HELP NEEDED - מוסך בצפון ?

• פותח הנושא cati
  • פורסם בתאריך

cati

New member
אז ככה..

אחרי נפילה קלה בשטח (באמת קלה!) הרגלית הילוכים נכנסה כמה ס"מ פנימה (אפשר עדיין להחליף הילוכים אבל צריך להיות ממש ממש מרוכז..) ומכיוון שהייתי צריכה לצאת מהשטח המשכתי לסוע איזה חצי שעה, וכשהגעתי הביתה ראיתי שהצמיג האחורי כאילו נמס קצת על הקוביות (בטח יש לזה שם...) וחתיכות גומי חרוך קטנות עפו להן בתוך השלדה.. בקיצור, צריך להחזיר את הרגלית הילוכים למקומה, ולמצוא מה גורם לצמיג להנמס..

זאביקDR

New member
את הרגלית מושכים החוצה

עם קצת כוח ואפשר להעזר בצינור בתור מנוף לגבי הצמיג ... נמס ??? או שפשוט עפו ממנו כמה קוביות ? את הDR350 אני מכיר טוב כך שאם יש לך בעיות את מוזמנת לשאול ... הרי רק לפני חודש הפחתי אחד כזה על הכביש ... תאמיני לי אני מכיר אותו מכל הכיוונין

cati

New member
תודה

DR שבר לך את הרגל ? (גם שלי כמעט שבורה..) טוב, את הרגלית הילוכים אני אנסה למשוך חזרה למקומה הטבעי מחר, ולגבי הצמיג, .. כל מה שאני יודעת זה שכשכיביתי את האופנוע היה סרחון איום של גומי שרוף. כשהסתכלתי ראיתי חתיכות גומי קטנות (מסולסלות..) שעפו לתוך גוף האופנוע. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה צינור שנשרף שם אבל אז ראיתי שהצמיג נמס בקצה העליון של הקוביות (ודווקא לא בצד של הרגלית הילוכים) ככה שאני לא בטוחה מה בדיוק קרה שם...

זאביקDR

New member
מה שקרה שם :

זה שכשהיתהפכת הגלגל האחורי המשיך להיסתובב ומהחיקוך שלו לקרקע (כניראה קרקע קשה) הוא התחיל להאכל זה טיבעי ולפי דעתי לא קרה שום נזק - פשוט בלאי מועץ אם תספרי איך היתהפכת אני יוכל לדעת יותר טוב מה קרה לאופנוע שלך ומה את צריכה לעשות

katam400

New member
../images/Emo62.gif אולי הדוד של האגזוז

אולי בנפילה, התושבת של הדוד (המשתיק) התעקמה, והצמיג האחורי משתפשף בדוד. נתקלתי בזה אצל חבר. אגב אסף חי-טוב, הוא אחלה, אבל לוקח לו זמן.

XDR

New member
את הרגלית לא מושכים החוצה על הציר..

תמיד עדיף לפרק את הרגלית ואת כל הפעלת הכוחות לעשות עליה כשהיא לא מורכבת אלא מקובעת במלחציים או משהו דומה על מנת למנוע נזק אפשרי לציר ההילוכים.

Xטיל

New member
תנסי אצל דן טל ממושב בית שערים

מומחה להונדה XR אבל גם DR יבוא בחשבון. לא ברור לי אם הוא מוסך או לא אבל ידע יש לו וכשאני נתקעתי ברמת ישי הוא עזר לי והשאיר עלי רושם טוב. הטלפון שלו הוא 050-271850. תנסי מחר בבוקר לא עכשיו.

זאביקDR

New member
דן טל בבית שערים הוא סוכנות

ומוסך של הונדה ... הוא מכיר הונדה ... הוא מוכר הונדה ... והוא עושה את זה יחסית טוב ... לגבי ההיתעסקות שלו עם סוזוקי ? עוד לא בררתי אבל אפשר לברר

OmriZ

New member
הייתי מנסה אביב סוכנויות אולי, אבל!

הם לוקחים מחירים מופקעים, אבל אם הבנתי נכון, ורק יש בעיה עם רגלית ההילוכים, אז אין בעיה לכופף אותה לבד, רק בזהירות ולא להפעיל יותר מדי כוח כמו שאני עשיתי, והרגלית נשברה, וזה עוד היה בשטח, נסעתי איזה 15 דקות בהילוך שני. זה היה מעבצן ממש, וגם דפקתי את הטיול של אותו יום!

../images/Emo91.gifקאטי היקרה../images/Emo15.gif

כשקראתי את הודעתך התכוונתי להפנות אותך ישירות לדן טל. ברם לא מיהרתי וקראתי קודם כל את השירשור, כך שקודם כל יהיה עלי לצאת להגנה בדיוק הפרטים שנאמרו אודותיו ובהמשך - ההמלצה. דן טל, הוא אחד מגאוני האופנועים בארץ. האדם חי, נושם והוזה אופנועים. אבל מומחיותו אינה גולת הכותרת שלו, לדעתי, כי אם אמינותו ומסירותו. מי שמחפש מוסך זול, שיעשה לו קומבינות וקיצורי דרך דן טל הוא לא הכתובת, אבל אם חגבך חשוב לך, צלצלי אליו בשעה סבירה 271850 050, ספרי לו את בעייתך ואני מבטיח לך שלא תתאכזבי.
לדעתי, בהיבט המכונאי בכל אופן, את ברת מזל שאת גרה באזור טבעון.

botke

New member
מוזר

שאף אחד לא הזכיר את מוסך המגרש, גם לא רע בכל הנוגע לסוזוקי... אגב, הרעיון של קבוצה הוא פשוט מצוין, המכונאי בחיים לא ידפוק אותך אם יש עוד שלוש או יותר כמוך מחכים לתוצאות של העבודה שלו... חוץ מזה הDR שלך לא חולה, יש לו כאב ראש קטן זה הכל...

enigo

New member
לגבי הצמיג.

שתי אפשרויות סבירות שלא עלו כאן מפורשות (ואם כן - אתם מוזמנים לרדת על הבנת הנקרא שלי) 1)האגזוז התעקם קצת מהנפילה ועכשיו הצמיג מתחכך בו - צריך לישר את האגזוז. בד"כ מבט מאחור על האופנוע יחשוף מיד בעיה כזו. 2) הגלגל לא יושב ישר ביחס לזרוע ומתחכך בה. שוב, מבט מאחור יחשוף אם זו הבעיה. בנוסף, חפשי סימני גומי על הזרוע/אגזוז כדי לחשוף מה הבעיה. כדי לסדר פשוט וודאי שמותחן השרשרת נמצא במצב זהה בשני הצדדים. נסיעה נעימה

למעלה