help

• פותח הנושא pdan
  • פורסם בתאריך
מצא לך עורך דין

ותן לו את כל ממונך...תבקש שיעדכן אותך לאן ועל מה זה בוזבז...אולי לא יעזור בתוצאות,אפילו לגמרי הגיוני..אבל חשוב שיהיה רשום לאן זה הלכו השקלים.

היי לוגי..

בקשר לעו"ד.. אני הלכתי לטוענת רבנית והיא ניסחה לי הסכם ירושין ..גרושתי לעומת זאת לקחה עורך דין. לי זה עלה 300 ש"ח. ולגרושתי זה עלה 17 אלף ש"ח. ובסוף ישבנו רגרושתי,עורך דינה,הטוענת,ואני,וסיכמנו דברים. את הסיכום הצגנו בבית המשפט לעינייני משפחה וקבל תוקף פס"ד. טוענת רבנית או טוען רבני הוא כמו עו"ד. רק משתכר 2% מעורך דין רגיל

sinaya770

New member
איזו היזדהות!

אני מיזדהה איתך מאוד מאוד ואפילו חושבת שאצלי זה היה הרבה יותר גרוע ולא ניגמר בטוב ,עדיין... הסיפור שלי פורסם במעריב ולא היסתיים תתאר לעצמך... לך בכל הכוח ואל תיכנע לטרור!

gilgi2

New member
ההחלטה בידייך../images/Emo50.gif

הכי קשה זה להגיע להחלטה הכואבת להתגרש. אם הגעת להחלטה ואתה שלם איתה אז תמשיך בדרכך ואל תיתן לאף אחד לתכנן את מהלך חייך. אתה ורק אתה צריך לחיות עם זה. ב ה צ ל ח ה ממני זאת שהייתה שם.

שלום ידידי אני מצטרף ל

לדעתם של אגוז וגרוש אל תמהר לפרק את המשפחה שווה להשקיע בייעוץ זוגי את רוב מרצך כמו שכתבו לפני הדשא של השכן רק נראה ירוק יותר ותו לא זו דעתי וההחלטה שלך בלבד רק תשתדל לעשות את החלטותיך כשאתה לא בסערת רגשות כי אז השיקול מוטעה בהצלחה ידידי

דן א. לנסוע לחופש סופ"ש אתה לבד אחר

אחרי זה תיהיה יותר רגוע , תלכו ליועץ נשואין או מגשר מכיוון שאם לא תלך תמיד יהיה לך צביטה בלב " אויי מדוע לא ניסיתי לשפר, או מדוע לא נתתי צ'אנס " במידה וכל זה לא יצליח אז תמיד תוכל לעשות את הצעד השני . אצל המגשר אתה יכול לקבל הרבה תשובות לגבי הגט, יועץ רק יראה לכם את הדרך לחיות ביחד . ב ה צ ל ח ה מכל [לב]

למעלה