיניים אני מדברת בדיוק על התכרבלויות ונשיקות ולא רק על סקס, התמזמזויות וכל דבר שיכול להיכנס ביניהם. גם זה, בהמשך, אם מרגישים בנוח. אבל הכוונה שלי היתה בעיקר לצד ה"קל" יותר.]

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כ-ל מילה!!

והכי חשוב לזכור, במיוחד בגילך הצעיר: "יכול להיות שיצא לך לפגוש מישהו שתימשכי אליו. זה יכול לקרות. במצב כזה את לא חייבת להישאר מקובעת בתוך הגדרות מגבילות כמו מיני או אמיני. אבל כל עוד אין משיכה אז מה הרעיון??? זה עלול אפילו להזיק לך." אופליה - לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר..

Berethor

New member
כן דרך נפלאה לשמור על 'ידידות' ולא לשאר 'לבד'

מה אכפת לך מה 'גברים' אוהבים ומה לא, אם את לא אוהבת את זה אז אין סיבה שתעשי את זה. חוץ מזה שזה הכללה מיותרת ולא כל הגברים הם בהמות חרמנים, ולא מדבר רק על א-מיניים. אם זה מה שיש בסביבה שלך אז את רואה שאת לא מפסידה כלום. לא שומרים על 'ידידות' בכך שהופכים אותה ל'יזיזות' או לקשר. דיי ברור לי שאת לא מעוניינת בו בתור בן זוג, מה גם שכמובן שאת לא מעוניינת במין. איזה סיבה יש לך להקרבה ו'התנסות' כזאת שכל הדברים מעידים על כישלון. זאת הדרך הכי טובה לסנן 'ידידים', עם חברים כאלה מי צריך אוייבים. הוא רוצה סקס ? שילך קבינמט. חוץ מזה תפסיקי להסתיר תא-מיניות לנסות להיות 'כמו כולם' זה פשוט עלוב. את לא לבד, יש חברים ומשפחה ומה לא. את לא צריכה קשר שגוי מיסודו ולסבול כדי "לא להיות לבד", כדי "להיות כמו כולם", וכדי לנסות מה שלא בא לך לנסות מכל בחינה, ולא רק המשיכה(שכמובן אין). את נואשת ותלותית.

לא נואשת ולא נעליים

לא מסתירה א-מיניות -אבל גם לא מחצינה! תפסיק להכניס אותי לפרופיל ש"מוכר" לך! צריך יותר אינפורמציה בשביל זה. לדעתי אתה לוקה בעודף ביטחון עצמי.

amb2

New member
מאיה תקשיבי מה אני לחשוב

את צריכה לבדוק אם את באמת רוצה או מתאימה לקשר יש את התת מודע כשלא רוצים משהו אז הגוף לא ישתף פעולה איתך לא במחשבות ולא בפיזי. אם את אומרת שאת לא רוצה יותר מידידות זה אומר שזה לא מעניין אותך יותר מידידות אין לך מה להרגיש רע אני דוגמא טובה לבחור שלא חסר לו כלום אבל לא רוצה זוגיות בכלל. יש אחוש קטן מהאוכלוסיה שהוא כזה אבל זה קיים. א. לא כל בני האדם חייבים להיות בקשר זוגי. ב. אפשר לחיות מצויין בלי זוגיות ובטח בלי סקס ופה זה הפורום/בית שלנו בעניין הזה ג. תרגישי טוב עם עצמך ושכל מי שייש לו בעיה עם זה שיקפוץ לך. חג עצמאות שמח שיהיה לך

מסכימה איתך

התת מודע שלי באמת מבין יותר ממני לפעמים!! האמת תמיד כשניסיתי לעשות דברים שלא רציתי הגוף שלי פשוט התנגד ! מצד שני.......מה מניע את התת מודע? אולי רק הרגל......

amb2

New member
למאיה הכתומה

את מצדיקה את מה שאני אומר אז למה את חייבת שישהיה לך קשר? למה הפחד להיות סולו לבד?? אני אומר כל הזמן "מבחן הרצון הוא מבחן העשייה"- רוצים משהו הופכים את העולם ובסוף מסיגים אותו אבל רק אם רוצים. ואם לא אז לא. אי אפשר להיות כמו כולם כי זה מה שאתה חושבת שטוב לאחרים, כי צריך להיות טוב לך ולא לשכנה שלך או לחברה שלך...לך

כי לבד מבודד

לא טוב -נמאס....אני לבד הרבה זמן כבר ונמאס לי..........בא משהו אחר! לא מפחדת מזה.............להפך אני ממש רגילה לזה. משפחה, חברים זה משהו אחר....חברים לא מספיק קרובים..ומשפחה זה לא מספיק לי..... בא לי קשר קרוב שיחמם את הלב.... וחג עצמאות שמח!!

inbardaf

New member
מזדהה איתך.. ../images/Emo4.gif

וגם אני מרגישה שלבד זה בודד ולא כיף
אבל קשר עם מישהוא שלא מתאים לך - גרוע יותר מלבד!!!!!!! תאמיני לי..... את לא רוצה להתנסות בזה.... סבלנות זו מילת המפתח. (ולי בהחלט חסר
) תבני את עצמך ואת חייך. תלמדי להיות שלמה עם עצמך ןעם מה שאת. תבחני את דיעותיך ואת עולמך, עד שתגבשי לך אישיות שלמה. זוגיות זה משהו שעושים 'על הדרך' במובן שלא עוצרים את החיים בשביל זה. - זו לפחות דעתי. לומדים לחיות עם הלבד - זה גם חשוב אפילו שזה קשה. אני מאמינה שככל שתהיי יותר שלמה עם עצמך - כך יהיה לך יותר קל למצוא את ה'אחד'. והכי חשוב: (ואת זה אני אומרת בעיקר לעצמי) לא להתיאש כלל!

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

תודה לך על התמיכה!!!

inbardaf

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

נראה לי שאני אומרת את זה בעיקר לעצמי...

למעלה