HELP NEEDED - מוסך בצפון ?

• פותח הנושא cati
  • פורסם בתאריך

זאביקDR

New member
WOW !!! דן טל משלם לך על פרסום ???

או שאתה קרוב משפחה ????? דן טל הוא אכן מכונאי טוב ואין ויכוח על זה אבל "אחד מגאוני האופנועים בארץ" ?! תראה ידידי דן טל הוא מכונאי טוב ישר ואמין אבל בנוסף לזה הוא קצת יקרן ואני לא רואה שום הצדקה למחירים יחסית למה שהוא נותן ... אז נכון שאם אין לך ידע במכונאות או שאין לך מכונאי טוב שאפשר לסמוך עליו שווה לך ללכת ולטפל אצלו כי העבודה יוצאת טובה והוא גם בין האמינים בשוק אני אישית לא טיפלתי אצלו כי כשהכרנו אותו הוא לא טיפל באופנועים של ימהה אבל חבר שלי קנה אצלו את הטרקטורון (300EX) והיה מטפל אצלו לפחות בשנה הראשונה ... הטיפון טוב אבל יקר ואם אפשר למצא מישהו יותר זול באותה רמה אם לא יותר אז למה לא ???? אני אישית מצאתי מישהו שמטפל לי באופנוע ברמה גבוהה, קרוב לבית, ומגיע אלי הביתה אם צריך וזה למרות שאת רוב הטיפולים אני עושה לבד

cati

New member
HELP NEEDED - מוסך בצפון ?

דרושה המלצה למוסך טוב בצפון (כמה שיותר קרוב לטבעון..) ה-DR שלי חולה, ואני בורה גמורה בספקי שרות בסביבה. מישהו מכיר ?

../images/Emo88.gif ה ב ה ר ו ת ../images/Emo70.gif

דנן לא משלם לי. ההפך הוא הנכון. עם השנים למדתי שמכונאי רעב, אינו מכונאי טוב. או במילים אחרות אם אתה משלם בזול, סביר שתקבל עבודה פחות טובה. שהרי, אין יש מאין. ואם נעזוב לרגע את הפתגמים, אציין שלי ולמספר לא מבוטל של חברים יש נסיון בן מספר שנים עם דן. אני יכול לספר לך על יותר מרוכב אחד שמסיע את אופנועו ע"ג עגלה עד לבית שערים כדי שרק דן יטפל לו באופנוע. אין לי כאן כל כוונה לעשות מדן טל אלוהים ואם הגזמתי, עמכם הסליחה. אך הפורום הנוכחי נועד להבעת דעות אישיות וכך עשיתי. לגבי דן טל והונדה. ובכן, רבים נוטים לשייך אותו עדיין לכנף האדומה, אך אין דיוק בענין. דן מטפל באופנועי שטח מדגמים שונים, אשתקד התחרה ע"ג YZ כחלחל, לי ידוע על KTM שעברו תחת ידיו וכמובן גם סוזוקי ויתר היצרנים. כל שניסיתי להדגיש היה אודות אמינותו ומקצועיותו. את המחיר תמיד ניתן להשוות, למרות שגם כאן, לדעתי הוא סביר.

זאביקDR

New member
השיוך של דן להונדה נעשה ע"י דן עצמו

הוא לא היה מוכן לטפל לי בזמנו בDT ולכן הפסיד טיפון לDR250 במשך 7 שני ובDR350 בחודשיים שהוא אצלי ... לאור שיחתנו זאת יש סיכוי שאני יקפוץ לבקר אותו בעתיד הקרוב כדאי לראות מה יש לו להציע לי מבחינת מחירים העיניין שהוא מטפל בכל הכלים חדש לי וזאת היתה אחת הסיבות שחבר שלי הפסיק לטפל אצלו אנחנו דואגים לטפל כולנו באותו מוסך ככה יש מחירים ויש שרות טוב (כוחה של קבוצה)

בועז בר

New member
אכן אחד מגאוני, ובלי מרכאות

דן טל דנן שלף מהזיכרון מק"ט של מיסב גלגל אחורי , שהלך קאפוט במהלך היום השני של ראלי הנגב אחד, והנחה אותי לחנויות חלפים לרכב בבאר שבע, שם אפשר להשיג מיסב תואם במחיר מצחיק בשעת בוקר מוקדמת, ואכן בול קליעה היה מיסב והיה מתאים, ובעזרת החבר´ה של מוטורד הותקן המיסב והמשכתי את הראלי בלי עיכובים. שווה להכיר מכונאי בחסד, שהוא גם ישר ואמין וגם צנוע ובנאדם נשמה, אפילו אם יש כאלה שקצת זולים ממנו... בטוח שכדי ליישר רגלית הילוכים, או אגזוז שנוגע בגלגל האחורי, אפשר להסתפק באיזה "מכונאי חצר" כלשהו. גאונותו של דנן מתבטאת בשיפור XRים בעיקר, ו"בתפירת" השיפורים בהתאם ללקוח. " חייט אופנועים " תרתי משמע... זאביק - תן כבוד לתותחים האמיתיים! לצערי אין לי מניות אצלו, גם לא דודה משותפת, ואף לא XR תפור לפי מידה...... וחבל שכך נ.ב הגורו של הדופאקים אצלי הוא אנטון האגדי, שהחיה את ה-KX ממוות קליני עליו הכריזו מכונאים די ידועים

זאביקDR

New member
סלח לי ידידי ...

אבל איפה אמרתי שדן טל לא מכונאי טוב ??????????????? איפה זילזלתי בערכו ? אני אפילו שמחתי לשמוע שכיום הוא מטפל בכל סוגי האופנועים (מה שהוא לא עשה לפני 6 שנים) ואני מתכוון לגשת אליו ולבדוק את רמתו הנוכחית שזכורה לי כרמה טובה אבל אני תמיד בוחן את המכונאים שבע פעמים לפני שאני מפקיד בידם את הביבי שלי יום טוב ונתראה בשטח

זאביקDR

New member
נ.ב.

למעט אבי טרייל לא תשמע אותי מלכלך כמעט על שום מכונאי בפומבי (זאת אומרת בפורומים למיניהם) וזאת משום שאני מודע לעיניין שלפעמים אני לא מרוצה משירות מסויים ביגלל שלא היו מסוגלים לתת ולו דווקה מרוע לב או בקיצור - לא תמיד התלונות של הלקוחות מוצדקות

WRm

New member
דנן

מהיכרות אישית שלי איתו -אפשר לסמוך עליו בעניים עצומות בכול מה שקשור במכונאות הוא פדנט ברמה ולא ישקר או ירמה בחיים. הוא יעדיף לא לכבל לקוח לא רציני מאשר לעשות עבודה לא רצינית או חצי עבודה אם אותו לקוח וכאלו מכונאים באמת יש מעטים בארץ. הוא פשוט בן אדם טוב אני חייב לו הרבה מהידע שלי ברכיבה ובמכונאות

זאביקDR

New member
לא להיכנס לטרייל אופנועים בחיפה

הבן אדם רמאי ומחבל באופנועים שניכנסים אליו

זאביקDR

New member
פירוט בבקשה ...

האופנוע נכנס למוסך על בעיות חשמל ... החלפת צמת חשמל בDR250 (חשוב לציין שהאופנוע נסע לפני ההחלפה) לאחר ההחלפה היתה בעיה בסלילים ולכן האופנוע היה צריך להישלח לחשמלאי (הסלילים + CDI היו באחריות) נמצא שהיה חיבול בסלילים והם אכן לא תקינים (הם כמובן הוחלפה ללא תוספת תשלום מפעת הספק ע"י החשמלאי שלי ולא של טרייל) כשהגיע האופנוע הביתה הופתעתי לגלות סתימות בקרבורטור ומי כמוני יודע שכשיש סתימות מתחילים לפרק ... פרקתי וגיליתי שהוחלפה הדיזה של הקרבורטור באחת עקומה ללא החריטות שהיו על שלי (חשוב לציין שאני הייתי מפרק את הקרבורטור מספיק פעמים כדאי להכיר אותו מספיק טוב) זה מספיק או שאתה רוצה עוד ? כי יש!!!

../images/Emo12.gifחריטות על דיזה ?

נשמע חמור , אבל ניסת לברר איתם ? נשמע לי דבילי שמישהו יטרח לפרק דיזה ראשית שעולה 10 ש"ח

זאביקDR

New member
לפי דעתי

הוא החליף שם עוד כמה חלקים שלא הייתי בטוח כי לא היו שם סימנים אבל העיניין הוא לא הדיזה שעולה 10 ש"ח אלה העבודה שהוא לוקח על הפירוק והרכבה ...

yoad dt

New member
עוד פירוט-

הוא מכר למישהו שאני מכיר טרקטורון שהיה על שם בן אדם שמת...

TTמאניה

New member
טרייל מסוכן לאופנוענים

שהייתי ממש חדש בתחום הוא שחרר את האופנוע שלי אז GS500 מתיקון עם כל המכסה צד משוחרר כל הדרך יצא שמן. שחזרתי אליו הוא אמר שזה האטם של המדיד.. בבית גיליתי שבעצם כל! הברגים במכסה צד היו משוחררים. למזלי הוא לא נפל! בנוסף הוא גנב. הוא גנב לי פלסטיקים מה GS. והוא לא יעצור אפילו בחלק של 5 שח אם הוא יכול לגנוב אותו. להזהר ממנו כמו מהאש. בנוסף הוא מוצא תקלות שאינן קיימות באופנוע או גובה כסף על תקלות שהוא לא תיקן או סתם מכיר מופרז. בקיצור עדיף לדחוף את האופנוע ולא להכניס אותו לטרייל

dbug

New member
שלא תתקרבי לטרייל אופנועים

תנסי אצל אסף ממושב היוגב בחור אמין.

STIVENZ 426

New member
נוסעים למושב "היוגב"..

ליד מגידו.. אם לא אומר לך כלום, מקסמקס יבוא ויסביר לך בדיוק. ס.

זאביקDR

New member
אפשר לדעת מה הבעיה באופנוע ?

יכול להיות שזאת בעיה שלא מצריכה מוסך וחבל על הכסף שלך

למעלה