HELP, IS THERE ANYONE OUT THERE

HELP, IS THERE ANYONE OUT THERE

לידיעתכם חבריי, אני ובעלי חיים חיים חרדים מאוד כלפי חוץ אבל בפנים סובלים... בזמן האחרון אנחנו יוצאים לתל אביב במוצ"ש לבלות ולבקר חברים ואני יוצאת מהבית לבושה כמו "כל כבודה בת מלך פנימה" אבל כשאנחנו נוחתים בתל אביב אני מקלפת מעצמי את החצאית והפאה ונראית כמו חילונית מצויה בלעז. תעזרו לי, מה אני עושה ביום שנפגוש משהו שמכיר אותי? מה אני אעשה ביום שנפגוש את ההורים שלי או של בעלי באחת מהיציאות שלנו? FOR THE RECORD, הם לא יודעים כלום!!! HELP PLEASE SOMEBODY!!!

כן ולא הרבה זמן

אנחנו פה ושם מנסים להתחזק ופה ושם להפך אבל אנחנו לא מוצאים את האומץ לעשות מעשה סופי.

חניבעל.

New member
יש 2 אפשרויות

אפשרות א´ - אותו אדם גם לא ירצה לחשוף שהוא התהולל,ולכן סודך ישמר עימו (קרה לי). אפשרות ב´ כולם יודעים שאותו אדם מתהולל ולא ממש מזיז לו,הוא טיפוס בני ברקי,רכלן ולמחרת את הופכת לשיחת העיר (קרה לי).

גל נעים

New member
היי-גם אני אנחנו במצב הזה.

גם אני ואישתי "מחופשים",וגרים במקום מאוד מאוד מאוד חרדי, החלטנו שבקרוב אנחנו יוצאים מן הארון ועוברים לחיות חיים שקטים ושלווים במעוז חילוני. בקרוב אצלכם.

תודה!!!

אין כמו לשמוע ממשהו שהוא יוצא מהבוץ שאנחנו נמצאים בו!!! בהצלחה לכם ובקרוב לנו!!! נשמח לשמוע על תגובות של סביבתך אח"כ!!!

הלווו מה עובר עליכם.

יאלה יאלה בלי להתבייש, תחליפו מספרי טלפונים וצאו לבלות שתי הזוגות, יהיה אחלה. <הקב"ה מזווג זיווגים הקדוש מזווג בין זייווגים>

ilana27

New member
אתם אשמים

בסיטואציה אני שונאת את הקטע הזה אצל החרדים! זה החיים שלכם!! ולא של אבאלה ואמאלה אתם כבר אחרי גיל 18 הם לא יכולים להגיד לכם כלום-כלום יש להם זכות לתת עצות אתם רשאים לא לקבלם בהתחלה יהיה לכם כמובן קשה אך במשך הזמן הכל הסתדר כשמשנים את המסגרת זה תמיד קשה אבל תעשו רק מה שטוב לכם!!!! ובואו אלי במוצאי שבת לראות סרטים ביחד!!

או אילנה, או אילנה../images/Emo168.gif

בכח לא משיגים כלום!! זה שאת מאשימה אותנו בתור אחראים או אשמים לא ידרבן אותנו לעשות כלום להפך אני חושבת שלכל אחד יש את הזמן הנכון לצאת מהארון. אנחנו עוד לא מרגישים מוכנים. אבל תודה על התגובה בכל אופן!!!

ilana27

New member
לפי מה שכתבת בהתחלה

הבנתי שאתם כן מוכנים! אבל אם אתם שניכם מבולבלים אז תמשיכו לנהל חיים כפולים (כמו הרבה חרדים שאני מכירה) בשורות טובות וחנוכה שמח!!!!!!!!!!!

בוא´נה סחטיין להורים שלכם!!

מילה אם אתם נפגשים בחברים מכרים ש"במקרה" גם כן מסתובבים במקומות הבילוי החילוניים והמחוללים. כלומר אין שום בעיה להתכחש להם או אפילו לעשות מהומה על ש"תפסתם אותם על חם" (כמובן שאם אתם בוחרים באופציה השניה ניתן גם לתרץ את הופעתכם בזה שאתם פועלים להחזיר בתשובה במסגרת איזו גוף מסוים ושהלבוש נועד שלא להרתיע...) תכל´ס אם אתם פוגשים בהוריכם בסיטואציה דומה אז אני אישית חושב שיש לכם הורים
מאאגניבים ביותר!!!
או שאולי גם הם מחפשים חיים אחרים אי שםwhere no Hiloni has gone before. או שאני לא בוחן את כל המצב הזה במידה הנכונה, כלומר אולי אופי הבילוי שלכם הוא כזה שגם כל החרדים יכולים להצטרף ולהינות (כל עוד אין להם בעיה עם זוגות, ריקודים, סרטים, שעות הבילוי,ראש פתוח ומעט פחות מצונזר ונוקשה, מוסיקה מודרנית, שירה נשית, כשרויות פחות מחמירות - אם בכלל, סביבה שלא "קדושה ומקודשת" ובכלל כל צורת התנהגות שלא עשו אבי-אבי-אבי-אבי-אבינו מלפני שידעו מה זה בכלל קפה...כאילו מישהו בכלל שם באמת על החבר´ה האלה שחיו עוד לפני שהיה שמש בשמיים) אם כבר מדברים אז כמו שהתורה עברה מדור לדור חצי מליון שנה "ללא שינוי של אף אות אחת!!!" אז על אחת כמה וכמה אנו יכולים לסמוך על אותם חבר´ה שיתעדו את כל הסוגים וצורות הבילוי שלהם עצמם ללא אף שינוי או פספוס פרט אחד כך שגם אנו - בני חורין בדת, בנפש ובאורח חיינו נוכל לעשות כמותם. בחיית ראבאק, אני לא זוכר ומכיר אף לא אחד שהיה יושב ומקדיש זמן רב ויקר בתיועד הבילויים שחווה. מסכנים... מי שיתעמק בעניין עלול לגלות כי אין כיף או כבוד במסורת (של מי שתוענים שהוא אבי-אבי-אביכם, למרות שלכם אישית אין שמץ של מושג איך הקקה הקטן הזה קשור אליכם ) אלא שיש בזה יותר עונש משכר! תודה רכה לסבלנות שלכם ולבמה הזאת. (מישהו רוצה פרה?)

Le Fay

New member
טוב נו. נשברתי. אני רוצה פרה. אחת.

ושתהיה עם עיניים כחולות. מדיום רייר.

תגידו אתם מפגרים???

אני לא מדברת על זה שההורים שלנו צובעים את שערם לוקחים כדורי XTC והולכים לרקוד כל הלילה בדיסקו!!!!! אני מדברת על זה שאולי כשאנחנו בדרך לתל אביב או בקניון עזריאלי או סתם באיזה בית קפה לבבי אולי הם פתאום ייכנסו או חברים שלהם יכירו אותנו!! (אבא של בעלי הוא איש עסקים דגול שמסתובב במקומות כאלו.) אולי עכשיו תדברו יותר לעניין!!!!!

בת הרב1

New member
אלוהים

את מזכירה לי אותי אז בואי נעשה עסק פעם הבאה נצא יחד ובדרך נזרוק ת´פאה חצאית וכו (היי אתה בסוזוקי הכחולה אף פעם לא ראית בחורה מתפשטת?) ונכנס לפאב נתהוול עד כלות הכח אבל הבאסה הכי גדולה כשחוזרים לעלות שוב על מדי ג´ (אוף זה לא אני עד עכשיו הייתי הרבה יותר אני) וכמובן הסיכון שאבא. אמא. אח .שכן .הרב של הילד.(מחק ת´מיותר )יראו אותך

למעלה