Help needed
טוב, אני כותבת עבודה וזו הפעם הראשונה שאני נדרשת לכללי הציטוט האחיד, ואני די אבודה. קודם כל, ככה, בשביל השקט הנפשי שלי, אגיד שכל העניין הזה ממש מסריח, יש לי אחלה עבודה, ויש לי הרגשה שאני מה זה הולכת להפסיד נקודות על הכללים המפגרים האלה
זהו, אחרי שפרקתי, אשמח להכוונה. לאורך כל העבודה אני מזכירה רק חוק אחד, וסעיפים שונים שלו. מה אני צריכה לעשות בגוף העבודה? אני כותבת את מספר הס' וליד זה "לחוק" כל פעם ואז מספר ההפנייה להערות השוליים? או שבפעם הראשונה שאני כותבת איזשהו ס', אני צריכה לציין ליד זה את שם החוק המלא? בתוך ההערה אני צריכה לציין גם את מספר הס' למרות שכתבתי אותו בגוף העבודה (ואז יוצא מלא הערות שוליים עם החוק המדובר), או רק פעם אחת את שם החוק ללא הסעיפים? לגבי פסיקה, בגוף העבודה לרשום "פרשת... " וליד זה מס' הפנייה, או בפעם הראשונה שהפרשה מוזכרת יש לכתוב בגוף העבודה את השם המלא של פסק הדין? לגבי מאמרים, בגוף העבודה לרשום רק "במאמרו של..." וליד זה מספר הפנייה, או שבפעם הראשונה שמזכירים את המאמר צריך את השם המלא שלו ולא רק את שם המחבר? אוף, בבקשה שמישהו יעשה לי סדר!
טוב, אני כותבת עבודה וזו הפעם הראשונה שאני נדרשת לכללי הציטוט האחיד, ואני די אבודה. קודם כל, ככה, בשביל השקט הנפשי שלי, אגיד שכל העניין הזה ממש מסריח, יש לי אחלה עבודה, ויש לי הרגשה שאני מה זה הולכת להפסיד נקודות על הכללים המפגרים האלה