help! רעיונות להפעלות מקלחת למחנה.. יש למישו?? תודההההההההההה
C cohen shir New member 15/6/07 #3 הכי מצחיק בעולם זה.... לשחק פלונטר במקלחת!!!!!!!! זה עם רגל ימין על אדום יד שמאל על ירוק.....
ו ויזן New member 15/6/07 #4 פעולת מקלחת לכיתה ה' לא זוכרת אם היא טובה ואיך היא עברה זה מהמחנה של שנה שעברה
Y yuvalio12 New member 16/6/07 #7 עומר. עומר - יובל משבט יעד. שלחי הודעה לאימאיל שלי -שאת חיה [email protected]
K kormanit New member 16/6/07 #6 רעיונות לפעולת מקלחת! חולה גוסס מת עם סבון, התסרקת היפה ביותר (עם עיצובי שמפו), ברזים מוזיקליים (שפותחים נגיד 5 ברזים ומסתובבים מסביב, כשנגמרת המוזיקה [אפשר גם סתם לשיר] כל אחד נכנס מתחת לזרם. מי שלא הצליח נפסל ואז סוגרים ברז אחד). תהנו בפעולה!
רעיונות לפעולת מקלחת! חולה גוסס מת עם סבון, התסרקת היפה ביותר (עם עיצובי שמפו), ברזים מוזיקליים (שפותחים נגיד 5 ברזים ומסתובבים מסביב, כשנגמרת המוזיקה [אפשר גם סתם לשיר] כל אחד נכנס מתחת לזרם. מי שלא הצליח נפסל ואז סוגרים ברז אחד). תהנו בפעולה!
ל ליזיגי New member 16/6/07 #9 מעגל לחפוף אחד לשני את השיער חחח הכי מטומטם והכי כיפיי=]] יוואו חניכות בכיתה ד' זה כזה כיף !!! איך בא לי ://
מעגל לחפוף אחד לשני את השיער חחח הכי מטומטם והכי כיפיי=]] יוואו חניכות בכיתה ד' זה כזה כיף !!! איך בא לי ://